*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

remiclea .. sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!!! welcome to the culb ca sa spun asa! tu ce-ti doreai .. sau nu conta?

darene .. pe bune .. daca stii vreo cale sa-ti trimit, spune-mi!

fetele cu fetize si baietzei

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Nu ma ispita ,glumesc;Esti o scumpa .

Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Si mie mi-e teama de controlul la dumneaei.N-am facut niciodata endovaginala,iar control o data la urgenta si m-a intrebat daca vreau.
Doc mea niciodata nu s-a oferit sa-mi faca.Dupa ce am fost la urgenta am fost si la ea a doua zi si m-a intrebat daca vreau si am zis nu.Nu a insistat.
Pe de alta parte Miri parca zicea ca ei ii face la fiecare vizita.

Eu ma retrag pana maine,incepe Prison Break,pe urma fac un pic ordine prin bucatarie si ma pregatesc pt cumparaturi.

Pupici.

Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

darene .. dar ce crezi ca eu glumesc .. daca se poate, spune-mi .. sa-ti trimit si tie o salopeta de puscarias (cum zice tati ..)

fetelor .. si mie o sa-mi faca din 2 in 2 saptamani incepand cu 19 nov, control local .. daca se intampla ceva .. pana acum nu mi-a facut decat in trim I cand mi-a si recoltat ..

zuzele

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Vad ca scrieti, nu gluma!

S-o iau pe rand: despre si noi suntem "pe felie" dar mai rar, ca nu se declansese vre-o serie de contractii (care, by the way, eu n-am avut pana acum, nici macar cele in care uterul 'se antreneaza').

Apoi, eco transvaginala: eu n-am mai facut de cand sunt gravida - colul mi l-a masurat cu eco abdominala, de fiecare data; si ginec meu si Iosup (la el am facut morfologia de trim II) mi-au spus ca nu este recomandat sa se mai "umble" pe la subsol, in lunile avansate de sarcina; acum, pt morfo de trim II ma duc tot la el (la Iosup).

Alina (tudor),

stai cumintica in pat; o sa treaca totul cu bine - sunt sigura ca dak erau pb, te-ar fi oprit in spital.

In rest, ma pregatesc sa sun la Coltea (prieteniimei) sa vad cand ma primesc sa mai repet D-Dimerii (analiza aia pacatoasa pt coagulare).

Aveti grij ade voi.

Roxana 31+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 9 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzelor
Am ajuns azi noapte la 2 de la Bucuresti, a fost super obositor! Am batut de 2x IKEA si am cumparat un patut si o masuta pt schimbat bebe, albe, foarte faine Plus lenjerie, huse pt saltea (si saltea din Carref, cu cocos), solutie de dezinfectat de la Chicco (sa fie acolo). Niste body-uri si cam atat, desi am umblat de nu-mi mai simteam picioarele!
La Iosup a fost f bine: bebe e in grafic, are 1854g +/- 271g E pozitionat cu capul in jos si are asa:
BPD 7,29; OFD (ce-i asta?) 9,78; HC (circumferinta capului?) 27,62; TAD (iar nush) 8,57; AC 27,99; FL 6,31; HC/AC 0.99; I.C. (?) 75%.
IR-urile sunt bune, mai putin ce-a ombilicala: 0,71; S/D: 3,4 (ce inseamna asta?) Mi-a spus ca bebe se alimenteaza cam greu, dar nu am ce face si ca bebe e dezvoltat normal.
Col 43mm, orificiul intern inchis (nu mi-a spus nik de cel extern).
Aaa nu va mai zic ce nedumerit si contrariat era ca de ce nu vreau sa stiu sexul copilului Si atat a insistat ca era cat pe ce sa cedez L-am intrebat pe sotz daca vrea sa stie si el a zis ca-i alegerea mea; si dr de colo: pai cum dvs nu aveti niciun cuvant de spus, ca-i si copilul dvs? Si asistenta a zis ca a sters de la datele mele sexul copilului (cred ca-l trecuse dr) si a certat-o ca de ce? Am iesit rosie ca focul de acolo, de cat a incercat sa ma imbarlige, dar m-am tinut tare
Am plecat spre casa imediat dupa ctrl, dar am iesit din Bucuresti abia dupa 1h si 1/2, de imi venea sa mor. si, cand mai aveam putin pana acasa (mai putin de jum de ora pana in Piatra), a intrat un dita' dulaul in masina noastra in fuga si ne-a facut varza partea din fatza (masca, xenon, aripa stanga fatza) Bine ca suntem sanatosi, acum s-a dus sotzul si tre sa lase masina in service la Bacau 3 saptamani (pana vin piesele din Germania).

31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Of, of, of alinutza.... deci, pana la urma colul este de 3,5 mm cum ti-a zis ecografista ieri sau este mai scurt..? Stai linistita acum! Doctorita ta ti-a spus ca bebe este bine asa ca asta conteaza! Incearca sa gandesti optimist si sa nu te superi ca se supara si puiutul din burtica...!!!

Louiza, a ajuns sa mi se faca lehamite de astfel de scene la casele prioritare.... Si ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca tocamai FEMEILE ce se presupune ca au nascut si ele,fac galagie... Mie mi-a spus una ce avea cam 60 de ani ca poate este si ea gravida... I-am raspuns ca stiintific nu este imposibil (vezi cazul Iliescu) dar ea pare mai rea decat gravida

Darene, super frumusele lucrusoarele pentru bebe. Mi-a placut foarte mult si cadita Cred ca este tare practica!

Laura 26+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Salutare si tie Laurici !!!
Felicitari pentru bebe sanatos si pentru lucrusoarele cumparate !!!
Ti-a fac eco doar in 2D sau ti-a dat si vreo imagine in 3-4 D ??
Chiar ma gandeam cands am auzit ca mergi la iosup ce o sa-ti zica despre sexul copilului... Cred ca a fost tare dezamagit doctorul nu atat de faptul ca nu vreti sa aflati sexul copilasului cat de faptul ca nu poate sa scrie el pe fisa numele copilului... Are o "boala" cu asta... scrie intotdeauna dupa cuvantul feminin (sau masculin) si numele pe care trebuie musai sa-l spui... ca daca nu te-ai hotarat o sa-l boteze el pe copilas numai sa aiba nume In rest, ti-a placut de doctor, nu?!

Cat despre isesirea din bucuresti... Te inteleg perfect! Eu am o luna de cand nu am mai mers la mama la ploiesti din cauza de drum aglomerat....

Cred ca ai tras o sperietura cu catelul acela... Ai avut centura pusa? Sau nu a apucat sa puna sotul frana brusca...
Bine ca sunteti sanatosi si nu ati patit nimic voi ca asa masina... se repara ea!!

Laura 26+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

La Multi Ani !!! sarbatoritelor de ieri si azi , sa va dea Dumnezeu multa sanatate , fericire alaturi de cei dragi voua.Sa fiti sanatoase voi si bebeii vostri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Laura nu aveam centura pusa, ca nu o mai port deloc acum, dar nici nu a apucat sa franeze: a intrat direct in noi, din stanga! Chiar ca m-am speriat ,dar imi era si ciuda, ca si la sarcina trecuta am avut accident cu aceeasi masina (era nou, nouta)...eram in 6 luni...si ma gandeam ca nu avem parte sa fim linistiti! Bine ca avem masina inapoi pana-n Craciun (nu ca am merge undeva, ca tre sa strang din genunchi).
Multumesc pt felicitari. Nu mi-a dat nicio pozica in 3D, desi am insistat mult, a zis ca nu are la CMU! Mi-a fost o ciudaaa! SI voia sa ma cheme azi la Fortis sa-mi dea si-n 4D, dar nu am mai putut sta. A fost intr-adevar nedumerit si dezamagit rau, ca nu vreau sa stiu sexul! A insistat asa de mult, de-mi venea sa zic: biiine, hai!

31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Azi am fost la medicul de familie si mi-a zis ca suntem in 31 de saptamani desi mie imi ies 30 de saptamani , cine mai intelege ceva din calculele astea ?UM 10 Aprilie 2007 .

Mergi la inceput