Gravidute prin FIV (9)
Raspunsuri - Pagina 14
diana_d spune:
Pussi, ma bucur mult ca tu si fetele sunteti Ok.
Lorelai, iti tin pumnii pt stoparea sangerarii si cresterea bHCG.
Madalina, Mihuta, Betty, Denisa,
multumesc pt raspunsurile vizavi de Utrogestan.
O sa incep si eu sa-l scad treptat dupa 12 sapt,
dar nu cred ca voi renunta de tot.
Sunt relativ necajita.
Serviciul mi se pare din ce in ce mai greu,
nu m-as mai duce deloc daca nu mi-ar fi relativ greu financiar
cu cei 75% din concediu medical.
Pe de o parte e f. solicitant 9 h/zi, iar pe de alta,
sunt efectiv epuizata.
Noptile ma trezesc cel putin o data din cauza arsurilor de stomac
si in general nu mai adorm dupa ora 3:00, asa ca ziua sunt ca un zombi.
Apoi cumparaturi, gospodarie, parca nu se termina niciodata.
Si fara nici un ajutor..
Uff, deja m-am saturat... ![]()
Si asta nu-i decat inceputul ![]()
Fetelor, voi de la ce varsta a sarcinii a-ti intrat in concediu medical in conditiile in care nu a-ti avut probleme grave cu sarcina
(gen sangerari)?
Numai bine la toate va doresc, va pupup 
Diana, 11+
pussi spune:
andicu 

denisa imi dai te rog mai multe detalii .. cat timp ai stat cu ea .. de la ce varsta de sarcina? la cate sapt. ai nascut? Mersic!
diana eu n-am sangerat deloc in sarcina si... n-am fost la servici decat 2 zile! in rest medical...Cred ca ti-e greu!
PUSSI
35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
madalina28 spune:
Diana din cate stiu poti solicita angajatorului program de 6ore pe zi care esti platita la fel sau iti poti lua concediu medical pt sarcina cu risc maternal.Iti trimit un PM.
Pussi 
Lorelai asteptam vesti bune
.
toate fetele.
Madalina
27+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik
aurel_cris spune:
PUSSI sper ca sunteti bine si stati in patut

DIANA eu am luat utrogestam pana la 16 saptamani asa mi-a dat Marinescu.Imi dau seama cat iti este de greu singura,acum trebuia sa fi fericita mai ales prin cate ai trecut sa fi
,capul sus atunci cand vei avea bebele in brate vei uita de toate.Si eu saptamana trecuta nu am dormit ca lumea si ma durea capul,ma simteam oribil imi dau seama ce nasol a fost la tine ca trebuia sa mergi si la lucru.Ai grija de tine

MIHUTA scoatem majoretele???

CELLU tu nu mai zici nimic??

GINGER cum mai te simti draga mea,ce fac sufletelele??

MEDA tu nu ne mai spui nimic de scumpi tai???

DENISA sper ca esti bine

KLA erai bucuroasa ca ai netul pt tine,pai acu nu mai zici nimic?
DELFI cum te mai simti???

MADA vad ca tu esti mereu in forma,ma bucur

CATI,CIARLI,MARILOU,IOANACARMEN,SISLY,CRISIS

si pt mamicile care isi strng deja la piep copilasii,sa va creasca mari ingerasii.
SHERITA frumos ai mai descris tot ce simti,sa iti traiasca printesa 

24+
Ginger00 spune:
Noi tot la fel...contractii dureroase,acid,insomnii,dificultate in respiratie ...abia astept sa treaca timpul sa-i am in brate si-atunci o sa-mi treaca tot...
Pusici la toate burtoasele si mamicile cu gandacei cu tot

+30
sufletelele mele
Atat mai avem
delfi spune:
Diana eu am luat utrogestan pana in luna a patra apoi am intrerupt treptat, am reluat acum de l a30 saptamani 2 pe zi dar acum iau numai 1 dimineata pt ca am arsuri groaznice seara si am observat ca daca nu mai iau utrogestan seara e mai bine.
Pussi ma bucur ca sunteti bine, sa pui poze cu carutul.
Noi tot prin pat mai mult, deja burtica mea nu mai e rotunda e un fel de oval pe diagonala cred ca asa au ei mai mult loc. Am tot timpul cate un fundic sau un caput ceva pe afara, se retrage unul vine altul
. Nu stiu de ce dar nu prea mai am pofta de mancare zilele astea, nici nu am mai luat in greutate. Abia astept sa treaca saptaminile astea parca nu mai am rabdare. Acum usuc haine de papusi si nu mai pot de dragul lor, as lua tot ce vad dar ma mai tempereaza sotul ca o sa am timp sa le mai iau si dupa.
Am mai citit despre alaptat dar mi se pare imposibil sa-i tin pe amandoi la san , cea mai usoara varianta mi se pare cea cu san la unul si biberon la altul si dupa aia inversat la urmatoarea masa. Si cu baita cred ca o sa-i fac o zi la unul si o zi la celalalt ca sa ma pot ocupa bine de fiecare cu masaj, cu tot ce trebuie. Vom vedea.
A si mai am si eu o intrebare : la doctorul cu care voi naste ii dau dublu decat tariful practicat? Ce ziceti, voi cum o sa faceti ?
mona
32 +
Alexandru si
Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 5 SAPTAMANI IN BURTICA 
ciarli spune:
Pussi, te pupam mult si iti tinem pumnii sa fiti bine si tu si fetitele.
Pupam si restul de fete.
Ciarli&Co
Ginger00 spune:
Mie mi s-au cam transformat sfarcurile,parca au asa,niste crapaturi si sunt tari la atingere.Mi-am luat crema Saugella pt. sani care e si hidratant si dezinfectant pe timpul alaptarii.deocamdata nu am pierdut colostru desi am citit ca ar trebuii...asta inseamna ca nu o sa am lapte?Voi aveti ceva pierderi din san?
Am primit un raspuns de la o mamica pe un forum italian despre gemeni care a avut aceleasi probleme cu intestinele ca si micutul meu si mi-a zis ca era vorbe de o artrezie(cred ca asa ii zice in romaneste)intestinala si prin operatie s-a rezolvat fara ulterioare probleme...parca ma simt mai usurata...
+30
sufletelele mele
Atat mai avem
diana_d spune:
Aurel_cris, multumesc pt incurajari,
iti tin pumnii sa ai o sarcina
cat mai usoara pe mai departe si fara incidente
legate de sistemul de sanatate englezesc.
Delfi, oare Utrogestanul da aceleasi efecte gastrice
si daca e administrat intravaginal?
Eu n-am avut idee pana acum ca si acest medicament provoaca arsuri. Uff..
A fost amuzant si dulce sa-mi imaginez burtica ta ovala,
cu cate un piciorus sau un mic cap de bebelus
incercand sa iasa pe dinafara.
Ginger, multa sanatate!
Va pup fetelor pe toate 
kla78 spune:
of mai fetelor eu sunt suparata foc
ieri dimineata am avut vreo 3 pete maro mici cam cat boabele de mustar si azi dimineata am avut o pata roz,ma cam doare burta de vreo 3 zile dar am crezut ca de la constipatie dar aseara am fost la baie si azi noapte tot m-a durut acum m_a lasat sa vedem pana cand,nu stiu ce sa fac deja simt ca nu mai am putere in mine si nici rabdare m-am saturat,oare sa sun medicul sa-i spun sau sa astept pana vineri cand am programare?chiar daca ma cheama azi la el sau maine nu pot merge ca sotul nu e acasa si ar trebui sa conduc eu o gramada de km ceea ce nu vreau
doamne nu stiu ce sa fac.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos