*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 24
creata2008 spune:
Meda... tu nu intri in calcul! Hehehehe! Puteati ca tu si sotul tau sa fiti 2 zodii diferite de capricorn si oricum nu conta. Sunt 3 in casa, de aceeasi varsta, cu aceleasi probleme si dorinte!!!!! TREI! O, Doamne, e incredibil, ti-am mai spus-o... Azi, la gym, Cerasela mi-a zis ca se duce sa le faca masaj unor tripleti. 3 fetite. M-am gandit instant la tine. Si tot in vitro...
Sa fie ei sanatosi, ca pana la urma speram sa invatam sa "lucram" cu copiii nostri, indiferent de data nasterii.
quote:
Originally posted by medamaya1
Noi vom fii 4 capricorni in casa si un rac. Eu nu prea cred in zodii, dar in ceea ce priveste caracteristicile zodiei, da. Asa ca , saracul meu sot, a pus-o.
Nemary, ptr lichid mai putin, eu stiu ca se schimba odata la 6 ore, baga cit mai multe lichide si se reface.
Alina, o sa vina mama sa ne ajute, ca nu am face fata noi doi singuri
Va multumesc si sa stiti ca mi se ridica parul pe mine la fiecare felicitare pe care o primesc, intr-adevar o sa fie greu , dar si frumos in acelasi timp.
Numai sanatate si copii sanatosi
Meda 23+
http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community
LaLa_20 spune:
nu face nimeni un capitol nou???
ce nult scrieti...
Cea mai optimista gravidutza!
27s
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by Shose
Ellenutza dupa ce ai zis ca merita hainutzele de pe site.....am facut o listutza cu lucrusoarele care mi'ar placea si mi s'ar parea necesare bblusei...ajung in jur de 200RON...200 si putzin...deci e bine ca trecem de pragul minim.
Ce nu stiu eu, e ce marimi sa iau. Am calculat ca la vara o sa aiba 3-6luni....deci tot ce e cu maneca scurta si de vara iau mai mare (3-6luni) ce e mai gros iau 0-3 luni. Voi ati cumparat si pt mai departe...adica pana intr'un an?
Io ma gandesc in ce o scot pe afara...ca mi se par subtirele toate salopetelele alea. daca io iau pulover si geaca groasa, cokocele si alte lucruri de iarna...pe ea cum o scot asa subtirel?
26+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
Shose eu zic ca rochitele sa le iei pt 6-9 luni.Cred ca bebelusa ta v-a avea 6 luni in iulie,de-abia atunci cand incepe sa se incalzeasca,asa ca daca-i iei pt 3-6 luni s-ar putea ca in august sa-i fie deja mici,ca n-ai de unde sa sti cat o sa creasca sau cat de grasunica va fi.Si oricum o rochita daca e un pic mai lunguta nu arata rau,ba e chiar sexy
Iulia
31+
IRIS MARIAwww.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Gattamai scrie, te rog, link-ul unde ai vazut lenjeriile de la 4ace.
![]()
32+
AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Laurici , le gasesti pe bebelusulideal.ro / Bebelusi si pe patruace.ro , insa aici n-au preturi. Am inteles ca le vand si prin Miniblu , insa nu le-am gasit pe site-ul lor. Pussi de la noiembrie-dec. are pozici cu lenjerie de la 4 ace.

31+ cu Sara - Eliza 
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Rares
pe ea cum o scot asa subtirel?
AMR 8 saptamani