Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)
Raspunsuri - Pagina 5
ionela roxana spune:

Alexia Maria(for2nity), Maria Alexandra(andreeap), Mihai Daniel(daniela sb), muuulta sanatate si multe impliniri in viata!!!

celor ce poarta numele de celor doi sfinti "Mihail si Gavril"!!!; sa ave-ti parte de o zi minunata si sa va bucurati din plin astazi!

ad_rianna spune:
pentru toti puiutii, mamiciile si taticii care-si serbeaza azi onomastica
...cu o mentiune speciala pt. prietenul nostru mihaita
(felis)

mihai daniel de ziua ta 
sa fii sanatos si destept, iubit si fericit 
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
daniela_sb spune:
La multi ani! pentru toti Mihai si Mihaela.
Mihai de Felis.
Multumesc tuturor celor care ne-au urat si noua La multi ani monica, bits, cecilia, aime, ionela, paxela, adriana . Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Multumim de intrebare aime. Danutz merge la gradinitza, e baiat mare acum, promitem poze cu tortul ca eu m-am delectat cu pozele sarbatoritzilor de pe aici in ultima vreme.
Am vazut o gramada de fratiori dulci tare: Alex si Adrian, Mihnea si Bianca, Kenzo si Amon, Silviu si Ana, Alexander si Yannis, Alex si Ruxandra.
"La multi ani!" cu intarziere Mariucai de andreap ca e domnisoara scumpa foc.
Si mai avem o veste: daca ne ajuta Dumnezeu de la anu, de prin iunie, vom fi si noi in formatie de 4. Oricum andreap si simonacip m-au inconjurat... asa ca nu mai aveam incotro. 
![]()
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
try spune:
quote:
Originally posted by andreap
Am pus in semnatura cateva poze de la petrecerea de sambata...
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
Mey, zici ca e gimnasta mariuca ta, asa arata cu pampoanele in par. A crescut tare mare, sa stii, e ceva vreme de cand n-am mai vazut-o poze...
iar tie-ti asteptam burtica sa creasca mare precu mariuca...
La multi ani tuturor sarbatoritlor de Mihail si Gavril. Ma duc ca trebuie s-o sun si pe cumnata-mea (o Alina Mihaela).
La multi ani si lui Mihai al Danielei.
Fi-mi al mic azi nopate u s-a trezit deloc, sper sa-l tina obiceiul...sapt. trecuta a avut 2 performante similare, poate poate o da Domnul sa intre si el in randul copiiilor si sa nu se mai trezeasca noaptea, macar juma de nopti, nu neaparat toate... Cand ma gandesc ca alex dormea dus toata noaptea de la 8 luni mi se pare boierie...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
monica-elizabet spune:
Mariutza cea motata si frumushica, super petrecere si super tortuletz
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Otiliav spune:
Mihai Daniel, sa fii sanatos, cuminte si sa aduci multa bucurie in casa parintilor.
Daniela, inteleg ca esti insarcinata? Wow, ce veste! Felicitari, sa ai o sarcina si o nastere usoara, un bebelus sanatos, cuminte si frumos!
De asemenea
pentru toti care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril, sa fiti sanatosi si petrecere frumoasa!
Eu de abia mai rasuflu, sunt ocupata la servici, timpul este limitat si treaba multa. Ana este bine, a facut luni poze la gradinita. M-am vaitat aseara la Alexa ca are 2 poze singurica dragutze foc dar a stricat rau de tot poza de grup, sta cu rochita ridicata pana la burtica, cu un deget in gura si unul in buric si cracanata de i se vede culoarea chiloteilor prin strampii albi 

.
Mai trebuie sa-i pun etichete la haine si nu stiu cum sa fac la cele care au si sintetic in ele ca nu pot sa dau cu masina de calcat incinsa pe ele, la 160 de grade, iar daca nu le pun bine se desfac la spalat.
Nu stiu cum naiba ii lasa afara in furtuna asta care tine de 3 zile, azi mi-a dat hainele ude intr-un sac, pai un rand de haine a fost complet ud, deci ea a stat afara pana s-a udat rau de tot, cel putin manecile erau complet ude pana la cot, off. Si nu inteleg cum se uda asa ca are un combinezon impermeabil, si toata lumea spune ca este cea mai buna firma..
Andreea, ai grija de puiutul din burtica, stai acasa linistita si in patut. Cam putine poze de la petrecere, Mariuca o frumoasa in bleu si cu fustita
si camera ei spatioasa mi-a placut.
Try, am uitat sa spun ca m-am uitat atunci la poze, reusita petrecere si spatiu din plin pentru pitici. Chiar uitandu-ma la poze ma gandeam sa facem si noi intr-un loc amenajat pentru copii. Pana acum am facut doar acasa si apartamentul e mic si inghesuit, chiar sufar pe tema asta ca nu avem si noi o camera pentru ea si ca perspective nu sunt deloc sa avem mai mult spatiu.
Diana, Anne-mary, aveti ceva vesti pentru noi
?
Fulgule, pe unde esti mai, cum mai stai cu nervi si cu sanatatea. Sa vezi ce calc pe urmele tale, sunt cam grabita sa te urmez, saptamana trecuta nu mai puteam sa merg si pana la urma n-am mai rezistat si am fost la doctor, acum iau un medicament pentru artroza/reumatism
. Ruginesc de la vremea asta frumoasa de aici.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
try spune:
Cum, mey, daniela e insarcinata? Unde scrie? Ia vino la apel si confirma-ne mesajul inca o data.
Eu am scapat partea asta...
Deci avem cate burtici in total?
dama
miha
simonacip
andreap
daniela????
Maie cineva? Am uitat pe cineva? Woaaw, 5 la nr.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
monica-elizabet spune:
da....Oti
ce spirit ce obs ai 
asa este daniela spune in mesajul ei ca daca-i ajuta Dumnezeu in iunie o sa fie din nou mamica 

felicitari Daniela
, sarcina usoara si bb sanatos
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Otiliav spune:
Da mai eu asa am dedus, ce faza au nascut in acelasi timp si acum sunt la aceeasi odisee. Tot la mai-iunie 2008 am vazut-o si pe Trinity, si ea era pe listuta noastra cea veche.
Nici nu stiti ce ma oftic ca nu sunt si eu acolo. Stiti ca spuneam ca am facut calcule si statistici, august, septembrie si decembrie, toate ratate datorita unei dereglari de vreo 10 zile din iulie. Si de unde calculasem sa fim impreuna cand e perioada fertila, s-a ajuns sa fim exact cand nu mai e momentul
. Cred ca eu sunt buna de exemplu pentru metoda calendarului
.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
Oti
sigur o sa ai si tu bb2 cat de curand...poate chiar acum de sarbatori vine moshul si Bunul Dumnezeu si-ti aduc "darul" mult dorit
Doamne ajuta!
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween

si