*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
alinuta, cred ca esti tare speriata .. stai in patut si nu mai face nimic. nici eu nu inteleg de ce ti-a facut eco vaginala .. off Doamne-Doamne .. multa sanatate tie si puiului tau!!!
darene .. facem o livrare speciala pana in UAE ..salopeta si bodyuri .. tati spune ca salopeta e de puscarias .. dar eu le gasesc tare dragute .. preferatul lui tati este bodyul roz in dungi cu rata pe piept .. e lensinat dupa el ..
fetele
31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
darene spune:
Alina .linisteste-te ca stressul nu e bun acum.Nu mai are rost sa-ti faci reprosuri ca nu ai zis nu la endovaginala.De-acum stii si nu mai faci.Daca poti, intrerupe serviciul pana la nastere.
Hai ca sunt sigura ca o sa fie bine si bebe o sa stea pana la termen.
Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt
ramonab spune:
Ahaaaa, mersi Lala pt lamurire,
LA MULTI ANI si eu sarbatoritelor lunii, sa fiti sanatoase tun si bebei frumosi, sanatosi si mancaciosi
Caruciorul roz il cauti in lista intreaga de smile.
30+
darene spune:
Ellenuta astept pachetul cu salopeta,body-urile alb,galben,verde.Nu-mi trebuie roz desi ratusca e super haioasa.
Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt
darene spune:
Felicitari Remiclea pt fetita!
Pt caruciorul roz scrii [fetita ] fara spatiul dinaintea celei de-a doua paranteze.
Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt
Ellenuta spune:
remiclea .. sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!!! welcome to the culb ca sa spun asa! tu ce-ti doreai .. sau nu conta?
darene .. pe bune .. daca stii vreo cale sa-ti trimit, spune-mi!
fetele cu fetize si baietzei
31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
creata2008 spune:
Ooooooooooooooooof, Alina, te-a lovit iar problema! Cata stupizenie si idiotenie!!!! E a nu stiu cata oara cand mi se confirma ca unii sunt prosti de nu ii sufera suprafata pamantului! M-am enervat eu cand ai povestit tu.... Dar stii ce trebuie sa faci acum, nu-i asa?? Pe langa sa ii spargi capul cu o bata ecografistei... Sa stai linistita, sa te calmezi, sa verifici o data pe ora daca mai curge sange si ce fel de sange... Proaspat sau maroniu. Dar psihic trebuie sa te linistesti. Totul se rezolva... Dar la cea mai mica unda de sange proaspat, fuga la doctor, ca nu e de glumit.
Te rog ai grija de voi!
quote:
Originally posted by alinaatudor
Off..mai fetelor....stiti ca ieri v-am zis marea veste ca a fost bine la eco..si ca sunt happy,....Azi de dimineata..ma duc la baie..sa fac un KK..si..ce credeti ca vad in vasul de toaleta..o mare balta de sange..rosu aprins...Ma apuca tremuratul..Ma gandesc..nu am hemoroizi..de la ce sa fie..contractii sau dureri nu am mai avut de mai bine de o saptamana...incerc sa ma calmez..era cam 8 ceasu..sun la dr..nu raspunde...trag repede ce gasesc pe mine..si ma urc in masinba ..in 20 min eram la spital..sun iar dr..era acolo...si ma vede...zice ca..e foarte scurt colul..si don nou la pat..dupa ce am fost la serviciu numai o saptamana..si ma simteam chiar super bine..nu mai avusesem nici o contractie...
Ii dau doctorei ecografia..si vede minunea...am uitat ieri sa va spun ca la eco..nu a vazut bine colul cu sonda pe abdomen...si ..ca sa scrie exact marimea in mm..mi-a facut endovaginala..Dr mea...s-a enervat..evident..si a zis ca sta ea de vb cu ecografista..sa nu mai faca la gravide niciodata endovaginala..ca stimuleaza colul...Mie mi s-a parut un p[ic aiurea ieri..dar tantaloaica de mine..nu am putut sa ii zic ca nu vreau..desi stiam ca nu e bine ..iar dr gine..se uita inauntru numai daca este absolut nevoie...adik..nici o interventie exterioara nu e ok...of..imi venea sa ma dau cu capul de cel mai apropiat colt..daca as fi avut taria de caracter sa ii zic ecografistei ca nu vreau..ca nu o las...
Acum stam iar acasa..si ..sper sa nu mai gasesc sange de acum inainte..ca deja am facut o obsesie..imi vine sa ma duc intr-una la baie..sa verific...
Si..nu prea vreau sa inchei inainte sa le zic si eu sarbatoritelor lunii asteia La multi ani si muuuulta sanatate...nu se stie cand mai intru pe net..poate doar seara cand vine sotu cu laptopul...
OOOOFFFF..abia astept sa se faca puiul mare si sa iasa in siguranta..la mamica lui si la taticul lui
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina 25 si Stefania
alinaatudor spune:
Fetelor...multumesc mult de incurajari...incerc din rasputeri sa imi revin..de fapt..citindu-va mi-am mai revenit...Aveti mare dreptate...si tare bine imi face cand citesc mesajele de la voi...
Refuz sa intru in panica si depresie..si simt..din inima..ca Dumnezeu daca ne-a ajutat sa ajungem pana aici..ne ajuta si de acum incolo..si trecem cu bine peste toate relele...Incerc sa nu ma mai gandesc ca am facut eu ceva rau..si..promit sa ma concentrez.,..asa...ca un fel de "yoga"..sa imi limpezesc mintea si sa nu mai am ganduri negre.
Va multumesc mult de tot
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina 25 si Stefania
micsunea spune:
Alina,
in perioada asta de sarcina, unele fete au colul foarte sensibil si sangereaza usor.
Stai linistita, daca doctora ta n-a identificat nimic rau pana la urma, inseamna ca a trecut.E foarte bine ca nu ai contractii!!
In schimb eu nu am auzit sa fie asa de contraindicata eco vaginala. Mie mi-a facut la 28 fix pentru ca am extrem de multe contractii si am citit mai mult articole si colul nu se poate masura corect decat prin ecografie vaginala. Ecografia abdominala nu poate da masura corecta a colului, mai ales daca BB e foarte jos (la mine cu capul chiar pe col).
Ba mi-am mai luat inca o consultatie peste 2 saptamani ca sa vad evolutia colului! Asa de contraindicata e ecografia vaginala?
Micsunea
28+
alinaatudor spune:
Micsunea...sunt pareri si pareri..adik unii ginecologi sunt de parere ca nu e bine in sarcina sa faci nici tuseu vaginal...nici eco TV..altii insa nu se feresc de asa ceva..Ideea e ca si mie tocmai de aia mi-a facut eco TV pentru ca nu vedea ca lumea lungimea exacta a colului..dar dr gine mi-a zis ca nici nu e nevoie de o masuratoare exacta..ca asa..o aproximatie..e suficienta..Mai bine aproximeaza ea ochioscopic decat sa faca TV..Pana ac um inclun sa ii dau dreptate..adik..simt eu ca are dreptate...si ca nu trebuie ..mai ales daca am colul sensibil...sa fac nici o interventie din exterior...
Oricum..dupa cate stiu eu..nu exista statistici exacte pe problema asta..si depinde acum ce carti si ce profesori a ginecologul...
Imi pare rau ca nu exista ceva stabilit clar clar..sa nu poate pune dubii:( :( :(
Alina 26 si Stefania