*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetele!

Laurici, felicitari pentru Dimitrakis deshtept! Chiar mi se pare o realizare mai ales pentru ca a invatat sa le scrie singur.

Laurici de Piatra, m-ai amuzat tare cu insistatul lui Iosup. Eu asteptam cu interes sa ne spui ca l-a luat gura pe dinainte si v-a spus fara sa intrebe . Saracul de el, cred ca i-ati stricat ziua ieri.

Alina, stai cumintica in pat. Bebe o sa fie bine, ai sa vezi!

La multi ani sarbatoritelor!

Iar legat de....pohte de ...eu una m-as putea lipsi linistita de activitatile astea. La prima sarcina alergam dupa sot prin casa si saracul nu mai stia ce scuze sa gaseasca. Nu aveam niciodata de ajuns. Acum....s-a intors roata. Ma roaga el si eu il tot refuz. Mai prestez din spirit "civic" . Dar asa cum mai spunea o zuza, pofta vine mancand si la sfarsit nu ma plang niciodata ca nu mi-a placut.

Hai va pupacesc!

Alina 34+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetele!

Laurici, felicitari pentru Dimitrakis deshtept! Chiar mi se pare o realizare mai ales pentru ca a invatat sa le scrie singur.

Laurici de Piatra, m-ai amuzat tare cu insistatul lui Iosup. Eu asteptam cu interes sa ne spui ca l-a luat gura pe dinainte si v-a spus fara sa intrebe . Saracul de el, cred ca i-ati stricat ziua ieri.

Alina, stai cumintica in pat. Bebe o sa fie bine, ai sa vezi!

La multi ani sarbatoritelor!

Iar legat de....pohte de ...eu una m-as putea lipsi linistita de activitatile astea. La prima sarcina alergam dupa sot prin casa si saracul nu mai stia ce scuze sa gaseasca. Nu aveam niciodata de ajuns. Acum....s-a intors roata. Ma roaga el si eu il tot refuz. Mai prestez din spirit "civic" . Dar asa cum mai spunea o zuza, pofta vine mancand si la sfarsit nu ma plang niciodata ca nu mi-a placut.

Hai va pupacesc!

Alina 34+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Daca noi avem clubul Mariutelor, voi de ce sa n-aveti clubul Biancutelor?

quote:
Originally posted by Adryana_4u

Va pup pe toate fetelor cu limbarnita...bravo voua.
Citeam ce ati mai scris voi, si mi-a sarit in ochi un lucru...pe micuta mea puiuta o sa o cheme BIANCA, si vad ca mai sunt fetite cu acelasi nume...
matgravidut - Andreea Bianca
LaLa 20 - Bianca Mihaela...
poate punem de un club..mai e vreo Biancuta pe aici????

Adriana S.

-26+ sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor toate hainutele sunt super, nu dau nume ca le-am vazut uele dupa altele si nu vrau sa le incurc, o sa pun si eu poze ca am primit cate ceva de la sora mea care s-a dus o saptaman in franta si s-a gandit si la nepotica.

Laura dimitris sincer ma duc pentru nesimtirea care o au unii eu una m-am dus sa fac analize si era o mamica in picioare cu copilul si ghici cine s-a ridicat sa-i cedeze locul, eu apoi s-a ridicat unu cica stati doamna jos ,i-am multumit dar cu jumate de gura ca sunt nesimtiti, asa ca sa se supere toti ca de craciuni daca oi putea ma duc in cea mai aglomerata zi si trec in fata sa-i invat respectul

Laura felicitari pentru bebeica, ma bucur ca al nostru kinder suroriza e bine si bine ca nu ati patit nimic ca fiarele se repara. Ah si bine ca nu ai cedat, dar te rog eu frumos (sa nu se supere fetele pe mine) daca afli sa nu ne spui ca strici surpriza

In legatura cu stam bine adica practicam, eu am o pofta cate o data de l-am disperat pe sotu, bine ca mergem mai batraneste asa fara acrobatii dar e bine si asa, si vom vedea cat ne tine ca apoi pauza.

Louiza 29s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La Multi Ani!!! sarbatoritelor

Nemary felicitari pt cele 7 luni si sa vi cu vesti bune de la eco.
Nu'mi vine sa cred ca peste'o saptamana si ceva....intru si eu in 7luni.

Remiclea buna veste! Largim grupul mamicilor cu carutz roz. Sa fie sanatoasa, cuminte si frumoasa bblusa

Alina T sanatate muuulta. Eu cred asa cum ai zis si tu, daca DD te'a ajutat pana aici, te ajuta si de aici in colo..
Stai cumintzica in pat ca nici nu ai ceva mai interesant de facut pe vremea asta.

LauraIfelicitari de bb sanatos si grasutz.
Doamne ce tare te'ai tzinut! Recunosc, nu as fi in stare de asa ceva nici intr'o mie de ani. Ma rugam de doc la 12 sapt. sa vada ceva acolo sa spuna sexul
Io nu stiu de ce, dar cred ca ai baiat. Mi se pare ca te'ai asorta bine cu un carutz d'asta pe strada.
Ce'o fi sa fie bine

26+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Eu finalmente imi schimb semnatura trec si numele lui bubulina ca nu ma-m gandit la altceva decat la yasmin plus ca ale mele neamuri deja ii spun asa, si daca o fi de nume onomastic va fi Elena, ca suna bine Yasmin Elena, si o vom sarbatori cu al iei tatic constantin si a iei nasica Elena ah si nasica nu a intervenit noi am hotarat asa ca ne place numele.
Cu cerceii ca uitasem ii fac din maternitate sa nu o vad eu cum plange atunci si daca nu o vrea apoi sa poarte lasa gauricile sa se astupe

Louiza 29s + Yasmin
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

M'ati facut curioasa cu hainutzele made in US. Merg in spate sa caut situl.

Cat despre ce sa zic, nu stam rau...dar mai cu frica si mai "putzin" decat inainte.

all si sanatate!!!!!!!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

shose .. ca sa nu mai cauti ...

http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/sets/

le ai pe seturi, e mai usor sa le vezi asha ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Ellenuta... saru'manaaaaa
acum intru!!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cu placere !!

eu cred ca o sa iau cate ceva de pe acolo desi nu as mai avea nevoie .. imi place un treningut mov cu dungi si altul cu pantalon verde si bluzita rosie .. sunt asha dulcele .. io-s bolnava cu dungile ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput