kilipirim

kilipirim | Autor: unboticutz

Link direct la acest mesaj

dragelor si dragilor, va reamintesc ca de maine se desfasoara editia a V-a a targului de carte, muzica si film KILIPIRIM

Perioada de desfasurare: 6-11 noiembrie 2007
Program de vizitare: 10.00-20.00

---------------------------------------
common sense is not really so common

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

ai fost??? cum e oferta???

vreau si eu sa ma duc astazi, povestesc miine cum mi s-a parut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Am fost eu astazi.
Kilipirim si nu prea... adica oferta variata, erau si carti la 3 si 5 lei, dar rahaturi cu boala vacii nebune si bombe sexy.
Restul scumpe: am vazut niste seturi de albume de arta superbe, mi-au dat lacrimile, dar scumpeeeee...
Erau afisate reducerile de 15, 30, 50% dar tot acolo scria ca sunt reducerile deja aplicate pretului.
In fine mi-am luat cate ceva, dar sincer ma asteptam la ceva mai multa deschidere din partea editurilor...
Sa va mearga bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

si eu am fost....oferta destul de saraca si reducerile nu grozave...reduceri ai si daca faci comanda online...la Polirom ai 30 %....samd......asa ca nu m-a dat pe spate....

m-am ales cu niste reduceri de 50% la CD-uri cu muzica si i-am luat fiica-mii ceva de scoala...cam atit

in curind o sa fie tirgul de carte la Romexpo...sa vedem acolo ce gasim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin_c29 spune:

am fost cu pitica mea....coltul cu atelierul de creatie e super....nu s-a clintit de acolo peste o ora si a facut diverse chestii din plastilina

am gasit carti faine pentru mine, iar pentru pitici recomand cu caldura colectia "povestea ariciului si a iepurasului" de la editura "trei pentru pitici", costa numai 4 lei bucata si sunt super.....

Mergi la inceput