Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)
Raspunsuri - Pagina 4
bits spune:
LA MULTI ANI pt toate Mihaelele,Gabrielele si celor ce poarta numele de Mihai,Gavril!
Monicutzo merci fain ca mi-ai amintit de sarbatoarea asta,eram cat pe ce sa cos la masina
!
monica-elizabet spune:
ptiu ce priceputa esti
nu ma-nveti si pe mine? ![]()
cu multa placere...asa uitasem eu de sf Dumitru noroc cu prietenele de la casnicute...
si pe tine si pe cele doua diamante ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! Mihai Daniel 

sa fii sanatos, fericit, iubit de toata lumea si norocul sa te inconjoare in fiecare clipa.

La Multi Ani!!!!
tuturor celor ce isi serbeaza azi ziua numelui, petrecere frumoasa si multa sanatate.

eveline spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE-SI SARBATORESC ZIUA NUMELOR!...sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de impliniri.
aime spune:
tuturor sarbatoritilor de azi Mihai (Felis), Mihaela (ochi_verzi), Mihai Daniel (daniela_sb, ce mai faceti?), Tudor Mihai (bumbacel)sper ca n-am uitat pe nimeni 
Un
special-special Mihaelei, sa-ti dea DD nastere usoara, bebita sanatoasa, mancacioasa si cumintica 

aime si
Vladimir
andreap spune:
Buna dimineata!
Multumesc mult pentru urari!Ieri am stat acasa cu zgubilitica.Seara am avut iar niste musafiri,Mariuca a primit alte cadouri.
Eu sunt bine..deocamdata.Daca ieri am stat cumintica,nu m-a durut nimic
..azi,sa vedem.De luni oricum intru in medical..1 sau 2 saptamani.
"LA MULTI ANI!" celor ce poarta numele SF.Mihail si Gavril.Petrecere frumoasa.
mai vb.
pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
La multi ani Mihaele si Mihai, Gabriele si Gabrieli!
La multi ani , Mihai Daniel!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
paxela spune:
Mihai Daniel

tuturor celor care serbeaza astazi onomastica, mamici, pitici,bunici , tatici 
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
andreap spune:
Am pus in semnatura cateva poze de la petrecerea de sambata...
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004