*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 21
Ellenuta spune:
adriana .. daca simti bebele macar o data pe zi e ok, asa mi-a spus doctorul. mi-a mai explicat ca si bebeii, exact ca oamenii mari au zile si zile .. cand sunt plini de energie, cand sunt apatici si n-au chef de nimic .. incearca s-o stimulezi cu multaaaa apa si ciocolata!
31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
nemary spune:
am fost aseara la eco, bebelina e ok, are 1 kg, eu am lichid cam putin(nu stiu cat e de bine) si din pacate nu a putut sa-mi masoare colul(probabil ca este prea scurt). am fost la eco la aceeasi doc la care a fost si AlinaTudor si, probabil certata de dna doctor, nu mi-a zis sa masoare colul transvaginal, a zis ca mai bine sa verifice dna doctor. Doar ca... nici pe dna doc gineco nu am lasat-o, i-am spus ca ma doare burtica dupa control, ea s-a cam suparat, dar nu a insistat. a ramas sa merg iar peste 2 sapt. oricum pe 30 merg la Herghelegiu si sa-mi spuna el ce si cum.
Pe bebelina nu am vazut-o, ca au un eco 2D acolo si nici monitor pt.paciente nu au. Dar nu conteaza, cel mai important este ca bb e ok.
Mari
28+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
alinaatudor spune:
Vaiii..Medamaya..esti o SUPERMAMICA...Sa iti traiasca puii si sa se nasca sanatosi si frumosi..sa te bucure si sa iti aduca numai impliniri...dupa ce am citit mesajul tau..jur ca nu ma mai vait ca e greu sa car burtika...pai..la mine e numai un pui..Felicitari inca o data...si multa putere sa ii cresti frumos!...Sper ca ai pe cineva sa te ajute dupa, nu?
Louiza...ma gandeam eu ca faci cam 2 ore cu masina intr-o zi aglom..dar si eu din militari pana la piata victoriei pot face si 1,5 ore..daca totul e blocat..si nu se merge...complet aiurea..
Mama mea sta in 9 mai..deci foarte aprope pe gara de vest..asa ca pentru mine trenul ar fi o solutie foarte buna...cred...in conditiile in care poate reusesc sa vb cu sefa sa am programul un pic modificat..de ex sa intru la 8 si sa ies la 4..asa poate am mai mult timp cu bebelina...ma rog..mai e ceva timp si poate pana atunci se mai modifica ceva in viata noastra..cum ar zice tata..Sa traim pana atunci si vedem cum facem...
Iulia, tu vrei sa vina mai devreme bebe?...nu m-am uitat la DPN..scuze...Si eu abia astept Craciunul...o sa am o burtika maree..si o sa fie ultimul Craciun in 2...Plus ca de cand sunt insarcinata sunt rasfatata familiei..mai ales mama..cu care nu prea am avut o relatie buna ..s-a schimbat la 180 grade..parca imi vine sa stau insarcinata toata viatza:D..Simt cum acest ingeras va schimba multa lume in jurul ei..si va face ca multe relatii..la noi in familie sa fie cu totul si cu totul diferite de cum au fost pana acum..De asta astept Craciunul..pe care il petrecem cu familiile..sa fiu eu protejata..si rasfatata..si sa ma bucur macar o data in viata de statutul de privilegiata...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina
26 si Stefania 
Ellenuta spune:
medaa sa-ti traiasca piticii si sa fie sanatosi .. wow .. esti super tare .. 3 bebelushi deodata! comorile asta mici merita orice sacrificiu!! 
31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
ginnette spune:
A propos de Craciun: am vazut niste decoratiuni pentru casa, la qelle... super!
O sa-mi comand si eu, ca-mi plac; macar d'astea sa-mi iau dak pt buburuza nu cumpar (v-am zis eu, piticii aia cu "nu cumpar inainte s-o nasc").
Desi anul asta cred o sa-mi fi ecam greu sa aranjez casa pentru sarbatoare.
Roxana
31+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 9 SAPTAMANI!
alinaatudor spune:
Nemary, imi pare rau ca esti dezamagita ca nu ai vazut-o pe bebelina..eu la eco am fost la 3D..si tot nu am vazut-o..nu mi-a dat nici poza 3D ..numai niste scoruri si masuratori..iar nu stiu de ce nu am cerut...uneori cred ca nu am deloic tupeu..si ma oftic apoi...
Mie pana acum mi s-a parut super ecografista sincer...a fost suiper atenta si mi-a dat mereu..si film si poza..plus ca masura mereu cu atenmtie..si foarte riguros..nu stiu ce a fost cu ea data trecuta..Eu m-am hotarat sa nu ma mai duc la nici o eco pana aproape de termen..toate erau in regula..ce sa mai insist atat..gata...acum ne dezvoltam spontan..fara prea multe interventii..care s-au dovedit problematice...Bebelinei mele ii displace tare la eco..de fiecare data cand facem eco da din maini si din picioare de ma cocoseaza..nu iti zic cum ii face sonda doctoritei..asa ca..am ajuns eu la concluzia ca nu ii face deloc placere..pentru ca imediat ce plecm se linisteste...
Stii ce cred eui ca trebuie sa faci..sa iti faci in fiecare dimineta cate 2 litri de ceai ..de tei sau fructe..si sa cari sticla cu tine..astfel te asiguri ca bei cel putin 2 l de lichide pe zi..si asa se mai hidrateaza si placenta si mai poate creste cantitatea de lichid...
Eu cu infectia mea urinara numai asa am reusit sa beau mult lichid...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina
26 si Stefania 
virgo spune:
Miri , multam fain de informatiile pisicesti . Fetita e sterilizata , deci no problem , dar golanul NU . E bine ca avem timp pana la sfarsitul lunii sa-l castram si pe el , sa nu fie nici o problema .
Ma pregatesc sa ies in oras , desi e nasol si ploua , dar nu ma doare ca am sa stau mai mult inauntru . Si daca e vreme rea e si mai putin aglomerat . Am "sedinta foto" sambata dupa-amiaza si ma duc sa-mi mai iau una-alta , ca-mi trebuie trei tinute diferite . Sper , una dintre ele sa fie numai in boxer ...
Intrebare : daca tot vreau sa-mi scot carnita la interval , as vrea sa ma "colorez" putin cu vreun lapte de corp , Nivea Body Summer de exemplu , este voie , stiti voi ceva ? Sau mai bine sa las sa ma "bronzeze" ei din Photoshop ?
Ellenuta spune:
wowww .. ce super sunt decoratiunile de craciun de pe quelle .. foarte dragute si la preturi bune!!!
merita sa intrati!!
31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
ginnette spune:
Alina,
Nici a mea nu e incantata de eco - dar eu trebuie sa masor IR-urile la 2 sapt, asa ca ii place sau nu, indura.
De fiecare data "impinge" sonda si se "strange" intr-o parte si imi baga niste genunchi in ficat - asta a facut ultima oara.
Dupa ce plecam, incepem eu, s-o mangai, ta'su, sa mai vorbeasca cu ea, si se linistete.
Roxana
31+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 9 SAPTAMANI!
zeririlouiza spune:
meda sa-ti traiasca muschetarii si sa stea cat mai mult la mami in burtic la caldurica
sa le mai soptesti si tu din cand in cand ca afara e frig si ca mai pot sta acolo o tara
Alinatudor, in 9 mai e ok aproape de gara dar asta inseamna sa te sincronizezi cu trenurile din vest, si sa stii ca nu e usoara naveta deloc eu sper sa rezist si cu bubulina apoi ca na copil serviciu la distanta si cum spuna al tau sot vom trai si vom vedea
Louiza
29s + Yasmin 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara