*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 10
Lala_D spune:
Laura Ioana felicitari pentru bebe grasunel 

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 9 saptamani!
miri_mik spune:
Virgo
cu orataniile si eu am avut belea cand m-am mutat in casa noua gravida in luna 7 cu bruno. din esperientsa personala - sper sa-ti foloseasca - dupa mutare va trebui sa tii pisicii in casa cateva zile si sa-i ungi pe talpitse cu unt. e nitel babeste dar se impregneaza de mirosul casei. pe urma poti sa le dai drumul afara dar sa te asiguri ca au acces in casa in caz de batalie pt teritoriu cu alte oratanii. ai mei au luat de batut un an de zile de la un picis negru ticalos, dar acu s-a schimbat povestea, si ala nu mai da nici macar pe la vecini. deci, cu calm si rabdare. nu fug ei, n-ai de grija. s-ar putea sa lipseasca 3 zile totusi de acas,a daca nu sunt castrati sau sterilizati pt ca ii cheama "hormonul" in recunoastere. altfel, previi vecinii ca ai animale in cazul in care se ratacesc, si eventual un medalion la gat cu un nr de tel. la noi a mers treaba, dar medalioanele le-au pierdut:)))
acu ma intors ca citesc mai departe, ca-s la pajina 3 din 9:)))
miri_mik 

www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Shose spune:
Ellenuta ce frumuseti!!
Toate's frumoase. Ce nu am inteles este de la ce suma nu se mai plateste comisiunoul de en-detail de 25%?
Comanda minima e de 150 Ron?
Ai mai auzit pe cineva care a comandat la ei?
26+ 
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
creata2008 spune:
Update la reclamatia la OPC, dupa faza cu gandacul. M-a sunat acum nenea de la OPC. Le-au dat amenda (confidentiala, nu poate sa-mi spuna cat anume!!!), iar eu pot sa ma duc sa imi ridic banii si scuzele de rigoare. Bani???!! 17.900 lei??? Si sa bat drumul pana acolo pentru suma asta?? Eventual sa ma duc cu gandacul dupa mine, ca l-am pastrat, sa-mi pun un pull-over peste burta sau o perna (ca sa se si vada ca sunt in 30 saptamani), sa le-o flutur pe Mariuca pe acolo si sa sa fac scandal? Sau sa ii dau la naiba si sa uit de ei?
Voi ce ziceti??
zeririlouiza spune:
Creata bine le-ai facut cu opc-ul merita multi astfel de reclamatii acum restul depinde de tine dar daca crezi ca te vei enerva si mai rau mai bine nu ca nu face bine dar daca iti face bine dute mama si aratale ce zuza esti ![]()
Miri uitasem sa-ti spun vezi ca ar trebuie sa fie apa dedurizata, fiarta si racita inainte si se gfasesc tot felul de chestii de pus in apa sa le fie bine la pestisori, sau sa nu fie din lipsa de aer.
Louiza
29s + Yasmin 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
laura_dimitris spune:
Multumesc mult fetelor pentru aprecierile la adresa lui Dimitrakis!!!
Louiza, si mie imi place la nebunie numele elena! Dovada ca asa o va si chema pe fiica-mea... varianta "grecizata" - eleni ![]()
Super frumoase lucrusoarele de la aramis!! Aveti idee unde anume au depozitul in bucuresti pentru ca si eu sunt adepta vazut, pipait
, si apoi cumparat...
Creata, wow, felicitari pentru succesul reputat! Desi,.. probabil ca nu te incalzeste cu nimic in comparatie cu ce ai patit...
Mie mi-ar fi cam sila sa merg si sa le fac scandal din nou. Dar o merita si daca poti... go! si fa-i praf !!! 
Laura
26+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
miri_mik spune:
creata, scandal! daca toata lume aii las ain pace ca deh... nu merita, pana la urma ce rost mai are OPC-ul. fa o plimbare si spune-le raspicat ca se joaca cu sanatatea oamenilor. ori tu fiind si gravida ai un motiv in plus a fii furioasa. bine ca esti imunizata la toxoplasmoza ca de era eu in locul tau terci ii faceam:(
ellenutsa, nu pot manca mamaliga pt ca e un "zahar lent" care ramane mult timp in organism si bebe face baie in zahar in cazul meu. tre s ama feresc de ea, dar ieir m-amoprit la timp. ca norocul:d
laura ioana, felicitari pt secret, insa ai din partea mea un shlap mar epentru centura de siguranta! de aia s-a inventat ca sa te protejeze, nu sa te tii tu de ce apuci la socuri cu caini bagabontsi. aici de t eprind astia gravida fara centura... jar mananci. si eu am o burta de nu mai vad varfurile papucilor, dar nu exista sa n-o pun.
darene, pe hainutse scrie in general daca treubie sa le speli separat sau nu. dar astea pt bebei sunt in general putin "colorante". la 40 de grade e suficient sa le speli in masina, si le bagi la uscator, daca ai.
alinaatudor, eu la fiecare control am parte de un tusheu vaginal. e neplacut dar am incredere in metoda clasica. adica nah, ce-i in mana nu-i minciuna. cum zicea una dintre fete, poate la tine colul e mai sensibil. episodul a fost pasager, deci, nu e cazul sa-ti mpai faci alte ganduri. daca era intr-adevar ceva grav, nu mai apucai sa ne scrii pe net, doamne-fereste, ca erai internata. ceea ce uite, ce bine, nu e cazul:) pusici sa treaca spaima:)
angi, cum te simti?
hmmm, cred ca ar fi cazul sa ma culc. a, peshtishorul negru n-a murit inca. se pare ca e mare ph-ul in apa si tre sa pun solutie:)
miri_mik 

AngeliquedeS spune:
Creata, si eu m-as duce peste ei cu gandacul la purtator. mamalor de nenorocitit, mie mi s-a facut rau numai cand ai povestit. Are dreptate miri
Miri, draguta mea, multumesc de intrebare - incep sa zaresc putin cu ochiul drept...
Si ca sa intelegetei de ce spun asta, va scriu un banc:
La congresul international al feministelor toate gagicile hotarasc ca gata, nu se mai poate sa continue exploatarea femeilor de catre barbati si ca atare se decid ca incepand din acel moment nu mai gatesc, nu mai spala, nu mai calca, nu mai fac de mancare, nimic, nimic, urmand ca peste un an sa se intruneasca din nou pentru a constata si comenta rezultatele.
La congresul urmator vine momentul sa isi impartaseasca realizarile. prima ia cuvantul frantuzoaia:
- Eu i-am spus lui Pierre al meu ca nu mai calc, nu mai gatesc, nu mai spal vase, nici rufe nu mai fac nimic, sa se descurce. In prima zi n-am vazut nimic, in a doua zi n-am vazut nimic, in a treia zi am vazut o farfurie spalata.
Celelalte femei in delir, o aplaudau si o aclamau. Vine la rānd englezoaica.
- Eu i-am spus lui John al meu ca nu mai calc, nu mai gatesc, nu mai spal vase, nici rufe, nu mai fac nimic, sa se descurce. In prima zi n-am vazut nimic, in a doua zi n-am vazut nimic, in a treia zi am vazut o camasa pusa pe sarma la uscat.
Se repeta faza cu aclamatiile, uralele dupa care ia cuvantul romanca.
- Si eu i-am spus lui Vasile al meu ca nu mai calc, nu mai gatesc, nu mai spal vase, nici rufe, nu mai fac nimic, sa se descurce. In prima zi n-am vazut nimic, in a doua zi n-am vazut nimic, in a treia zi am inceput sa zaresc putin cu ochiul drept!
Asadar la fel si eu, pe de o parte ma simt mai bine, dar pe de alta tusesc non stop si am facut o febra musculara din cauza tusei la muschii intercostali de nu ma pot misca si imi vine sa mor de durere. Dar probabil ca incet incet asa cum am spus si mai sus, incep sa zaresc putin cu ochiul drept, adica sa ma fac bine...
Pupici,
Angelique
32+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 saptamani!
miri_mik spune:
angi, ia stodal pt tuse, nu te mai chinui asa! ooooof! tu si bruno, manca-v-ar mama, da lui bruno uit eu sa-i dau la timp:)
miri_mik 

AngeliquedeS spune:
E a treia zi de Stodal la mine, miri Acum insa tusesc si mai abitir ca tot incearca sa se rupa...
Pupici,
Angelique
32+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 saptamani!