*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Irinouka, cred ca nu e musai sa doara, dar cum bebele meu avea 2 kg si burtica mea e mica, iti dai seama ca saracutul s-a chinuit ceva sa se intoarca, de aici durerea in cazul meu. Chestia cu presiunea asupra vezicii... join the club!

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

wow, ange, acum mi-am amintit cum ai venit tu cu vestea ca aveti deja 2 kg la mai putin de 30 de saptamani. mama-mama, ditamai voinicul. da' ia spune-mi, cat a mai crescut intre timp? sau nu l-ai mai dus la masurat, ca sa zic asa? :-)

irina 30 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor,

si eu am simtit miscare neobisnuita acum vreo 2 saptamani in burtik .. nu m-a durut dar se misca toata burta, faceam galme .. cred ca atunci s-a intors .. oricum, vad pe 12 cand mergem la eco 4D.

shose, comanda minima este de 150 de ron , iar daca suma nu trece de 500 de ron, platesti un comision ptr en-detail de 25% .. si asha .. merita, trust me!

laura, sediul firmei este undeva pe bd alexandru obregia, prin berceni ..

creata .. du-te cu gandacul in borcanel sa le faci scandal!! sa vada si ceilalti clienti ce mananca de acolo!!!

eu am fost la masaj astazi .. ce bine a facut tanti aceea .. saraca e surdo-muta dar e super ok .. maseaza bine, parca sunt un pik mai bine cu spatele .. ma voi duce la doua zile de acum incolo .. e asa de placut sa te maseze cineva .. caci in grija sotului .. adoarme inainte sa ajung eu in pat - adica adoarme in drum spre perna, parca e gravid .. lol

aha .. tot azi am fost la manechiura si pedichura .. maine merg la jumulit .. auchhh .. si joi ma duc sa ma tund si vopsesc .. ce rasfat pe mine ...

sambata am in plan definitivarea bagajului de spital ptr mine .. si sa mai iau din cele trebuincioase ptr bebe - termometru, forfecuta, pamperasi etc etc

va pupikkk

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

cat despre aiureala cu saptamanile .. eu scriu la semnatura saptamana in care ma aflu .. cred ca asa e cel mai corect .. cum arata si tickerul ...

fetele

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Hop si eu
Dupa cum v-am zis azi am avut programare la dr,la noul cabinet si se pare ca am fost prima clienta.Din pacate ecografu n-a mers(ceva probleme cu softu)deci n-am vazut bebelusa,in schimb mi-a facut control pe masa,colul e bine,nici prea lung nici prea scurt dar important e ca e inchis.
Apoi am mers la un magazin si mi-am luat 2 camasi de noapte cu nasturei ff dragute si comode si binenteles ca i-am luat si lu bebe 3 perechi de ciorapi din aia cu tot cu chilot(sa avem pt rochite)...si sa nu uit...mi-am mai luat niste chilotei si-un maieoas sexy..(nu ca ar mai trebui sotul excitat in vreun fel)

Fetele cu hainutele de la ARAMIS,daca va luati ceva de la ei,strigati tare ca si eu sunt interesata...ba chiar mi-am ales deja cateva rochite pt la vara,doar ca nu prea le-as comanda pana peste cateva luni.Uitati de astea m-am indragostit eu
http://good-times.webshots.com/album/561341243NEBiwI

va pup pe toate si noapte buna

Iulia30+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

buna seara! am intrat sa va salut si sa-mi schimb si eu semnatura...

Cea mai optimista gravidutza!
27s Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

lala, felicitari pt noua semnatura, :-) ce faci, ai mai vb cu sotul si mama legat de lucky?

irina 30 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

iulia , foarte dragutze rochitele ai ales ptr bebelusha. si mie imi plac la nebunie produsele de la aramis .. dar sotzu' mi-a pus interzis .. ca avem prea multe, prietenii cu copii ne-au spus sa nu luam nimic ca ne dau ei nepurtate de la ai lor .. tot asha s-au aruncat la cumparat, au primit si o gramada si le-au ramas ..

dar daca vin cu ele acasa .. ce poate sa ma trimita inapoi ..

nu cred ... ;)

cel mai bine e sa-i suni direct pe cei de la aramis sa-i intrebi de produse .. eu le-am dat mail dar mi-au spus ca mai bine sun. oricum, nu e chiar asa departe de mine sediul firmei , poate dau o fuguta intr-o zi ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare , intru si eu sa semnez condicutza pe ziua de azi ...am avut o zi de balamuc. Parca simt clientii mei de la serviciu ca nu ma vor mai vedea in curand si au innebunit cu totii.Azi am vandut mai mult ca in orice alta zi din anul asta...ceea ce nu e chiar rau , atunci cand ai comision

vorbeatzi de ...noi parca suntem liceeni din-aia horny prin parcuri...se lasa cu orice , mai putin cu penetrare pt ca atunci cand am incercat , m-a durut si l-am speriat si pe al meu , asa ca refuza sa mai incerce...Oricum , e bine si-asa ...E amuzant....ca sunt ca o morsa de-aia esuata care nu se poate intoarce de pe-o parte pe alta ...

Cu hainutele de la aramis , eu nu inteleg o chestie...din depozitul ala din Berceni nu vand direct ? Si daca te duci acolo trebuie sa faci comanda minima de 150 RON si sa platesti +25% daca cumperi sub 500 RON ? Sau asta este valabil numai pentru comenzile prin curier?

Eu am simtit-o pe Sara ca s-a intors la 26 de sapt si ceva...a fost o zi cu agitatie mare pe-acolo si dup-aia am inceput sa-i simt zilnic piciorusul cum imi impinge ficatul. La 27 sapt am facut eco si mi-a zis ca e in prezentatie craniana.Daca s-a intors cu capul in jos , ramane asa pana la nastere , sau se mai poate intoarce invers?

Astazi a sughitat toata ziua , acum s-a mai linistit insa nu stiu cum sta ca parca-mi impinge burta in fatza , parca sunt un oblio si mi s-a intins buricul la maxim si ma doare de innebunesc

31+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by simo84

Salut toate gravidutele ce impartasesc aceasta frumoasa experienta,de a fi viitoare mamica. Sunt in 7 luni(30 sapt) si as dori sa-mi spuneti ce suplimente luati?

Bine ai venit Simo.
Eu nu iau nimic, doar fier pe care mi l-a recomandat dr.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

31+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 9 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput