FIV 144
Raspunsuri - Pagina 9
madalina28 spune:
Danyalo, nu conteaza noroc sa poarte.Pe 30 e super bine.
Moni multumesc,nu s-a schimbat nimic am facut asta doar pt bubulina.
Madalina 26+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik
KoraPop spune:
'neata fetelor!
Dupa cate stiu daca se ia progesteron ( mai ales injectabil) acesta intarzie CM,adica desi el,nesuferitul CM da semne ca ar vrea sa vina progesteronul nu il lasa,cam asa sta treaba,bine stiu?Hai prof'ele astept nota!Eu azi sunt zi 7 de la ET ( zi 28 de CM),am aceleasi vagi dureri de cap care anunta luna de luna venirea CM,vagi senzatii prin burtica,pe la ovare,mai ales seara, insa iau 1 nos-pa,1 progesteron de 250 mg si CM nu vine inca....Pot sa o duc asa oare pana in 14 noiembrie cand va fi zi 14 dupa ET,respectiv zi 35 de CM?Ce parere aveti?Pup toata gashca!
Kora
CARPE DIEM!
luci.eilm spune:
Kitta, vai ce bucurie ca nu trebuie sa mai ma duc si pe la Casa de Asigurari. Chiar scriam fetelor de la inseminare ca sunt putin deprimata, ca sunt depasita de toate procedurile astea. Unde mai pui si starile mele cu care trebuie sa ma lupt!
Albena, ce faci?
Fetelor pupici si bafta.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
antosit spune:
Ohooooo.... lume noua!Moni,pai am mai intrebat si eu asa cu juma de gura ca la un moment dat am ragusit de cat am strigat dupa tine si am cam ramas cu buza umflata ca nu mi-ai zis daca anul asta au intrebat turcii de mine!De mine ca sa iti zic? Toate*s vechi si noi sint toate...!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
danyalo spune:
Koraaa-gandeste pozitiv!!!!
De progesteron nu stiu sa spun...eu i-l am o sa-l fac ! Asteapta ce zic fetele de l-au facut! Te rog sa te gandesti ca durerea de cap prevesteste bble....si nu altceva plizzz! E f. imp. sa gandim pozitiv!!!
luci.elim- poate ai noroc si scapi de casa de asigurari!!
anto'-
deci Madalinaaaa--invitata de onoare la INTALNEALA noastra de pe 30 Nov. tananana!!!Vezi poate o pescuiesti si pe Sheryca noastra cu Alessuca cu tot!!!
Meyyy dna diriginta Oana - vine la intalneli mai mereu!Nu cred ca ne mai citeste ... am vazut la ea o mina super relaxata/ destinsa/ fericita...
kitta-- e tot in fata usii cerberului de Getty ...care isi face numarul obisnuit ...a zis ca ma suna cum scapa de acolo!! Yo i-am zis sa se duca mai pi la pranz... da ea nu m-a ascultat!!!
pussi- ai ajuns aproape de finish... stiu ca e greu...si ca nu mai poti...mai indura cateva zile macar! Te citesc din umbra! Deja le ador pe tzustele tale!!!
dany
O zi buna si calduroasa in suflet va doresc caci afara e cahhh frig al naibii!!!Brrrrrrrr...
antosit spune:
Danyalo !
Kitta bafta!Sper ca Gety sa fie mai usor de compensat decat stimulatoarele!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Dariela spune:
Zouzou - Multumim pentru galerie!
Pisix - Deci ai inceput Gonal-ul? Sa fie cu noroc!
Kora - Tu faci doar progesteron injectabil? Ultima data eu am folosit 6 utrogestan si 50 mg progesteron injectabil si CM-ul a venit la doua zile dupa intreruperea tratamentului. Dar acum sa nu ne mai gandim la CM-ul asta nesuferit. M-am molipsit si eu de la tine si am inceput sa caut semne: ceva prin zona ovarelor am simtit in fiecare zi iar sotul a stabilit dupa un studiu atent ca sanii par mai tari pe rand - azi unul, maine altul.
Moni - Ne bucuram ca ai revenit!
Kitta - Te asteptam sa ne povestesti peripetiile de azi!
dariela
ayda_m spune:
buna fetelor
eu sunt foarte dezamagita....am facut test de sarcina azi dim si a iesit negativ, azi sunt in ziua 13 de la ET si in plus acele pete maronii de ieri s-au transformat in scurgeri mai abundente maronii...spre rosu, deci clar e CM. sunt terminata de atata bocit.
acum o sa ma pregatesc sufleteste de FIV 2 probabil in ianuarie....sper ca 2008 sa fie cu noroc
va pup si tin pumnii tuturor care sunt in focuri!
pisix spune:
Kora -merci draga mea, da...deocamdata moralul e bun si sper sa fie totul ok; m-am cam intristat ca m-a amancat cu o zi cu Gonalul, azi trebuia sa-l incep dar doctora a zis sa mai astept o zi ...
Liana30 - merci mult draga mea, si tie la fel !!!
ayda_m - eu din ce-am mai citit pe-aici petele astea sunt de bine ...
iana_mari - adica tu zici sa le faci mereu pe aceeasi parte ? ca eu Diphereline l-am facut dupa cum ma taia capul...ba pe stanga, ba pe dreapta
gmarilena - bine ai venit, iti doresc mult succes la FIV 2! Ti se pare ca experienta anterioara te-a invatat ceva ? Vrei sa faci ceva diferit?
Moniland- cred ca toate fetele au acelasi sentiment ca mine: ce bine ca existi!Pari ca stii toate raspunsurile si ...stii cum esti la FIV, te panichezi repede si vrei raspunsuri si mai repede iar tu vad ca esti f altruista si raspunzi tuturor
danyalo- m-a bufnit rasul ...ce fata strangatoare mai esti tu ...ai la progesteroaneeee ! Acuma am citit atata despre asta si ma gandeam ...oare sa incep si eu sa-mi caut ???!!!
Kitta - azi sper sa am timp sa ma duc la Plus sa-mi caut inghetata cu nuci ca mi-ai facut o pofta....
Avalon - heeeeeeei, nici nu ma bagi in seama, nici nu remarci ca m-am transferat si eu aici ! Si mai mult, sunt fix in acelasi stadiu ca tine, azi sunt Z 15 de Diphereline, tot azi trebuia sa sa incep Gonalul dar m-a amanat cu o zi, punctia tot in jur de 20 ...Suntem surori de FIV !!! BAFTA !
Dariela - inca nu am inceput ...maine dam start si la Gonal si ...sunt pe orbita, numai la ET ma opresc :-)
Sunt pe vaaaal (Z 15 de Diphereline)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun