Casnicute sexy (144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

trezireaaaaaaaaaaaaaa se raceste cafeaua

Putin cu putin se aduna marea...

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Neataaaaaaaaaaaaaa!!!

Mersi de invitatie!

Mai las si eu o cafelutza da mai vin!

Tre sa fug ! Un pupic dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Leano,pe mine nu ma chemi la cafe,ha?

Soni,scuze ca nu ti-am urat bun venit,dar te rog sa ma intelegi ca-s gravidoasa si pofteam la Grasu' fimeii... Plus ca-s uituca rau...

Miki,ce face mister?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Gata, Liana am venit la cafea!!!!treaza sunt de mult dar nu a mers netul, de aseara de pe la 23 le-am dat telefon la astia cu firma de net si le-am bagat o gramada de carne in frigidera...cand ai mai mare nevoie...defectiune...ia sa amai iau o gura de cafea ca sunt nervozata rau
Miky imi pare rau de ce a patit catelusul tau!!!!acum e bine?
Danelutza , iesi de dupa canapea...sau e grasu la tine???
Soni mai dau si eu o cafeluta!supliment ...ca eu asa beau ...innadita!!!
Monico, unde esti???
Va pup pe toate , fug sa il ajut pe barbat ca ii face alta casuta lui Max, tre sa il ajut , sa ii tin acolo de scanduri.Mai revin!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineata ! vreau sa urez tuturor mihai/elelor si gabriel/leleor la multi ani si multa fericire... ..vad ca v-ati distrat nu gluma ...

o zi buna!

Stefania X 235+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

soniiiii 'neatzaa,,cand vii noi suntem acisi ai rabdare cu sexoasele ca ti venisi la zi marete baga ele in zama..da dehh unele's babe muica?(adica io:)) ) ,,altelee gravidoasee(adica vezi tu:)) )altele nebunee(o sa te convingi singura:))
mihooooooo hooo fatooo ca nu te strigai ca stiu ca tu ai fitze de gravidoasa si dormi la ora aia..na!!na!!ca'mi spusa grasu:))
doinaaaaaa lasa mama fi fericita ca umplusi frigideru de carne
Danelutzoooo iesi..iesi
slimatei te pup..
camiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiii
si reztul..pe unde draq umblati fataa??????

ma duc sa trag o pipa

Putin cu putin se aduna marea...

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Moama ce caracterizare si recomandare imi facui Leano...Auz la ea...si gravidoasa...si cu fitze...si pofticioasa...si putoare ce doarme pan' e soarele sus...Sa mai zic si nebuna? Hmmmm... Ma'c sa-mi pun un cafei poate mai capat si alte calitati...

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
miki , ce mai face mister?...sper ca e mai bine
Liano ai vazut de ce-l iubim pe grasu...ne face si cafea
miha si pe langa toate astea mai esti si lea si uluta, de-aia te iubesc io ca esti plina de calitati
Doina , spor la facut casutza catelushului
Danelutzo ce faci fato dupa canapea?
stefania, ce mai face burtica?
soni
zilele astea se anunta niste musafiri da cum sunt inca in convalescentza...gratarul sa traiasca(pe care-l face sotul) si preparatele arabesti
va pup si sunt in zona

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Si pentru ca ramasesem datoare si ca sa vedeti ca mai am si sclipiri de harnicie din cand in cand...Dar ca sa nu ma dezic cumva o sa dau cu copy/paste...

Nu am facut prea multe feluri de mancare si prajituri,nu stiu ce-am avut dar m-am miscat tare greu si parca aveam 2 maini stangi... Si peste o saptamana e ziua lui Robert si nu va spun ce meniu aveam pregatit pentru ziua lui ,dar cred ca renunt pentru ca nu ma simt in stare...O sa fac ceva-ceva ca altfel nu m-as simti bine dar muuult mai putin decat mi-am propus.
Deci...cum va spuneam...aseara eram varza de oboseala si n-am mai apucat sa fac poze decat la o farfurie cu aperitive.
La desert am facut doar Krem a la krem si un Tort Sah. Din tort a mai ramas o bucatica pe care am zis ca am s-o pozez dimineata,dar nu stiu ce-a patit ca s-a dezintegrat si s-a pravalit in tava.Asa ca...nu i-am mai facut nici o poza si am pravalit ce-a mai ramas la mine in burtica...

Miha si Robert

Mergi la inceput