Gravidute prin FIV (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Ginger00 spune:
'na ziua gagici!
Noi raportam o noapte linistita (si normal dupa o doza de cal de progesteron si 2 No-spa)numai ca de cateva zile au inceput arsurile si dau la ratze de numa'
...Bebeii se joaca prin burtik ca acum avem uterul relaxat.E o zi superba afara,ca vad prin geam...
M-am cantarit si am ajuns la 64 kg,deci de la inceput pana acum am pus 11 kg pe mine 
Aurel- sunt cortizoni aia de maturare a plamanilor, eu am facut o tura in sapt.24 si a doua in sapt.29.
Pussi -ma bucur ca esti mai bine.Doamne da sa mai rezisti 2 saptamani 
Na, va tzuc pe toate 

+30
sufletelele mele
Atat mai avem
kla78 spune:
am intrat sa va pupacesc pe toate,azi si-a gatat sotul vacanta asa ca nu mai scapati de mine
,fug sa citesc din urma!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
aurel_cris spune:
Buna dragele mele vad ca si voi va vaitati ca nu puteti dormi,citeam in carte ca ar trebui sa am probleme cu somnul in al treilea trimestru nu acum.Oricum sunt treaza de la ora 3 si nu am mai adormit,de o saptamana o tin asa si ma simt tare naspa.La toaleta la fel ma duc des si contractiile tot le am.
PUSSI ma bucur ca esti mai bine si sa dea DD sa mai poti tine tustele asa cum zici tu inca 2 saptamani
pt voi.Stai linistita si cand poti da-ne semne de viata

GINGER da iubita asa este am facut steroizi pt maturizarea plamanilor,eu nu am stiut ca tu ai facut si in sapt 24,deci ai facut 2 injectii atunci si 2 in sapt 29???Eu am facut 2 injectii adica una joi,cealalta vineri dar dr nu a ma zis ca voi mai face altele,sunt cam in ceata.Ma bucur ca ai avut o noapte buna,aici e o vreme naspa....

DELFI tot e bine la 6,30 eu de la 3,15 uff eu cafeluta nu mai beau din 2001 dar un pahar cu lapte ar merge

24+
Ginger00 spune:
Aurel - mi-au facut prima tura cand m-au internat cu risc de nastere prematura si acum mi-au facut din nou pentru ca sa fie pregatiti in caz ca trebuie sa-mi faca cezariana de urgenta pentru problema intestinului micutului.Am inteles ca la gemeni trebuie doza mai mare decat la sarcina unica.
+30
sufletelele mele
Atat mai avem
aurel_cris spune:
GINGER merci mult pentru explicatie,cred ca ai drepate la gemenii poate trebuie doza dubla,uf m-am linistit caci cu dr mei....cam greu.

24+
pussi spune:
ce bine a acasa![]()
ginger, aurica si noi am facut injectiile de maturare ... prima tura( se fac cate 2 injectii la interval de 12 ore) la 30 de sapt. si a doua la 34 de sapt.! Si am facut cantite mai mare fiind 2
! Sunt foarte importante injectiile astea .. mi-a zis neunatoloaga ca sunt copii care se nasc si la 36 de sapt si care nu au plamanii coplet maturi ... si trebuie pusi la oxigen! Ce mi-a mai zis ... ca daca nasteam joi as sta cu ele in spital 2-3 sapt. pana sa ma lase acasa ... depinde de ele cum pun in greutate, cum vor face acel icter .. despre care nu stiu prea multe
! Alta chestie ... ar fi bine sa intru in travaliu macar putin inainte de cezariana ..cica se aspira plamanii in mod natural asa si e mult mai bine pt. Tuste ... imi zicea ceva de genul"macar o contractie puternica sa ai"! Oricum foarte mult depinde de copil...Mi-a explicat si diferenta intre incubator... si acel tub de oxigen + intubarea ... si faza cu hranitul de la A la Z! Daca vreti va pove. maine, dar eu zic ca DD o sa fie cu noi si o sa ne ajute sa depasim aceste situati dificile!
PUSSI
35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Sheritra spune:
Toate fetele, sunteti o comoara, multumim mult de galerie, mi-au mai trecut emotiile si pot sa stau si eu acum la taclale. Sincer pana acum aproape n-am iesit din dormitor, stau si ma uit intr-una la Alesia, ma uit pana mi se face rau
, ma uit si nu-mi vine sa cred ca cosmarul ovocitelor, spermei, celulelor, bhcg-ului, saptamanilor numarate si-n vis, ir-urilor, testelor, morfofetalelor, colului, nasterii s-a terminat si copilasul este in sfarsit al nostru langa noi in bratele noastre.
Ma uit la ea pana la prosteala (ca sa zic asa) ca apoi uitandu-ma la sot imi pare ca are un cap de urias si ma minunez ce brate mari are el si cum de nu mi-a fost frica de ele pana acum.
Ii numar de zeci de ori pe zi degetelele, ma uit in ochii ei, apoi iar la degetele... Si-mi vine sa plang de fericire mereu.
Acum in ce priveste nasterea, m-am luat si eu dupa unii si altii sa incerc natural, nimic rau daca ar fi vrut mandretea mea, dar 30 de ore dupa inducere a stat cumintica a sughitat a dat din picioruse, sanki contractii. Vine seara profu ma controleaza cu mana bagata pan la cot in burta mea si zice ca nici n-am cum naste natural, ca-i bazinul ingust. Pai atunci? Imi bagi inducere fara un control prealabil? Ma rog. La cezariana mi-a spus una din doctorite ca mai avea si cordonul in jurul gatului, foarte tare. Nici o eco nu mi s-a facut din momentul internarii.
Bine ca n-a iesit mititica! Am intrat in operatie cu rahi, super a fost!
Hai ca fug ca s-a trezit, doarme de 5 ore!
Pusii tin pumnii sa stea tustele in burtica cuminti
Shery si inimioara
Alesia (+1 sapt)
Alesuta
Ginger00 spune:
Sheri- te cred cand zici ca te uiti la ea si nu-ti vine sa crezi ca e reala...eu ma uit la burta si mi se pare un vis,daca nu as avea problema asta cu unul din micuti as fi foarte fericita.
Pussi - mie injectiile mi le-au facut la 24 ore distanta una de alta.Primele se numeau Celestone si ce-a de-a doua tura Bentelane tot cu 24 ore distanta(si cate 2 fiole deodata).Vrem sa ne povestesti tot de la A la Z ce ti-au zis sa fim in tema la momentul X
+30
sufletelele mele
Atat mai avem
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, am venit din spital pt. ca m/am internat seara trecuta. M/au consultat manual si mi/au zis ca e menstra. Am primit si rezultatul de la bhgc care a crescut nu cum calculasem eu 900 ci la 780.Cocei e inca pozitiva , spune sa iau tratamentul de sustinere in continuare si sa repet bhcg/ul luni.Dascalescu mi/a zis ca nu stie ce sa mai spuna, in prima instanta a spus ca e sarcina dar cand i/am zis ca am facut bhcg ul de dimineata iar la 3 am inceput sa am scurgerea aceea asemenea menstrei aa devenit mai negativa.Sunt cu moralul mult sub nivelul marii.Ce sa mai fac...
A patit careva asemenea?Acum vad ca nu mai curge decat foarte putin, ca la sfarsit de ciclu, maro inchis iat ieri a fost un bordo gelatinos.
Va sarut si ma scuzati ca va tot stresez dar nu am cu cine sa vorbesc.
Ginger00 spune:
Continua tratamentul,daca nu e rosu aprins inseamna ca e sange vechi.Acum nu stiu cat era Bhcg-ul tau inainte dar daca a credscut e bine,nu la toate femeile se dubleaza de la o zi la alta.Si mie cand mi-au facut Bhcg-ul ca eram la spital era mereu ceva mai mic decat dublu.Ti-am mai scris ca am avut sangerari pana in saptamana 18 si nu erau doar pete ci imi curgea pe picioare in jos de multe ori.
+30
sufletelele mele
Atat mai avem