dragelor si dragilor, va reamintesc ca de maine se desfasoara editia a V-a a targului de carte, muzica si film KILIPIRIM
Perioada de desfasurare: 6-11 noiembrie 2007
Program de vizitare: 10.00-20.00
---------------------------------------
common sense is not really so common
ai fost??? cum e oferta???
vreau si eu sa ma duc astazi, povestesc miine cum mi s-a parut!!!
Am fost eu astazi.
Kilipirim si nu prea... adica oferta variata, erau si carti la 3 si 5 lei, dar rahaturi cu boala vacii nebune si bombe sexy.
Restul scumpe: am vazut niste seturi de albume de arta superbe, mi-au dat lacrimile, dar scumpeeeee...
Erau afisate reducerile de 15, 30, 50% dar tot acolo scria ca sunt reducerile deja aplicate pretului.
In fine mi-am luat cate ceva, dar sincer ma asteptam la ceva mai multa deschidere din partea editurilor...
Sa va mearga bine.
si eu am fost....oferta destul de saraca si reducerile nu grozave...reduceri ai si daca faci comanda online...la Polirom ai 30 %....samd......asa ca nu m-a dat pe spate....
m-am ales cu niste reduceri de 50% la CD-uri cu muzica si i-am luat fiica-mii ceva de scoala...cam atit
in curind o sa fie tirgul de carte la Romexpo...sa vedem acolo ce gasim!!
am fost cu pitica mea....coltul cu atelierul de creatie e super....nu s-a clintit de acolo peste o ora si a facut diverse chestii din plastilina
am gasit carti faine pentru mine, iar pentru pitici recomand cu caldura colectia "povestea ariciului si a iepurasului" de la editura "trei pentru pitici", costa numai 4 lei bucata si sunt super.....