Piticlonti de iulie-august 2004 (237)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
saru mana mult de urarile de insanatosire. asa sa fie.
vai Ema te rog frumos sa nu aud de catalogul bruder!! Patrick ne alearga zilnic cu el prin casa....dupa ce are si el 2 basculante un tractor din ala cu o nebunie in bot si o betoniera rosie....lui ii trebuie neaparat si betoniera cu dungi albastre. la ce doamne iarta-ma ii trebe nu stiu. dar o sa ma duc cu capu' cu utilajele.
mai nou e fan cars si de fapt el e fulger mcqueen care aleaarga pe coridar. "are antlenament" cica 
incerc sa ma duc si eu acasa in urmatoarele 30 de minute. asa ca va putp pi toate. sa aveti un week end frumos daca nu ne mai auzim!
Andries spune:
Roxana eu dupa ce m-am documentat pe net am ajuns singura la concluzia ca Aptamil ar putea fi bun, deci mi-am luat pediatra la intrebari si am aflat ca ea de fapt mergea pe Humana 0, dar a fost invitata la nu stiu cate conferinte/prezentari de la Nestle si ca a inceput sa recomande preNan si Nan1 respectiv 2. Cica merge bine la bebeii care nu au dat de gustul alaptatului. Am mai intrebat si eu in stanga si-n dreapta si am aflat ca Nestle este foarte agresiv si pe piata de produse pentru alimentatie parenterala... si uite ca tehnicile de marketing au efect pana la urma. Eu sper sa primeasca Aptamil si apoi Milumil si sa termin balciul ca husbandul mi-a spus ca mai mult de o luna nu ma lasa sa alaptez. In ultima instanta ma mut la mama doua zile si de foame o sa manance. Il uraste pe ta-su...il scuipa ca o pisica... el e ala cu biberonul ![]()
Andries
ema spune:
Bebeii au alt teritoriu.Iar ricardo....nu pleaca din garajul lui cu jucariile.la bebei le amenajez spatiul lor deaprte de dormitorul lui ricardo...ca sa nu se deranjeze reciproc ...in special noaptea.
leeloo2004 spune:
Ema - lasa-ma sa ma uit acasa sa vad exact ce avem noi (ti-am zis ca eu nici nu l-am desfacut...) - dar nu cred sa avem ceva atit de complex. Am incercat sa intru pe site-ul lor dar la capitolul Pirati sunt nu stiu cite seturi si nu imi dau seama ce are Stefan...
Noi avind inca probleme cu vorbitul cred ca anul asta am sa ma orientez catre niste jucarii de la fisher-price (pentru copii mai mici ca virsta) care au inregistrate cuvinte in lomba romana (am vazut reclama la ele chiar pe DC) - o sa ma duc in Cora/carrefour sa le vad cum arata si ce-i de capul lor...
Roxa - uf...nasol cu prinsul miinii in usa - am patit-o si eu in copilarie - a trintit tata usa de la masina peste mina mea - mie atunci mi-a cazut o unghie...
Andries - pai pofta buna lui Mirciulica atunci - bine ca ai gasit o formula care ii place!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
sunteti dragute, ma incurajez ca om trece noi si peste astea
alice, pai n-are cucui, ca pt un cucui nu ma duceam eu la spitakl, s-a taiat destul de adanc, de aia au vrut sa-l coase, si am insistat sa-l dea cu "lipici"
rox, vad ca si tu esti pe-aproape, ai grija de dejte
l-am vazut pe gizmo, e super si ce cuminte papa el, iar de arta lui stfe ce sa mai zic, philip e tot la faza cand face ceva neidentificat dar le da nume, basca i le-au mai pus si pe perete la gradi. hehehe
we fain celor care plecati acasa
philip
&andreea
Dorsilia spune:
Rox, tre sa fi fost tare obosita ca sa-ti prinzi degetele la usa de la masina. Dar vrei sa stii ce am facut eu cu portiera masinii cand eram gravida cu Dea? Mergeam la control la gineco si locul de parcare era usor inclinat, eu deschid portiera, ies, apoi ma aplec dupa poseta si usa zbang peste urechea dreapta.....moammmmmmmmmmmma ce m-a durut lobul, m-am dus cu ochii rosii la medic ziua aia. Sa-ti treaca si sa nu pice!
ps. oare e de la compu sau de la server chnestiunea asta...ca imi editeaza aiurea unele uvinte, imi adaugba by default litere....vezi cuvantl chnestiunea ce eu il scriu corect si uite cum apare...CHNESTIUNEA...CE CAUTA DOMLE n- UL ALA adaugbat acolo in chnestiune?
szivarvany spune:
Si la noi ploua ... noi papam pizza, aprindem si suflam lumanari ca deh, obsesia e obsesie :-)))
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
Noi avem liber pina marti..miine copilul din dotare merge la cresa unde fac baby sitting intre 6-10..iar eu culmea ghinionului..vreau sa mergem la teatru..si la doua sint piese muzicale
..si la cel de-al treilea 2 biletele costa doar 160 $!
..asa ca eu sint necajita ca nu avem unde merge.. va salut si plec acasa..un we placut!![]()
szivarvany spune:
We frumos sa aveti cu totii, fara incidente, cu vreme cat mai frumoasa !
Io pic de somn, Giulia de la 6 bantuie :-)))
Daria &
GIULIA(2004 08 16)