Durerea unei pierderi de sarcina (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MUUULTIII AAANI !!!

michelle liana miha74 jojo miha LA MULTI ANI dragele mele,si tuturor celor care azi isi serbeaza ziua numelui, sa va dea Dumnezeu multa, multa sanatate si ce stie El ca trebuie pt fiecare.

mcrissa ma bucur tare muuult

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va multumesc la toateee!!!va puppp,
Michelllee te puppp sa fii iubita si fericita si cat mai repede sa'ti vezi visul implinit..

Putin cu putin se aduna marea...

Nasica

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Dragele mele,

Multumesc frumos pentu urari...m-am gandit la voi astazi, si uite ca am reusit sa imi fac un pic de timp sa intru sa va invit la si inca unul ....
Liana Sa fii iubita! La multi ani si sa ti se implineasca toate dorintele.

mcrissa - ma bucur mult pentru vestile bune...si sa o tii tot asa, sa ne tii numai in vesti bune.

Urez si eu la randul meu La multi ani sarbatoritelor de astazi.

Din pacate sotul meu nu este acasa...e in deplasare...dar de sarbatorit tot voi sarbatori...nu ma las usor, asta seara ma duc la Balul Bobocilor in Max...macar fac o bucurie studentilor! Si maine seara cu prietenii acasa!

Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!Ce liniste pe aici...se vede ca vine week-endul!
Am intrat sa va !O zi frumoasa sa aveti!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dragi fete!
Vaz ca e cam liniste pe aici, asa cum zicea si Mirela, cred ca dupa petrecerile de ieri, va relaxati acum, mai ales ca incepe si week-end-ul, nu?

Va si va pe toate, nu mai enumar ca sa nu uit pe cineva.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Seara buna fetelor!
Ati petrecut aseara peste masura??? Pe unde va ascundeti?

ralucaghisa
- spune-ne ce faci, cum te simti?

hey musette - ai inceput monitorizarile?

Gravidutzelor sunteti bine???

Eu nu am noutati, cred ca sunt la ovulatie...dupa secretie...dar cred ca zic... pas, mai stau totusi o luna, ca am doua pareri diferite, un medic zice sa ii dau bataie, altul zice sa mai stau...si parca as mai sta, nu sunt inca pregatita.

Va pup si astept vesti muuuuutlte si buuuuuuuuuuuuuneeeeeeeeee!

Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna seara fetelor!
Miha74, mai bine sa mai astepti o luna, mai ales daca nu esti asa de sigura pe ceea ce spun medicii. lasa ca de luna viitoare intri in cursa!
L58, , tu ce mai faci? Nu ne mai zici nimic despre tine?
Dana, ce faceti voi doi?
Flavia, pe tine si copilasii tai minunati!
Michelle81, a fost bun tiramisu ala?
Musette
Consi, tu cum mai esti?Pe tine te iertam ca mai lipsesti pt ca esti ocupata cu pregatirile de maritis.Mai ai putin.
Ralucaghisa, cum esti?Zi-ne ceva despre tine! Suntem aici si te vom ajuta sa nu cazi!
Va pup pe toate fetelor si va doresc un week-end plin de liniste si lucruri bune!
Eu maine ma duc sa ma fac frumoasa pt ca duminik merg la doua botezuri de bebeluse...D-abia astept sa le vad!

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna seara dragele mele, chiar daca sunt in interziere putin as dori sa urez LA MULTI ANI CU SANATATE FETELOR CARE SI-AU ANIVERSAT ONOMASTICA IERI. SA VA DEA DD TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA SI BB SA VINA REPEDE!!
Pe langa asta vreau sa va anunt oficial ca ne-am hotarat sa adoptam un bb. Luni dimineata avem o intalnire la Directia pt Protectia Copilului sa ne dea toate detaliile, sa ne spuna ce acte ne trebuie, etc. Bucuria mare a fost faptul ca sotul meu a facut demersurile si a dat telefoanele necesare. A spus ca nu mai vrea sa ma vada ca sufar si nu mai vrea sa auda pt cativa ani de tratamente si alte cele. Insa daca in timp sanatatea mi-o va permite vom incerca sa avem si un bb al nostru. Sunt acum f emotionata, dar am inca multe semne de intrebare, dar sper sa se rezolve toate cu timpul.
Orice s-ar intampla voi fi mereu alaturi de voi si sper din tot sufletul sa reusiti sa aveti ingerasii pe care vi-i doriti. Va multumesc mult pt ca existati si pt ca ati fost alaturi de mine si sper sa nu va suparati daca voi mai trece din cand in cand pe la voi.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Catty, , eu sunt mai noua aici, dar stiu prin ce ai trecut si crede-ma ca ma bucur enorm de mult ca ati hotarat impreuna sa adoptati un bebe. Felicitari pt nobletea voastra sufleteasca! Cel mai mult ma bucura faptul ca sotul tau a decis ca trebuie sa nu mai suferiti si sa va bucurati de un suflet nou care sunt convinsa ca va aduce numai zambet si caldura in sufletele voastre! Dumnezeu va va rasplati pt gestul vostru nobil! Nu mai ai de ce sa ai dubii si semne de intrebare! Iti tin pumnii sa fie toate bine si noul memebru al familiei voastre sa vina cat mai curand si sa ii aduceti si lui bucuria unui fratior!
Te asteptam oricand vei simti nevoia sa vorbesti cu cineva, sa ne impartasesti trairile tale de mamica!

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Catty, felicitari, ma bucur ca ati luat aceasta decizie, sunt convinsa ca vei fi fericita si ca semnele de intrebare se vor spulbera cand il vei vedea pe copilasul care te asteapta undeva si e menit sa fie al vostru. Chiar te rugam sa mai intri pe aici si sa ne dai vesti bune despre tine

Dragele mele, nu am mai scris ca nu am noutati, dar va citesc si ma gandesc la voi. pe fiecare in parte si va doresc un weekend frumos!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput