ce ceri cand inchiriezi o locuinta
Raspunsuri - Pagina 2
MariaG spune:
pentru ca sunteti saritoare si m-ati incurajat, va fac un update pe fuga la ce s-a mai intamplat:
- caut sa cumpar
- termenul pentru cumparare o sa fie ianuarie (atunci o sa am vreo 12 000 pentru avans )
- am vorbit cu barbatul pentru "imparteala" si n-a reusit sa fie coerent, dar a reusit sa imi reproseze ca ii pun pistolul la tampla cu intrebarile mele (intrebarile erau cat? si cand?)
- exista o varianta sa il cumpar de la el pe asta in care stam, da' e complicat (va explic zilele viitoare cand mai gasesc putin timp liber)
- imi cer scuze de la dcristea ca nu am apucat sa ii raspund la mesaj pe YM, promit sa ii scriu un mail mai detaliat
va pup
(imi cer scuze pentru stilul telegrafic)
Maria
http://www.copaculdehartie.ro/
grati.ela spune:
Maria, poate este straniu raspunsul meu: muta-te in Brasov. Oras de munte, curat, scoli bune, licee bune, centru universitar, locuri de munca decente si mai ales apartamente cu 2 camere mari si frumoase la 60-70mii de euro. 3 camere la 80mii. In Bucuresti nici confort 2 nu iei la banii astia...
Am zis BV pt ca mie mi se pare cea mai buna alternativa.
28+
MariaG spune:
@grati.ela - nu e straniu. M-am gandit mai inspre vara mult la asta. In perioada in care inca nu imi schimbasem job-ul ci doar incercam. Si am fost tentata atunci sa aleg alt oras: Iasi, Brasov, Pitesti. In ordinea asta. In principal pentru ca nu-mi place Bucurestiul. Deloc. E sumbru, murdar, rece si impersonal. In nici un caz orasul in care sa iti cresti copii.
DAR, tatal lui Alex sta si lucreaza in Bucuresti (bine, de lucrat lucreaza in toata tara ca asa e proiectul asta, azi e colo, maine e dincolo nu stiu niciodata unde o sa fie maine, sau unde e azi), matusa mea locuieste in Bucuresti, nasa copilului locuieste in Bucuresti, bona copilului (sic) locuieste in Bucuresti.
Nu sunt multi oamenii pe care ma bazez dar toti sunt in Bucuresti.
Mutarea in alt oras ridica multe probleme si cand esti singur, cand ai un copil deja e complicat.
Mi-ar trebui job, casa, gradinita, bona. - inca nu le am.
Maria
http://www.copaculdehartie.ro/