Gravidute prin FIV (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Ginger00 spune:
Sheri-acum m-am uitat la fotografiile Alexutei.E tare scumpa
:Sa-ti traiasca mare,sanatoasa,frumoasa si desteapta 

+30
sufletelele mele
Atat mai avem
ladyxe spune:

diana, cellu multi
si la toate fetele,
sper sa ajunng cat mai repede
si sa ma primiti si pe mine alaturi de voi.
Va salut si sa va ajute DD sa aveti, fiecare, sarcina cat mai usoara si fara probleme.
ladyxe
madalina28 spune:
Pussi, Doamne Ajuta inca doua sapt in burtica.Asteptam cand poti detalii despre ce ti-a povestit dr.
Sheri vorba lui Ginger noi ne uitam la burtici si nu ne vine sa credem.Sa-ti traiasca sa se faca mare sanatoasa,desteapta si frumoasa. 
Lorelai eu zic sa te linistesti sunt printre noi o gramada de fete care au sangerat si erau insarcinate.Iti tin pumnii, sunt mai mult ca sigura ca bb e ok.Incearca sa faci un eco intravaginal.
toate burtcicile
Madalina
26+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, de noaptea trecuta imi curge sange/sange, nu bordo maroniu cum imi curgea pana acum.Am facut un test de sarcina de dimineata care s/a pozitivat dar cea de/a doua liniuta nu la fel de colorata ca prima, si oricum niciodata nu a fost la fel de colorata. Cred ca oricum nu are relevanta.
Sanii sunt in continuare durerosi si mariti dar ...
Maine mai fac un bhcg dar primesc rezultatul pe miercuri,joi.ce ziceti, sa merg la serviciu de maine?Mai are rost sa sper?
Asta sa fie sfarsitul?
Ginger00 spune:
Mie azi imi intra foarte greu in forum ....
Lorelai-eu zic sa stai cumintica in patuc,macar pana ai Bhcg-ul .
Fetelor,au azi noapte am avut o faza de depresie...plangeam cocotata in varful patului,saracul sot nu stia ce sa mai faca cu mine.Toate mi se pareau greu de dus: problema cu bebe,acid,contractii,senzatii de sufocament ca unul dintre ei ma impingea cu piciorusele in plamani...foarte nashpa perioada...
+30
sufletelele mele
Atat mai avem
denisa73 spune:
Lorelai,eu am avut hemoragie si tot a fost sarcina acolo.Am patit asta si la Cristian,daca beta creste e bine.Tu cand ai facut transferul?
Sheri bine ca s-a terminat totul cu bine!Sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea!
Andicu,frumos print!
13+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
lorelai_lorelai spune:
Am facut Et pe 17 octombrie.Sper din tot sufletul sa fie bine pana la urma.Nu stiu ce sa fac, sa repet maine bhcg/ul?E prea devreme?Cum stiti ca involueaza la o pierdere de sarcina?Rapid?Sau lent?Ar mai gi posibil ca la pierdere sa am test pozitiv de sarcina?
Ginger00 spune:
Nu prea stiu dar in caz de avort sigur iti iesea negativ testul.Banuiesc ca si Bhcg-ul scade brusc asa ca repeta-l maine.Si mie la spital mi l-au facut tot la 2 zile .Pusici si nu mai fi asa pesimista 

+30
sufletelele mele
Atat mai avem
delfi spune:
ginger ma recunosc in toate fazele tale, n-am ajuns la plins dar nu mai am mult. cred ca noi facem depresie prenatala nu post 
O duc si eu tare rau cu acidul si azi noapte si vad ca a inceput si acum.
pussi sa mai stati cuminti doua saptamini
.
La tine le mai simti pe tuste asa tare ca eu de cateva zile parca ii simt mai putin: de cateva ori dimineata si un pic mai mult seara. in rest simt doar cum mi se umfla burtica intr-o parte sau alta si parca ma doare, dar cred ca e de la atata intins de piele si ligamente. Oricum nu credeam ca se poate intinde asa mult, sotul rade zice ca burtile noastre sunt din guma de mestecat.
lorelai nu uita ca speranta moare ultima , poate la tine se implanteaza mai greu, eu zic sa stai cumintica la pat pana ai rezultatul
mona
31 +
Alexandru si
Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 6 SAPTAMANI IN BURTICA