Gravidute prin FIV (9)
Raspunsuri - Pagina 16
Ginger00 spune:
of,Lorelai,nu mai fi supi ,lasa ca precis e bine.Vezi ca tare multe din Fiv-oase am avut sangerari serioase la inceput si tot ducem sarcinile...capul sus,te rog 
+30
sufletelele mele
Atat mai avem
crisis81 spune:
Hai Lorelai cu rezultatul. Asteptam vestile bune 

Cristina
5+ 
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
POZELE NOASTRE TOATE
In asteptarea ingerasului
pussi spune:

...tensiunea iar urca .. dar scade .. aseara am fost la dr. Tustele au 2.300 gr. +/- 300 gr. eroare. Din punctul lui de vedere cezariana o programa pe 01.12.2007 ... daca o duc pana atunci! Iar mi s-au masurat IR-urile... sunt ok! Si maine iar la control...
PUSSI
35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
Ma intrebam eu cum de ai tu tot 14 zile de atatea zile...sa inteleg ca nu mai nasti pe 24.11 (daca totul merge bine, fireste) !
Bine ca esti sub control permanent, ca e tare neplacut sa stai ca mine cu doctorul plecat din tara ! Da cica vine maine, ca de asta m-a si programat vineri. Daca nu pleca, cred ca eram si eu nascuta...
39s +
Sophia
pussi spune:
da! el vrea s-o duc pana la 38 de sapt. ... acum sa vedem! Si noi am ales data de 01.12..o sa am 38 si 2 zile! Mi se pare uneori ca e prea atent cu mine, aseara mi-a explicat ca de scos le poate scoate orisicand, nu asta e problema .. ci la cat ne-am chinuit ca sa ajungem la sarcina, apoi cu sarcina in sine ar fi pacat sa facem cum e mai comod pt. el si pt. mine, ca-i constient ca mi-e greu ...dar trebuie sa facem ce-i mai bine pt. fete!
PUSSI
35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ

!!! DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
quote:
Originally posted by Ginger00
Pussi- Doamne da sa rezisti pana atunci+30
![]()
sufletelele mele
Atat mai avem
e asa complicat ... cica am ca atu: colul, faptul ca Elena e in pelvina oblica si nu preseaza deloc pe el .. si ca sunt mici, daca erau grase probabil nu mai ducea uterul!
PUSSI
35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ

!!! DOAMNE AJUTA!
aurel_cris spune:
PUSSI doamne ajuta sa fie asa cum doreste doctoru daca este bine pt bebeluse,hai ca nu mai este asa mult,greul sa dus

MIHUTA deci de vineri scoatem majoretele la inaintare,nastere cat mai usoara

LORELEI suntem toate alaturi de tine,asteptam rezultatul si ne rugam

GINGER bafta maine

24+