Gravidute prin FIV (9)
Raspunsuri - Pagina 9
aurel_cris spune:
ANDICU ce sa zic super pozele parca al tau fecior se face din ce in ce mai frumos o sa ai probleme cu domnisoarele.Acu am realizat ca ieri ati fost in mare sarbatoare mami MIHAELA,bebe GABRIEL sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si numai bucurii sa aveti in viata.Chiar sunt intr-o pasa prosta iar pozele tale mi-au confirmat inca odata ca toate sacrificiile merita desi stiu asta.Mi-ar surade sa facem un subiect si cu bebelusi prin FIV sau alt titlu nu stiu ca sa vb mereu despre ingerasi nostri cum cresc,nu as vrea sa ne ratacim,la cate am avut de trecut pt a avea ingerasul in brate..............Sa intram si la gravidute sa le sfatuim caci inseamna enorm pentru cineva la inceput de drum.Oricum iti multumin ca ne incurajezi si ne impartasesti din experienta ta
23+
delfi spune:
Pussi suntem alaturi de tine sa ai o nastere usoara si doua tuste sanatoase si frumoase ca mama lor
Lorelai sa stii ca si la mine a doua liniuta a aparut foarte slab desi analiza de sange avea valoare mare.
Andicu ce mari ne-am facut, parca nici nu stiu cand au trecut 4 luni.
Noi tot in pat parca nu-i mai simt chiar asa de tare pe bebei, mai mult sughit decat lovesc. Acum ii simt mai mult miscandu-se, valuri, intoarceri, chestii de astea.
Am si eu o intrebare: de cand am ramas gravida m-am facut numai cu lama si pe picioare si pe la fofo, mi-a fost frica de ceara ca da contractii. Acum nu mai vad nimic pe acolo pe jos oare pot folosi crema de epilat ? voi ce stiti?
mona 31 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 6 SAPTAMANI IN BURTICA
aurel_cris spune:
PUSSI ma bucur ca sunteti mai bine,ai grija fara nervi si cand ai timp mai zine ce faci
LORELAI stai linistita CRISIS are dreptate si daca Cocei ti-a spus la fel calmeaza-te,orice stres dauneaza sarcini.Daca mai ai nevoie de gravibinon da-mi un PM ca eu am un nr de unde am cumparat.
Acum sa va zic cate ceva si despre mine,am avut o saptaamana nasoala contractii si nesomn la greu.Ieri am fost la echo si ca atare au aparut conseecintele OI deschis 13,5 cu 9,6 ma intrebat echografista de contractii si am zis oo yes.Bebe se misca foarte mult si deasemeenea bate in col,mai fetelor zi si noapte e in miscare o avea ceva?Concluzia sa stau la pat ca bebe creste si acu sta exact pe cusatura de la cerclaj,mi-a dat si o poza iar miscarile ei cu contractiile zapacesc un pic colul.Mi-au facut prima injectie cu steroizi iar azi ma prezint la a doua,noroc ca dupa cusatura colul a ramas acelasi cam 21 mm inchis.Ma simt tare intoasa pe dos,nesomnul imi da dureri de cap,la toaleta ma duc din 5 in 5 minute,am o stare........Ce sa va mai zic ca la spital iar am avut fel de fel de surprize,prima data nu imi gasesc dosarul,dupa ma lasa mereu la urma ca imi fac echo vaginal si astea bag seama se feresc.Culmineaza cu cretina care sa apuca sa imi faca scan baga sonda in mine si constata ca nu stie unde sunt cusaturile,zice ma duc sa aduc colega,pleaca lasandu-ma cu sonda in mine ma fetelor.Dupa ce ca e si asa destul de delicat echo inauntru la problema mea mai ma lasa si cracanata cu sonda in mine,scuze de exprimare dar imi venea sa o omor.Ies de acolo sa ma duc la dr. si moasa zice e on call,nu stim daca se mai intoarce.Stau ce stau da telefon dupa ea,vinee intr-un tarziu dar ramasesem ultima si toate se grabeau sa plece.Ii pun eu ceva intrebari,ii zic de steroizi,ma plang de nesomn,contractii,dusul des la toaleta.....Ii zice moasei sa imi controleze urina de infectie si sa imi faca steroizi asta ziceai ca ma omoara ca era tarziu.Cica de ce vreau analiza a urina ca sa se duc femeile gravide des la toaleta,pai zic stiu dar eu am mai avut infectii.....eu nu stiu cum sa mai imi controlez nervi cu astia zau.Dupa care zice ridicate in picioare sa iti fac injectia in fundulet,ma uit eu la ea cica pantaloni jos.Ma apuc eu sa ii dau jos,am pantaloni din aia peste burtica,ati vazut ca trebuie sa ii dai asa dintr-o parte in alta ca sunt lungi.Nu mai avea rabdare gata sa ma injecteze prin ei,baga acu intr-o secunda si il si scoate,de nu ma durut zic daca ii trag una .Asa a decurs la mine o alta aventura de mers la spital......a si la bebe nu sa uitat deloc ca nu scria pe biletelul de la drAbia la 28 sapt imi spune si mie cit cantareste bebele cica,rahat de sistem zau si cica sunt o tara civilizata.Imi dau seama ca si aici lucrurile merg ca la noi in spitalele de provincie sunt uneori oameni de rahat,in Londra am fost tratata mult mai bine.Sper ca nu v-am plictisit dar simt ca explodez.
23+
andicu spune:
Hello, si multumim de complmente!
Aurel, mai e o mamica la noi la Strumfi care sta in Anglia, si cat a fost insarcinata s-a plans la fel de mult de serviciile medicale de acolo! ma gandeam ca la cat de civilizati se dau, ar fi trebuit sa fie mult mai grijulii cu femeile insarcinate, mai ales cele in situatia ta, cu sarcina obtinuta prin FIV. In alta parte nu ai unde sa te duci? e asa scump la privat? macar cand nu esti bine, la urgenta, sa ai o siguranta, cat de cat!
Sanatate multa !
Lorelei, eu zic sa nu te iei dupa dr din orasul tau, ci dupa dr Cocei; ea stie mult mai bine situatia si nu ar vorbi aiurea! mai ales, ca intr-adevar,la varsta asta de sarcina inca nu se vede nimic la eco extern! se vede doar sacul eventual si numai la eco intravaginal! si intotdeauna, a2a liniuta la un test de sarcina, nu greseste!
Pussilina, saru'mana ca-ti faci timp sa ne dai vesti! inca o zi castigata pt Tuste ! tin pumnii in continuare pt voi si sa ajunga tensiunea la normal!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
aurel_cris spune:
ANDICU sa fiu sincera am tot cautat pe net,am gasit intr-un loc pt privat si ma gandesc ca daca am nevoie urgenta ma duc sigur.Dar sa ma duc mai des e cam scump ma duce la 300 de lire.Daca imi pare ceva mai ciudat iti dai seama ca ma duc nu ma uit la bani,bebeita merita toti bani din lume vorba lui taicasu.
23+
madalina28 spune:
Andicu,din ce in ce mai frumos soricelul.La multi ani pt mami si bb!!!
Aurel-Cris din ce povestesti tu e mai rau ca la noi, aici macar daca bagi niste bani in buzunar, imediat se poarta cu tine mai frumos
De Pussi stie cineva ceva????
Lorelai nu te mai supara sigur esti gravi.
Mihuta incepem galeria sau mai asteptam un pic????
toate gravidutele FIV-oase.
Madalina 26+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik
lorelai_lorelai spune:
Fetelor, sangerez rau.Am sunat/o pe Cocei si mi/a zis sa astept pana vad valoarea bhcg/ului marti si ca e greu de spus ce se intampla. Eu cred ca asta a fost sfarsitul.
maitreyi spune:
ce sa astepti pana vine rezultatul hcg? daca ala vine marti si tu sangerezi azi...f posibil degeaba sa mai vina marti. trebuie facut ceva azi lorelai...
madalina28 spune:
Lorelai sunt de acord cu Maitreyi, fa-ti un gravibiron sau pleaca spre Buc la Giulesti,intr-adevar este distanta mare dar si sa stai sa astepti.....Macar du-te la tine in oras si fa un eco intravaginal la un medic bun.Ai grija de tine iti tinem pumnii.
Madalina 26+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik
medamaya1 spune:
Nu este bine sa faca drumul asta lung cind singereaza asa de rau. Asta mi-a zis si mie Marinescu cind am avut prima singerare. Mi-a zis clar te duci la spital, adica aici la spital. Ii vor face o perfuzie sa-i opreasca singerarea. Lorelai sa se termine cu bine, doamne ajuta