Gravidute prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Pussi Doamne Ajuta in continuare
Lorelai poate nu te-ai ales decat cu o sperietura,sunt atatea fete cu sangerari si totusi erau insarcinate.
Ginger,Kla tinem pumnii sa fie bine in continuare.
Mihuta sa scot majoretele acum sau astept pana maine seara???????Oricum nastere usoara cu bebelina sanatoasa,mancacioasa si refecere rapida!!!Sa ne tii la curent.
Aurel-Cris,Denisa voi cum sunteti?
Pup toate fetele.

Madalina 27+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mihuta & sofia

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Am venit de la dr. Mi-a dat sa iau o pastila de gynipral/zi, iar saptamana viitoare fac cerclaj. Nu e cam tarziu in saptamana 23+ ? Ea mi-a zis ca cerclajul se poate face pana in saptamana 26. Cat oare sa-i dau, ca nu prea stiu...
Si mi-e o frica ...
toate gravidutele.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

raportam si noi o vizita la eco care nu a inceput chiar cum trebuie:cand am ajuns eu doctora tocmai pleca la o nastere de urgenta si am asteptat-o 2 ore, noroc ca a fost o nastere rapida. Baietii sunt bine au 2,058 kg si 1,910 kg, toate dimensiunile normale, si arterele de la cap sunt ok. Nu va mai scriu dimensiuni si date ca sunt 2 pagini...Doctorita era f multumita de ce a vazut si a zis ca trebuie sa ajungem la 36 saptamani si totul e ok. Lichidul e destul la amandoi iar placentele au gr.1. Acum era unul cu capul in sus si unul in jos.
Mihuta

mona 32 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 5 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

...

Mihuta, NASTERE USOARA SI BEBELINA SANATOASA
Sa va intaorceti cu bine acasa si refacere cat mai rapida! Te asteptam cu vesti!

Pussi-cat, iti tin pumnii sa ajungeti la data stabilita! Hai, ca sa bem si pentru tzuste si pentru ziua Romaniei!

delfi, ma bucur sa aud ca bebeii sunt bine! Bravo!

Ginger, ce faci? cum te simti? ma bucur ca te-ai mai linistit un pic!

ioanacarmen, mult succes cu cerclajul! o sa fie bine, nu are de sa-ti fie teama...

Lorelai, pana la proba contrarie lupta...tin pumnii sa fie bine!
Kla, la fel..tinem pumnii!

aurel_cris, cellu, ce mai faceti?

Pup si celalalte fete pe burtici si aveti grija de voi!

(32+)&Matei
AMR 8 saptamani
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Nu am primit rezultatul azi, mi/au zis sa sun dupa 20.10 si terminau de fapt programul la 20...Nonsens!Nu m/am mai obosit sa sun.Asta seara am mers la sora mea, am baut un pahar de vin, stiu ca nu e voie, dar in cazul meu se acecepta...
Seara trecuta am mers la o matusa de/ale mele care e psihiatru si am avut o discutie care m/a mai linistit.Ma gandesc la un viitor fiv dar, concomitent, si la adoptie.
In prima instanta o sa -mi iau un pisic. E un pas, nu?
Incerc sa fac haz de necaz!
Va pupicesc si va voi tine la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

buna dimineata ! Azi m-am trezit cu o pofta de ness, si mi-am facut o cescuta mica, sper ca nu are nimic. Hai cine se mai baga?
Raportam o noapte dormita pe jumatate dar fara arsuri . Am intrerupt utrogestanul si m-au lasat si arsurile.
Fetelor vin sarbatorile........ As merge si eu printr-un magazin sa vad decoratiunile, sa ma uit la globuri, la beteala.... azi am o dispozitie de sarbatoare v-o transmit si voua
Va pup, ma duc in pat, gata am stat cam mult pe scaun

mona 32 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 5 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Multumesc de urari si marjorete, am facut deja patutul bebelinei, sa fie facut cand vine fata acasa...in rest incerc sa-mi ocup timpul !

Pussi, de maine iti las stafeta de cap de lista ! Pup fetele si ne auzim cu bine saptamana viitoare !

39s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ne-am intors...colul si mai scurt de 1,4...dupa toate probabilitatile nu mai am mult...contratiile mi le tin ca uterul meu e super tensionat si da deja semne de oboseala,mi-a zis ca se vede si din analizele de urina si sange ca am nu stiu ce valori mai mari...asa ca ,strangeti-mi pumnii ca nu stiu cand imi vine sorocul.Bebeii sunt bine , au peste 1,5 kg si cel mai probabil sunt mai mari doar ca nu a reusit sa ia bine dimensiunile BPD ca unul e cu capul foarte,foarte jos ca practic e aproape afara(deci voi naste natural) iar celalalt statea iar cealalt e tot cu capul in jos dar in alta pozitie imposibila...in orice caz a zis ca sunt foarte bine dezvoltati,bebe cu probleme e stationar din fericire deci daca reusesc sa duc macar vreo 3-4 saptamani ar fi foarte bine.Doctora zice ca deja de saptamana viitoare nu mai sunt probleme daca neaparat vor sa iasa ,iar pentru operatie (daca v-a fi necesar ca e semn bun ca nu are ascita)v-a fi efectuata doar cand se v-a stabiliza micutul.
Asta e cam tot...

31 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Oh, Doamne cat de putin mai aveti si va tineti puiutii in brate.
V-am tot citit si fiecare v-ati "plans" de cate ceva. Haideti, linistiti-ma si spuneti-mi ca v-ati bucurat de sarcina. Nu se zice ca aceste 9 luni sunt cele mai frumoase?
Vreau doar sa va amintesc cat de norocoase sunteti.
Va pup pe toate si va doresc sa aveti copilasi frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput