*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena .. da!!! se pot cumpara si direct de la sediul firmei, pe bd alexandru obregia .. prin berceni!

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ellenuta,

Saru'mana pt update-ul la fishfi

Roxana 31+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 9 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo27 spune:

Salutare gravidutelor,
Cred ca in sfarsit am reusit sa gasesc maniera in care sa postez(multumesc Alinei Tudor).Ma numesc Geo si sunt o graviduta care citeste pe forum din primele zile ale sarcinii.De moment nu locuiesc in Romania si aici e destul de greu cu medicii si cu programarile de cate ori crezi sau simti ca ai nevoie,asa ca raspunsunsurile la intreabri le-am gasit pe acest forum.Sper sa ma primiti in grupul vostru
Geo+Radu 25 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna fetele...noi iar ne trezim la pranz..daca tot stam acasa fortat..macar sa ne odihnim..
Am vazut ca si voi v-ati indragostit de hainutele de la aramis..eu am zis ca..desi suntem obligate la orizontala..tot trag o fuga intr-o zi pana in Berceni...
Ma simt atat de vinovata fata de sot..care merge la scarbiciu zi lumina...si vine seara tarziu..si..eu stau in pat ca o beshnitza toata ziua...off..as vrea sa fac si eu ceva productiv..dar..ce..
Nu am rabdare sa citesc carti..imi zboara gandul aiurea..la cum va fi cand vom fi trei...si uite asa trece timpul..ma mai uit la tv...Ma gandisem sa tricotez niste lucrusoare pt bebelina..dar...stiu numai drept sa lucrez..adik..daca vine vorba de saczut..ocolit..si alte tertipuri..sunt varza..si cred ca toate ar iesi..ca un sac...
Creatza..as fi vrut asa tare sa merg la targ...dar vorba ta..eu din militari pana la sala dalles..fac o vesnicie...pana cand ziceai ca tine targul?

Cat despre kg..eu cand am ramas insarcinata aveam 50..acum am 57 ..pe acelasi cantar...sper sa nu le depasesc pe cele 12 ideale pe care ar trebui sa le acumulam in sarcina...nu imi e teama..numai ca...ma gandeam ce povara grea ar trebui sa duca betele mele de picioare..care abia daca au mai pus ceva carnitza pe ele de cand cu sarcina...iar de maini..nu mai zic..daca pic in ele..se rup...sunt ca o lamaie..in care s-au infipt 4 bete de chibrit...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 26 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinuta .. nu te mai chinui atata cu gandurile astea .. stai cumintica in pat .. nu te mai simti vinovata ca tu stai si sotul munceste .. tu porti o comoara in burtica si trebuie sa ai mare grija de ea sa vina sanatoasa si frumoasa pe lume .. in rest nu mai conteaza nimic!!!

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Louiza...de mult vroiam sa te intreb ceva ..dar am uitat mereu...Am inteles ca tu faci naveta de la ploiesti..cam cat iti ia ca timp drumul in fiecare zi..la venire si la plecare..?
Eu vreau sa o las pe bubulina cu mama care sta in ploiesti..iar pentru o perioada..voi face naveta..pana mai creste ea...numai ca...ma gandeam la varianta cu trenul..ca ar fi mai rapida...in conditiile in care eu lucrez la piata victoriei si e aproape de gara..o statie de metru o fac in 10 min..cred..
Mare dilema am si cu nploiestiul asta..pentru ca..ar fi o varianta mai buna de a creste copilul la ploiesti..unde nu e agitatia asta infioratoare (care dup[a parerea mea..nu va trece nici in 15 ani)..asa ca..ma gandeam destul de srios sa ne intoarcem in ploiesti..si sa facem naveta...asta daca e convenabil dpdv al timpului...desi..deocamdata..nu prea e...
Si ma mai gandeam la gradinitze si scoli..care dupa parerea mea..sunt supere la ploietsi...copii fiind mai putin atinsi de flagelul asta modernisto-anarhic...de pe aici..plus ca am avea familiile alaturi..si asta cred ca ne-ar ajuta enorm...
Ma rog..dileme dileme...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 26 si Stefania

Mergi la inceput

Ai dreptate Ellenuta..dar piticul asta cu constiinta..imi da batai de cap...na..daca nu am ce face toata ziua..ma gandesc la aiureli

Alina 26 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Alina,

Gandeste-te ca dupa nastere, o sa-ti doresti sa ai timp sa lenevesti.

Si are dreptate Ellenuta: comoara merita orice sacrificiu.

Si, pe pitic (ala care te streseaza), baga-i niste muzica, sa surzeasca.

Roxana 31+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 9 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

neatza!

Lala, madalina, creatza, ellenuta multumesc pentru raspuns. Am notat tot in agenda.

lala wow ce putin mai ai, 4 saptamani! acusica apare baietelul..

Monica docdecap, bine ai revenit :) am vazut si eu poza cu pictura, super funny :D ce burtica perfect rotunda ai, parca e o mingiuta!

Miri! ce frumos sa te casatoresti pe 31! hai spune-ne si noua povestea cea frumoasa :)

Anca D.

28+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

saliu-saliu!
luati de poftiti:

e pe alese: cu si fara cofeina, nes, 3 in 1 si de care mai doresc zuzele. :-)

culmea e ca numa' ce-am lasat-o moale cu cafeaua de luni incoace. simteam ceva straniu dupa ce o beam, o agitatie noua. iar azi la doctorul de familie mi-a luat tensiunea si am 12, in conditiile in care aveam mereu 10 cu 6.

a! si mi-a facut si vaccinul antigripal. si in curand ma pregatesc sa ma duc la dentist (adica zilele astea) pt ca m-a trezit azi-noapte o masea care dadea ea niste semne de neliniste de vreo 10 zile. va fi interesant, asta-i clar.

va pup si va citesc printre munci.

irina 31 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput