Durerea unei pierderi de sarcina (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Miha te voi tine la curent!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, ma bucur cind vad ca scri !imi plac mesajele tale lungi si-mi era dor de ele!

ninia, aici sint prezent ca am auzit ca ma strigai!

slimatei, mai putin, tin pumnii

irina, io fac aici galerie, sa speriu uritii aia sa te lase in pace 9 luni, desi esti Z28 cind testezi?

lau, se pare ca ai mina de aur, hai fetelor cine mai urmeaza?

cristina, si mie mi-e dor de tine, ce mai face Eric?vreau poze noi

mari, nu stiu daca tu cu 3 printese mai ai timp sa ne citesti, dar mi-e tare dor de tine!

ileana, si de tine mi-e dor, ce mai face Mario?vreau poze

cristina26, a fugit de la tine depresia aia, ca eram aici si=i dadeam uite asa sa te lase in pace

mav, pai chiar esti magica mamico! si ma bucur din suflet ca lucrurile s-au aranjat, mi-au dat lacrimile cind citeam ce ai scris! sa o tineti tot asa

jojo, ce mai faci?ce mai face printesa?

della, hair, chantal, vivela, irda, idaira, ladymina, joahna, nana,bibi(n-ai mai dat de mult pe aici), irlandeza, mi-e dor de voi fetelor!!!

si chiar ma gindeam zilele astea la joahna, ca ar fi trebuit deja sa nasca, si chiar asa vad ca era dpn in octombrie......ma duc pe forum sa caut info despre ea!s=o felicitam asa cum merita!

va pup tare pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Am deschis si eu fuguta inainte sa plec acasa...ca acolo ma asteapta altele, pregatit masa, lectii cu copila...dar nu ma vait, ca sunt sanatoasa si le pot duce!
Ma bucur sa vad ca sunt mesaje pozitive.
Michelle - am un cm de 35 de zile (cel mai devreme...si sunt fericita cand vine asa) pana la 60 de zile, asa ca sa vad acum daca se intampla ceva cu acest dufaston. Am mai avut eu o incercare in primavara, dar m-am lasat, atunci luam utrogestan (dar subst activa e aceeasi), numai ca trebuie sa fiu foarte atenta si sa nu uit = 2/zi...ca altfel se da peste cap totul. Oricum va spun daca functioneaza.
Mav- super, daca ai reusit sa ajungi cu sotul tau...acoolo de unde ramaseseti candva. Ce face nazdravanul Sebi?

Musette - spor la treburi...si sa iti mearga din plin.

Flavia
- intr-adevar emotionat mmentul sa iti auzi puiul spunandu-ti "mama" FELICIATRI!

Mi-e dor de mesajele voastre multe si luuungi, adoram sa deschid...si sa vad pagini intregi scrise si sa va citesc fara rasuflare.
Kosir - pe und eumbli?
Gravidutzelor mai spuneti-ne despre voi! Cresc samburei?

Pupici multi si dragi,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor am aflat vesti despre joahnna, sint bine amindoua, a nascut, nu stiu detalii, doar ca sint bine amindoua! asta e cel mai important! felicitarile mele din suflet joahnna, ai reusit draga mea, bravo, iti tii fetita sanatoasa in brate!!!!

da chiar asa unde sinteti fetelor, ia sa aud PREZENT la apelul meu!!!da repede

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna fetelor!

Pepsi, Michelle, Blueeyes, Lau-Meli multumesc ca v-ati amintit de mine, eu sunt relativ bine, trag tare la proiectul de la munca, sper ca in cateva luni sa fie conturate partile cele mai dificile, ca sa ma pot relaxa si gandi la bb. Am hotarat totusi sa duc proiectul la capat, ca nu-mi place sa las lucrurile neterminate, dar nu renunt nici la gandul la bb...Deci merg inainte cu tot...

Intru mai rar ca in timpul zilei m-am "cenzurat", lucrez la un calculator fara net, ca sa nu am tentatii, iar seara sotul meu e "sef" la net, asa ca nu prea mai prin calculatorul.

Va pup si va multumesc inca o data pentru incurajari celor care v-ati gandit la mine...

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata de la Cluj!

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna dimineta!
Eu joi dupa ce am primit rezultatul biopsiei am plecat la munte cu colegii si m-am intors acasa duminica seara.M-am distrat si am dansat 3 seri la rand.Cred ca nu ma mai distrasem asa de dinainte sa pierd sarcina.Ne-au cantat Zdob si Zdup si au facut un specatacul , ca nu puteai sa stai jos.O ora jumate cat a durat concertul am dansat incontinuu.Ziua m-am plimbat si m-am bucurat de prima ninsoare de anul asta.Era un peisaj de vis.am resuit pentru cateva zile sa ma detasez de toate grijile si m-am intors cu bateriile incarcate.
Acum sunt z29 si astept sa vad ce se intampla.Am facut de dimineata un test Dr. Sigur si a iesit negativ.Poate a fost prea devreme la CM-ul meu de 32 de zile.
Citesc si eu din urma ca nu mai stiu ce se intampla, am ramas in urma cu vestile

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cristina ma bucur ca stati bine..eu cred ca daca moralul e la locul lui toate celelalte vor veni de la sine.. nu te descuraja si ai incredere in DD stie El ce face...

multumim flavia avem nevoie...eu de vreo cateva zile parca ma simt mai bine...atat fizic cat si moral...nustiu de la ce..poate ca m-a ajutat faptul ca mi-am descarcat temerile...poate ca au fost persoane care s-au rugat pt. mine la Doamne-Doamne... desi si eu am facut-o..
sper sa am acelasi entuziasm incontinuare si sa nu fuga de la mine ,caci ma simt excelent...sincer nustiu cum asa ca prin minune..nu mai am dureri de spate de nervosciatica...ma simt mult mai implinita..nustiu de la ce se trage..dar imi place.. vreau sa raman asa..plina de speranta si de buna dispozitie...

sa dea Domnul la toate fetele mai ales la cele care au mare nevoie de aceasta stare de bine...

in speranta ca nu v-am plictisit ..va multumesc ca m-ati ascultat si ati fost alaturi de mine... noi asteptam ziua cea mare mai lipsesc vreo 3-4 saptamani...

toate fetele... o zi buna

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata si de la mine. Raspund la apel FLAVIA. Sa inteleg ca micutul junior a inceput sa zica mama. Ce emotionant! Acu' sa vezi ce vine la gura lui tot felul de cuvinte mai stranii , acu' sa vezi disctractii. In rest, ce mai faci? Functioneaza gimnastica in apa? Sa inteleg ca vrei sa slabesti. Dar dieta alimentara faci? Eu am o dieta foarte buna dar nu stiu daca la tine se gasesc toate alimentele necesare.

Dragi fete, eu sunt binisor. Adica ametelile nu ma ocolesc, de vreo 4 zile au reinceput durerile tipice menstruatiei. Dar nu sunt atat de puternice incat sa ma duc la urgente. Oricum ma deprima tare cand revin durerile. Ata e. Mergem cu D-zeu inainte. Pana acum am visat de doua ori ca aveam pete de sange pe chiloti. Cred ca e stresul. Si am visat ca m-am dus la eco si acolo mi-a zis ca am fetita. FLAVIA tu ce zici? Ce-o insemnand?

JOAHNA felicitari pentru bb si refacere rapida!

Va pup pe toate fara exceptie si va doresc teste pozitive si numai bine.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
Dana, lasa grijile ca nu are rost sa te gandesti la ele! Eu stiu ca atunci cand visezi fetita, o sa ai baietel, adik e invers.
Flavia, ce frumos sa auzi pe bebe ca zice mama!Felicitari!
Mcrissa ma bucur ca te-ai distrat si ai uitat de griji!

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput