*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 17
Lala_D spune:
Ops ! Am uitat sa spun buna dimineata si sa va ofer o cafeluta calda
!
Ps : am intrat in luna a opta
, inca 4 saptamani de stat in burtica si ne putem naste fara a fi considerati prematuri .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 8 saptamani!
darene spune:
Buna dimineata!
Multumesc fetelor pt aprecieri.Sunt super incantata de cadita,cred ca o sa fie super usor sa-i fac baita in ea.Oricum vine si mama mea la noi sa ma ajute.
I-am mai cumparat ieri 5 body-uri din carefour,2 suzete de la Nuk (dar nu o sa le folosim in primele luni),betisoare pt urechi,2 pachete pampersi de 3-6 kg si 4-9 kg,servetele umede pampers senzitive,pungi pt impachetat hainutele,lapte praf in caz de ceva,detergent Attooni (sper sa fie bun).
Cosmetice i-am luat de la Sebamed:lotiune,ulei,sampon si gel de dus (baby wash ii zice).Mai erau pe acolo de la Johnson,Himalaia.Cousson.Nu am vazut Mustella sau Bupchen ca luam.M-am dat ieri pe maini cu uleiul si a intrat super repede in piele.
Angelique sper ca azi o sa te simti mai bine.Exista niste tuburi mici cu ceva mentolat in ele-Vicks,fac rspiratia mai usoara.Nu stiu daca e voie dar eu am folosit de cateva ori.Bine,nu merge intotdeauna.
Miri chiar ma gandeam ca-i mai bine sa le bag in dryer decat sa le scot pe balcon,aici e si praf in aer cateodata,umezeala,etc.
Eu am dunga pe burtica,sub buric e un pic mai pronuntata.
Ce super de voi cu bebe intors,eu inca il simt transversal - oblic,sau poate nu stiu sa apreciez.
Ieri in oras am simtit ca niste intepaturi in vezica,abia puteam sa merg.A trebuit sa merg la toaleta desi nu prea ar fi fost nevoie;dupa am avut aceeasi senzatie inca vreo cateva min.Cred ca apasa bebe pe acolo.
Pupici si sa aveti o zi frumoasa!
Poze
Elena
32+
AMR 8 Sapt
madalina28 spune:
Anca.Diana la Giulesti il imbraci pe bb doar cand pleci acasa,pana atunci sta infasat in scutecele lor "sterile",doar pampersi 3 sau 4 pe zi treb sa-i duci.Iar la mamici cand nasc primesc o camasa "sterila" pt sala de nasteri iar apoi cu ce a venit fiecare de acasa.
Madalina
26+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik
Laura Ioana spune:
'Neatza, zuzelor
C_myri
imi pare rau dar nu am mai intrat aseara. Nu sunt pacienta lui Iosup, a fost prima data cand am mers la el. E bine cum te-a programat asistenta, nu trebuie fix la 14 saptamani. Multa sanatate
Angi
felicitari pt 33 de saptamaniu. Noroc cu tine, ca asa mi-am amintit si eu ca am facut 32 de sapt
Lala
felicitari si tie pt intrarea in luna a 8-a! Ai tot 32 de saptamani implinite?
32+
AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
docdecap spune:
neata fetele!!
m-am intors teafara si nevatamata, doar foaaaarte obosita si hartanita, si inca nu apuc sa ma odihnesc. cu toata activitatea mea de independent, nureusesc sa-mi fac o zi libera in timpul saptamanii, tot pe weekend ma bazez, cand e agitatie si oricum nu ma pot odihni calumea...
avem si zuze noi, bine ati venit!!
am transmis aprecierile pentru aritsta cu pictatul burticii, ea ma intreba daca nu a zis nimeni nimica, si de-aia mai mult am pus botic.. O sa mai facem, poate cu TAZ ca atare, ca de dimineata o tine numai in invarteli, impunsaturi, valuri si agitatie mare.
deci am plimbat copilul si in tarile straine, a fost si la curs, vorba colegului: bine ca erai tu gravida, altfel sareau mai tare la noi, a fost numai bine!!
la intors pe avion a fost mai sturlubatic, s-a tot miscat. Foaia de la medic mi-au cerut-o numai la intoarcere, cand s-a trezit colegul sa vorbeasca cu alea in germana ca sunt in luna a 8-a si s-au crizat instantaneu. le-am dat foaia de la doctor, si au vazut doar partea cum ca nu mai am voie dupa sapt 34, si au zis: 0ooo sapt. 34?? stai si lamureste blondele acolo ca sunt in 31, si la burta mea (care e chiar mica pt. sapt. in care sunt) nu arat a 34, plus ca venisem in ziua de dinainte tot cu avionul!! e, a fost ok
la greutate eu sunt la +10, dar arat super-sexy si imi place de mine, stiu ca pana la nastere se aduna minim +5, suntem ok cu asta.
va sarut cu drag, iara nu am schimbat semnatura, a se citi 31+
Monica 30+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
miri_mik spune:
buna dimineata:)))
o veste frumoasa, s-a limpezit apa la pesti:) ala negru nu e mort, inca:) deci stresuri pe mai tarziu doar:)
anjelik, da, fac felicitari:) e un link la poze, daca ai chef sa le vezi.ultimele trei nu le-am pus - cele de azi noapte - ca astept sa ajunga la destinatar ca sa le fac publice dupa:) ma pregatesc de-acu si ma antrenez pentru cele care le trimit cand vine bebe pe lume. pt bruno le-am cumparat, dar de data asta sunt hotarata sa le personalizez cum trebuie:)
darene, grozave lucrusoarele. iar m-apuca nostalgii. ce faceti tu si anjelik din mine, nu e omenesc:))) am numai un comentariu practic la vanita (care e superba)mi-e ca te vei folosi de ea o luna doua si cam atat:)) si noi am avut una asemnatoare pt bruno si dupa 2 luni n-a mai incaput in ea decat inghesuit:) nu ca n-ar fi buna vana, doar a crescut prea mare el:) aaaaaaaaa... imi place de mor salopetsica cu foca:)
am ramas singura acasa. nu e zi de scoala. dar precis imi gasesc de lucru... cum ar fi, sa spal, sa nu spal?
sa aspir, s anua spir? sa mai fac o felicitare, sa nu mai fac? deocamdata... cafea! irinoukaaaaaaaaa, tu esti sefa la cafele, acu de dimineata nik nik?
lalaD, mersi de cafelutsa, nuc red ca ti-a mai ramas la cum sorb eu din cana, asa avid si cu nesats:)))
uelcom bec draga docdecap! incepeam sa iti simtim lipsa acut. adica nah, pe aici pecolo se impunea un shlap, o impresie un comentariu:)) bine ca sunteti bine, si nu-i bai cu oboseala, copilul sa fie mandru d eo mamica asa de sexi sid e bine in pielea ei. sa vezi ce topil bine in pielea lui o sa ai!
miri_mik 

www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Lala_D spune:
Miri cu placere, daca mai vrei mai pun pe foc un ibric .
Laura Ioana de fapt maine se implinesc cele 32 de sapt dar nu am mai avut rabdare .
Monica bine ai revenit 
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 8 saptamani!
zeririlouiza spune:
Neata zuze
Sa incepem cu centura eu o port ca e mai bine si mai sigur si in plus facand naveta evit opririle politiei inutile care ma fac sa pierd timp, dar cum am blocato in partea de jos la burtic sta larga deci e ca alea de la daciile vechi care se prind de maner numai intra decat jumate din ea si e de ras ca daca mai conduce si sotul am blocato si pe cea din dreapta si toti care merg cu mine vor sa ma ajute deblocandule si mereu trebuie sa le spun lasti-o asa, dar la ultima revizie vine ala si zice gata doamna am mai rezi=olvat ceva va-m deblocat centura ca era prinsa
i-am multumit si l-am rugat sa o blocheze la loc cum era ca e un chin schema asta.
Angelique sper ca te simti mai bine, si cu domnisoara mie imi e dor de acest apelativ ca pana acum mereu mi se spunea domnisoara acum mai zic unii si cand vad burtoiul se scuze si rectifica ah doamna cel mai fericit e sotul
ca dface misto cica ma da fimea de gol de pe acum
irina bravo pentru AMR, si eu urmez de duminica in colo
Fetelor stiti cum am facut eu cu semnatura dupa eco si doctorita, am retinut si duminica schimb mereu
Mersi Laura I, deci ramane cum am stabilit cum nasti trimiti sotul acasa cu instructiuni clare sa ne spuna ce este ![]()
![]()
![]()
Anca D, pana acum noi am fost numa in deplasari departe de ploiesti, acum poate undeva pe la un restaurant in ploiesti cu prietenii care raman si iei, ca la nasi la pitesti nu prea m-as duce chiar daca ultimele doua revelioane le-am facut cu iei, ca ala micu a lui nasa va avea 5 luni atunic si mai complicat
irinouka si eu cred ca am simtit ca va spunea ca a mea bubulina sa facut intr-o zi toate sporturile si dansurile posibile si dureroase
Elena super cadita si cred ca si usor de manevrat bebe in ea
Bine ai revenit monica ma bucur ca totul a fost ok
LalaD, la mai multe ![]()
Fetelor eu beau nes de dimineata, un plic de nes cu doua lapte condensat e la fel ca si cafeaua nu?
Louiza
29s + Yasmin 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
creata2008 spune:
Nu, n-am simtit nimic, iar pe 29 octombrie, cand am fost la control, mi-a spus ca Mariuca e cu capul in jos. Dar de cand mi-a spus ca e pozitionata bine, simt o presiune mult mai mare in budunica. Ca si cum m-ar durea. Sau ca si cum i-as simti capul intre picioare. ![]()
Dar am auzit ca alte fete au simtit foarte puternic, cum a fost si cazul tau, Angi.
quote:
Originally posted by irinouka
fetele, intrebare: voi ati simtit cand s-a intors copilul? sau, ma rog, a fost vreo zi in care sa simtit o gimnastica neobisnuita pe-acolo pt ca la urmatoarea vizita la medic sa vi se spuna ca s-a pozitionat cu capul in jos?
pupam
irina30
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
miri_mik spune:
louiza, daca poti nes, e beton! ioma mir ca pot cafea. cealalta sarcina am tras-o cu decafeinata, bleacs, ca aveam pb cu tensiunea si luam tratament (doamne ce lux e sarcina asta in comparatie cu cealalta, asa ca acu sa tot fiu gravida, sa nu zic intr-un ceas rau).
mai, revelionul asta... nici nu ne gandim la el. pt noi e aniversare de casatorie. ne-am casatorit fix pe 31, ce aventura:)) poate va povestescintr-o zi. mi-e draga rau ziua aia. si cat nu vroiam eu sa ma casatoresc, si cat am ezitat, si cat am incercat orice numa s anu ma mai marit o dat... si bine-am facut:) ma felicit pt cea mai inteleapta decizie din viata mea:))
miri_mik 

www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png