Durerea unei pierderi de sarcina (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare tuturor!
Am intrat si eu asa scurt ptr ca trebuie sa ma pregatesc de plecare. Maine plec intr-o delegatie de vreo 3 zile.
Catty foarte buna decizia voastra si cred ca e un semn bun ca a venit din partea sotzului. Tin pumnii sa se miste totul cat mai repede si sa aveti un copil al vostru cat mai curand posibil
Mcrissa ma bucur ptr sora. In sfarsit vesti bune. Sa dea DD sa fie sanatoasa in continuare si tie un bebe mic cat mai curand.
Lorelai imi pare rau ptr e ti s-a intamplat. Trebuie sa fi puternica (desi toate stim cat de greu e ) si sa mergimai departe.
Fetelor sper ca nu va suparati ca nu scriu mai mult dar trebuie sa ma duc sa imi fac bagajul si as vrea sa va dau si o veste buna.
In sfarsit am vazut II liniute. Am vazut dublu Mai slaba a doua dar e sigur acolo. Am si fost la doctora (ca asa mi-a zis ea cum vad dublu sa ma prezantez la ea) insa normal ca nu s-a vazut nimik ca e prea mica. Insa mi-a zis ca sunt semne secundare de sarcina si mi-a dat Duphaston. O sa ma mai duc pe 20 si poate atunci vede. Suntem in al noulea cer si eu si sotzul. Semnatura inca nu am schimbat-o O schimb cand ma intorc.
va pup pe toate si ne mai auzim pe joi.

to be or not to be?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Seara Buna!

am intrat sa fac o tura mica si ce vad.....vesti buuuuuuune:
FELICITARI monysorescu, sa fie intr-un ceas bun!
Spunea cineva, ca Lau-Meli are mana buna la capitole...si uite ca asa a fost.

Catty - este nemaipomenit ce ne spui! Ma bucur mult pentru voi, si sa ne tii la curent cu ce ti se intampla.

Ninia- asa o sa fac, mai stau o luna ca sa fiu sigura...dar am inceput de luna asta tratament cu dufaston, 2/zi sa vad daca imi regleaza ciclu.
Musette - bafta la monitorizari si sa ne tii la curent!

lorelai_lorelai - este groaznic ce ti s-a intamplat, mai ales ca incerci de atat timp, dar poate...poate, mai este un smabure de speranta. Sa ne dai vesti cum stai cu valoarea BHCG-ului!

Fetelor, eu ieri am fost la o cununie, si vreau sa va spun ca am ramas uimita, ca nici nu intrase lumea in acea sala, ca cei doi spusesera deja DA, si in urmatoarele 5 minute ne dadeau afara din acea sala. Mi s-a parut o bataie de joc! Asta se intampla la Sectorul 3....Consi sper sa nu se intampla cununia ta la Sectorul 3.

Va pup si va doresc o saptamina cat mai usoara,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

monysorescu, felicitari din inima, sa ai o sarcina usoara si cit mai putin stres!

va pup fetelor dragi o saptamina buna sa aveti

vroiam sa va zic, david zice "mama" chiar daca o face numa cind vrea titi si nu mi-e adresat mie in adevaratul sens al cuvintului, ma topesc toata!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! Flavia multumesc..imi imaginez ce scump tb sa fie... cred ca si eu as face-o...abia astept momentul...

monysorescu..felicitari...numai bine

lorelai..imi pare rau...nu dispera...Doamne ajuta!
ce frumos nume as vrea sa-il pun la fetita ..da' nu vrea ta'su...zice ca noi suntem romani si tb sa aiba nume de roman..

asta e ..sa fie sanatoasa doar n-o sa ma stresez acum si pt. asta...sa mi-o vad acum in brate ca tare nerebdatoare mai sunt si parca pe zi ce trece optimismul in loc sa creasca parca scade...ma gandesc ..oricum stiu ca e normal da parca nu mai misca cum o facea odata..saracuta nu mai are loc..as vrea sa iasa sa se lafaie in libertate..sta acolo ghemuita toata..mi-e o mila...oare sta bine...nu o deranjeaza ceva..?am niste dubii...offf iar va plictisesc...

a mai ramas putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Monysorescu-cat de mult lipsea aici o veste atat de buna,in sfarsit.Iti doresc din toata inima o sarcina cat mai usoara si un bebik sanatos.Felicitari pentru testul pozitiv!felicitari!!
Pepsi-vai ce frumos..felicitari pentru primul cuvintel a lui David,cat de repede a trecut timpul...Ai grija de tine si puiuti.
Cristina-Ana-nu stiu daca ne mai citesti dar as vrea sa te intreb ce mai faci?Ce face micutul Eric-Andrei?cum e viata de mamica?Cand ai timp mai intra si scrie-ne(eu chiar daca nu mai scriu atat de des citesc in fiecare zi aici) cum mai esti!Mi.e dor de tine!
Catty-felicitari pentru decizia luata,ai sa vezi cat de bine te vei simti...adoptia e un act atat de nobil...Ai sa fii fericita in curand,orice copilas va fii foarte norocos sa te aiba ca mamica iar apoi ai sa vezi ca vei fii fericita si se va intampla si minunea sunt sigura de asta,vei avea doi,trei copilasi(sau si mai multi).
Cristina26-nu ai voie sa fii trista ca te simte micuta.un pupic dulce de la mine.
Alyx-esti bine?
Remaliss-ai ajuns imediat la jumatatea sarcinii,cat de repede a trecut timpul,eu stiu cat de greu ti-a fost si prin cate ai trecut...dar acum o sa fie bine ai sa vezi!Ai aflat ce ai in burtika?Cand poti m.-as bucura sa mai scrii aici...
Ale-unde esti?Ce mai faci?Stiu ca si tu incerci cam din aceeasi perioada de cand incercam si eu...m-as bucura sa ne dai vestea cea mare!!
Chantal-fata draga,cat as vrea sa ne mai dai un semn de viata,sa stim cum mai esti.eu iti doresc multa putere si sa ai mare grija de tine te rog!
Mcrissa-ma bucur mult pentru sora ta!
Danangie-cum te simti?iti doresc o sarcina cat mai usoara in continuare!
LauraIoana-parca ar fi fost ieri cand ai ne-ai dat vestea cea mare...iar acum mai ai atat de putin.Ma bucur atat de mult pentru tine!Abia astept sa te vad cu bebika in brate!
Lorelai-lorelai-in astfel de cazuri raman fara cuvinte,este foarte dureros ,foarte trist si atat de nedrept...iti doresc multa putere si sa poti sa o iei din nou de la capat si sa revii cu o veste minunata...E atat de trist...ai asteptat atata timp..of imi pare atat de rau...Ai grija de tine!
Slimatei-mai ai atat de putin...abia astept sa te vad si pe tine cu fetita in brate...atunci vei uita cat de greu ti.-a fost.ai grija de tine!
Miha74-imi pare rau sa aud ca asa a fost la acea cununie...Am citit ca iei dupahston sa se regleze cm-ul...dar de cate zile ai cm-ul?
IreneCam--tu fa bebika si lasa-i pe aia care au zis ca nu accepta sa faci o pauza,proiecte ai sa mai gasesti,nu amana...
Irinabobe-ce mai faci?Ai fost la doctor?
Blueeyes-sunt alaturi de tine!Te rog sa nu fii atat de trista,nu uita ca fii si la noi bine!
Ve pup dulce pe TOATE fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
Mony, felicitari!
Vad ca este din ce in ce mai liniste aici. Oare de ce?
Va pup pe toate!

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Michelle . inca nu am ajuns la dr ca astept cm (azi sunt z 28) ca sa fac analizele hormonale si o eco sa vada sigur daca e sinechie sau nu.
flavia pup piticii vorbareti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

...Si eu ma gandesc la voi, dar cu greu gasesc timp sa va dau un semn...
Monysorescu, FELICITARI! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina frumoasa!
Lau-Meli, nu stiu cum ai reusit sa spargi butoiul, dar chiar a avut efect!
Laura-Ioana, m-ai felicitat desi n-a fost ziua mea, dar nu-i nimic, oricum sapt. trecuta am aniversat 8 ani de casnicie (prin munca), asa ca o urare de bine in plus, nu-mi strica!
Flavia, mi te imaginez cu Davidutu in brate... fericita ca-ti zice "mama". Mie mi-a spus Sebi ieri (dupa ce i-am aranjat patul pt culcare): "Esti chiar MAGICA, mami!!!"
...Cu toate acestea, eu inca nu pot sa ma gandesc sa mai incercam sa mai facem alt bebe... Deocamdata, suntem in asteptare... asteptarea vindecarii ranilor din suflet....
Oricum, noi suntem amandoi de acord ca atunci cand vom fi pregatiti sa mai fim inca o data parinti, daca nu vom mai putea sa avem bebe pe cale naturala, il vom adopta (si asta e un gand linistitor pt mine).
Cu sotul meu am avut o luuunga dicutie in we asta, am plans pana n-am mai putut, dar m-am descarcat in sfarsit.... si uite ca abia dupa 5 luni de zile am reusit sa ne regasim, sa ajungem unul la sufletul celuilalt (simt ca abia acum mi-a inteles suferinta). Lucrurile au inceput sa fie iar bune, ne vom stradui amandoi mai mult pt linistea si fericirea familiei...
La munca, programul e mai aglomerat decat pot eu sa duc... si am inceput sa am randamentul din ce in ce mai scazut... dar nu-mi mai pasa atat de mult... Stiu ca va trece perioada asta... astept cu mare nerabdare concediul (pe ca intentionez sa-l iau prin ianuarie-februarie cel mai curand, ca mai devreme nu se poate)... si visez la o vacanta la munte, la zapada, cu baietii mei!
alinushca..... imi pare rau pt tine... am ramas fara cuvinte...
Teo
Cristina26
Michelle LA MULTI ANI! SPER DIN TOT SUFLETUL SA-TI IMPLINESTI VISURILE!!!

la munca!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

michelle...

Doamne ajuta

Stefania X 2mai avem putin...putin...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monysorescu felicitari!!!!!!!!!!!!!!!

Pepsi merci de imbratisari

Fetelor eu am o perioada f aglomerata la munca,la fel ca Mav parca prea mult pt cat pot eu sa duc.....simt ca ma termin fizic si asta nu-mi convine dar deocamdata nu am ce sa fac...sper ca anul care vine sa fie unul mai bun.Daca nu o sa mai intru o perioada sa stiti ca muncesc.....
Va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput