Gravidute prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

Toate fetele, sunteti o comoara, multumim mult de galerie, mi-au mai trecut emotiile si pot sa stau si eu acum la taclale. Sincer pana acum aproape n-am iesit din dormitor, stau si ma uit intr-una la Alesia, ma uit pana mi se face rau , ma uit si nu-mi vine sa cred ca cosmarul ovocitelor, spermei, celulelor, bhcg-ului, saptamanilor numarate si-n vis, ir-urilor, testelor, morfofetalelor, colului, nasterii s-a terminat si copilasul este in sfarsit al nostru langa noi in bratele noastre.
Ma uit la ea pana la prosteala (ca sa zic asa) ca apoi uitandu-ma la sot imi pare ca are un cap de urias si ma minunez ce brate mari are el si cum de nu mi-a fost frica de ele pana acum.
Ii numar de zeci de ori pe zi degetelele, ma uit in ochii ei, apoi iar la degetele... Si-mi vine sa plang de fericire mereu.
Acum in ce priveste nasterea, m-am luat si eu dupa unii si altii sa incerc natural, nimic rau daca ar fi vrut mandretea mea, dar 30 de ore dupa inducere a stat cumintica a sughitat a dat din picioruse, sanki contractii. Vine seara profu ma controleaza cu mana bagata pan la cot in burta mea si zice ca nici n-am cum naste natural, ca-i bazinul ingust. Pai atunci? Imi bagi inducere fara un control prealabil? Ma rog. La cezariana mi-a spus una din doctorite ca mai avea si cordonul in jurul gatului, foarte tare. Nici o eco nu mi s-a facut din momentul internarii.
Bine ca n-a iesit mititica! Am intrat in operatie cu rahi, super a fost!
Hai ca fug ca s-a trezit, doarme de 5 ore!

Pusii tin pumnii sa stea tustele in burtica cuminti

Shery si inimioara Alesia (+1 sapt)

Alesuta

felicitari mamico!!!! Ai o printesica superba, sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii si fericire.

ai grija cu tinutul Alesiei sprijinita intre perne; nu este indicat pentru coloana ei , pt ca sta sub presiune

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Lorelai, din pacate nu poti sa stii ce si cum pana nu vezi ce se intampla cu bhcg. Parerea mea e sa te comporti ca si cum ar fi sarcina, pentru orice eventualitate, asa ca stai linistita acasa pana termini cu sangerarea sau afli ca bhcg a scazut sau nu a crescut suficient. Sa stii ca nu e musai sa se dubleze, dar trebuie ca valoarea lui sa corespunda saptamanii de sarcina.

Cauta pe google "bhcg values" si vezi cam cat ar trebui sa fie in saptamana ta. Iti doresc din tot sufletul ca sarcina sa se fi prins, pentru ca in mod cert embrionul s-a implantat daca a iesit testul de sarcina pozitiv.

38s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Buna fetelor,
VA rog sa ma ajutati cu niste informatii.
Voi ati luat Utrogestan si dupa primul trimestru
s-au vi s-a recomandat sa-l intrerupeti?
Eu pana acum am luat 6 caps/zi,
insa am inceput sa am niste dureri la nivelul sanilor
(anterior aveam mastoza fibro-chistica)
iar pe prospectul de la Utrogestan scrie ca nu se
administreaza dupa primele 3 luni
si nici in tumorile benigne de san.
Stiti ceva?
Ati trecut prin ceva asemanator?
Va pup si va doresc numai bine,
Aurel_cris, Sheri, Pussi, Medamaya, Delphi, Madalina, Lorelei
si pe toate fetele nementionate acum, va pupup

Diana 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Diana eu am luat utrogestan pana sapt trecuta (sapt.25) cand am hotarat sa-l intrerup fara avizul medicului,el mi-a zis sa mai bag cate un ovul seara inca 2 luni de atunci incolo,dar tare m-am plictisit de ele si mai si uitam.
Lorelai stai cat de linistita poti.
toate gravidutele si mamicile.

Madalina 26+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Cu tensiuna stam bine 110-115/75-80, dar azi au inceput contractiile.. nu sunt regulate si nici dureroase, in comparatie cu ce am mai avut. Daca am 5 regulate chiar la intensitate scazuta plec la spital... daca nu .. maine dimineata! Tot maine dimineata primesc si rezultatul nivelului proteinelor in urina ... pe dozarea de 24 de h. ... si se va sti concret daca e preeclamsie sau nu .. si in functie de marimea lor se va lua o decizie...

lorelei
si au zic ca trebuie sa astepti valoare bhcg-ului...e singurul concludent in cazul asta!
andicu frumos baiat.. are pe cine semana!
shericut pupam Printesa si mamica de printesa!
diana eu am luat pana la 16 sapt. de sarcina ...cand am facut a 2 sau a 3 micoza de la el si am trecut pe Duphaston oral! Cu mastoza si eu am.. dar de pe la 19 sapt. am inceput sa secret colostru si parca a disparut... nu de tot dra se retrage.. daca si dau papa la Tuste o sa treaca de tot!Vezi ca trebuie redus treptat!
delfi au zile si ele.. unele agitate altele nu... dar sunt momente cand efectiv imi deformeaza burtanul la cum se misca - asta e normal! Cum zici si tu .. parca nu-ti vine sa crezi cm se intinde pielea si uterul!

Va pupam pe toate si va tin la curent!

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Diana, eu am luat pana in saptamana 30, sar de la saptamana 12 sau 14 am redus de la 6 la 4 pe zi. Pe la saptamana 16 am renuntat la el si la saptamana 19 am ajuns in spital cu contractii, dupa care am reinceput sa iau, asa cum am zis, pana pe la saptamana 30. Eu am citit niste studii care spuneau ca progesteronul este foarte bun in prevenirea travaliului prematur datorat incompetentei cervicale. Cu alte cuvinte, ar ajuta colul sa stea inchis. Nu cred ca are legatura cu sanii, dar ar trebui totusi sa intreb doctorul.

Pussi, bine ca sunteti bine, de-acum cu Dumnezeu inainte. Bine ca esti sub supraveghere cu tensiunea.

38s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by diana_d

Buna fetelor,
VA rog sa ma ajutati cu niste informatii.
Voi ati luat Utrogestan si dupa primul trimestru
s-au vi s-a recomandat sa-l intrerupeti?
Eu pana acum am luat 6 caps/zi,
insa am inceput sa am niste dureri la nivelul sanilor
(anterior aveam mastoza fibro-chistica)
iar pe prospectul de la Utrogestan scrie ca nu se
administreaza dupa primele 3 luni
si nici in tumorile benigne de san.
Stiti ceva?
Ati trecut prin ceva asemanator?
Va pup si va doresc numai bine,
Aurel_cris, Sheri, Pussi, Medamaya, Delphi, Madalina, Lorelei
si pe toate fetele nementionate acum, va pupup

Diana 10+

eu am luat cam pana in saptamana a 12, dar um scazut doza treptat pana am intrerupt

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiii suntem acasa externate, proteine in urina avem .. dar "urme slabe" si asta pe colectarea de 24 de h.. asa ca ramane sa ne luam tensiunea si maine seara la control... macar am scapat de spital!
cu vomitatul... cica vomitam de la gynipral... acum ca l-am oprit nu mai am nimic! Si... m-am dezumflat .. cu orez fiert .. ca mi-au zis sa pap doar orez fiert 2 zile... eu l-am mai combinat .. dar a tinut figura
De nascut.. asteptam travaliul .. contractii n-am mai avut de aseara!
Azi ne vine caruciorul.. in final l-am primit cadou de la o prietena .. sunt si eu curioasa sa vedem ce ne-a luat!.
andicu vine SMS-ul .. dar cand vin si Tustele!

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Yellow !!

Pussi, ce bine! adica si de tine , de Tuste, de sms, de zilele ramase....

Lorelei, ce mai faci? iti tin pumnii sa fie bine!

tuturor!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Lorelai ar trebui sa se vada la eco vaginal saptamana asta embrionul si chiar inimioara,asa ca poate reusesti sa-ti faci o programare la un eco vaginal si te lamureste.BHCG scade treptat asa cum creste.Eu zic sa nu te gandesti la avort odata ce creste beta,nu cred ca este asa ceva.Eu zic sa iei niste magneziu de ajuta si la stres si la relaxarea uterului.
Pussi bine ca sunteti bine.Eu am trecut prin preclamsie la Cristian si stiu cum este.
Diana eu am luat progesteron pana in sapt 12 dupa care intr-o saptamana le-am redus de tot.
Pup fetele dulce, dulce!

14 si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput