Gravidute prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetlor, nu cred ca mai am nicio sansa.De vineri curge in continuu din mine cand rosu, cand maro,negricios.Sanii nu ami sunt asa durerosri si mari, nu ma urinez noaptea, am facut ieri inca un bhcg, acum sunt tare ametita, cred ca de la utrogrestan, maine sau poimanine primesc rezultatul. Din punct de vedere psihic sunt terminata, nu sunt suparata pe Doamne//Doamne si inca ma mai rpg si implor iertare .Am inceput sa iau diazepam ca sa rezist si azi merg ma psiholog.
Poate ca data viitoare o sa fie mai bine. Oricum astept pana in vara ca nu imi mai permit nici material si nici sa lipsesc atat de la servici.O sa lipsesc o perioada de pe Dc .
Va sarut, va urez sarcina usoara si bb sanatosi.
Va sarut pe toatele, fara de exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Off,Kla...welcome in the club...vad ca majoritatea gravidutelor prin Fiv au pierderi de sange in sarcina.
Daca nici asa nu poti merge la spital,sa stai intinsa in patuc,sa iei utrogestan si sa nu faci nimic,nimic(daca nu e rosu aprins).
Eu ma precipitam sa fug la spital si ce-mi faceau? O ecografie si ma trimiteau acasa sa stau in pat ca ziceau ca mai rau imi fac daca ma tot fatzai.Tine-ne la curent cu evolutia

+30 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Lorelai-nu te lasa asa pana nu ai rezultatul analizei in mana.Nu e un semn asta ca nu te mai dor sanii sau ca nu mai faci asa des pipi.Noi suntem cu gandul si sufletul langa tine

+30 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Kla utrogestan si cuminte in pat. Sti ca am avut si eu, da? Daca nu vezi rosu, rosu si abundent nu e nici un pericol. Hai linisteste-te!
Lorelai speranta moare ultima. La mine murise la primul test de sarcina pentru ca sangeram. Si acum tot sunt.
aurel_cris pe burtici
pussi pupam toate 3 fetele

pentru burtici!

4+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hai sa va povestesc ce am facut eu azi:
Aventuri partea I:
Ma trezesc frumos dimineatza vesela ca de... ma duc la Dr. Ciufu (cea mai buna ecografista din Constanta)la eco sa vad si eu bebele, sau ce se poate vedea la 5 saptamani care le fac maine. Ma asez frumos pe pat, baga sonda si zice: "Ah, am uitat sa va zic sa goliti vezica". Ciudat ca eu nu o simteam plina deloc. Se uita ea putin si zice "Nu se poate trebuie sa goliti vezica". Ma dau jos, ma duc la toaleta si curg doar cateva picaturi, ca de... fusesem inainte sa ajung la dansa.
Ma asez iar comod, iar baga sonda, se uita si zice "pai nu este nici o urma de sarcina". Noroc ca eram pe pat ca altfel cadeam jos. M-a intrebat inca o data cat am. I-am zis: 4 saptamani si 6 zile. "Nu nu, daca sunteti insarcinata aveti maxim trei saptamani altfel se vedea ceva". Ii explic inca o data cat am si convinsa ca nu sunt insarcinatat m-a trimis sa fac BetaHCG. Am facut si am stat pana la ora 16 si mi-am mancat unghiile ca inebunisem. Am luat rezultatul si este 1383, o valoare corespondenta pentru saptamana 5-6. Ce parere aveti????

4+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Parerea mea ...sa schimbi medicul! Se vede bine sarcina la 5 saptamani si la 6 sapt. se aude inimioara.La nivelul tau de Bhcg imposibil sa nu o vada doar daca are scule din evul mediu sau are ea nevoie de ochelari...
Pupic pe burtik

+30 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

CRISIS si eu zic la fel ca GINGER schimba dr,trebuia sa vada saculetul acolo e cam ciudat zau,te cred ca ai fost inebunita,ai grija de tine
LORELEI ca totul sa fie bine,imi dau seama ca asteptarea asta te omoara
KLA stai cuminte in pat ca si eu am avut scurgeri maroni ceva timp,nici nu vreau sa imi mai aduc aminte.Ai grija de tine
GINGER ma bucur ca te-ai mai linistit cu bebelul,te cred ca nu mai ai rabdare si eu am inceput sa ma pictisesc,sa ma satur de contractii,nesom dar incerc sa ma calmez.Mai nou am inceput sa citesc carti despre ingrijirea bebelusior si cand ii vad in poze asa de scumpi uit de toate,ma gandesc la bubulina mea sperand din tot sufletul sa mergem inainte pana la final.
24+

Mergi la inceput

Heloooooooooooooo somnoroaselor....pe unde umblati?
Apoi Aurel pe mine incepe sa ma tampeasca statul in pat....zau ca nu mai suport,parca cum ramane mai putin de tras cum mi se pare ca nu mai trece timpul.Si sotzul mi-a luat reviste pentru mamici sa ma documentez dar eu astept sa pun in practica.
Maine am ecografia...sper ca nu voi avea si alte surprize ca ma apuca spaima numai idea ca am control...
Lorelai -te asteptam cu rezultatul pozitiv

+30 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Dragele mele, nu am primit inca rezultatul dar nu imi mai fac iluzii desarte.Am in continuare o scurgere maro, destul incat sa/mi pateze un tamponel de tanga pe care il pusesem de dimineata.Nu pot spune ca mi/am revenit complet, mai plang din cand in cand, la serviciu m/am izolat, stau numai in clasa cu copii, nu ies in pauze(sunt prof.)pentru a evita explicatiile.
Kla, eu am vb cu cocei si mi/a zis ca la val. bhcg/ului de peste 1000 se zareste sacul emprionar.Asa ca tanti a ta ori e zuza, ori are sonda de pe vremea lu' mama/mare...
Va pupicesc si va anunt azi sau maine valoare bhcg/ului.

Mergi la inceput

A, scuze Kla, ma refeream la Cris, ma intelegeti si pe mine ca sunt dezorientata tare...

Mergi la inceput