Gravidute prin FIV (9)
Raspunsuri - Pagina 10
medamaya1 spune:
Aurel cris, prin cite mai treci si tu. Intr-adevar aici daca cotizezi ceva, se poarta imediat altfel cu tine.Steroizi ptr ce faci, ce sint?Incearca sa nu te mai enervezi.
Ai uitat sa-ti schimbi saptamina si te-am ajuns din urma![]()
Pussi, ma bucur ca sinteti bine si si ti-a scazut tensiunea. Dar tu parca nu aveai probleme cu tensiunea, ce s-a intimplat de ti-a crescut asa mult brusc?

Delfii, iubita, nici io nu-mi mai vad budunica, dar de mult si ma fac numai cu lama, mai pe nevazute, mai cu oglinda, dar nici cu ea nu vad peste tot
Cu crema nu am incercat.
Pup toate fetele
Meda 24+
lorelai_lorelai spune:
Fetelor, ce sa fac?Eu cred ca e tarziu.Cocei nu m/a chemat la Bucuresti, am sa incerc sa merg la alt medic.
Ginger00 spune:
Of, Lorelai ce spaima pe sufletul tau..dar si eu zic ca daca este a doua liniuta e de bine.Oricum ,daca ai asa sangerari ar trebu sa mergi la medic...
Delfi- eu ma fac cu crema de depilat Veet din aia pentru piele sensibila care o tin doar 3 minute.
Aurel- mai,mai ce tratament nasol acolo...eu aici nu ma plang deloc,ba chiar din contra aici sunt foarte atenti si draguti cand fac controale sau ecografii.
Pussi - ma bucur ca esti ai bine.Hai ca mai ai 2 saptamani si gata 
Crisis-mi-am facut testul....IT's A BOY ...sorry..TWO BOYS
+30
sufletelele mele
Atat mai avem
aurel_cris spune:
MEDA iubita mai bagat in ceata,azi termin saptamana 24 deci maine scriu 24+ ca ma indrept spre 25,asa mi-au zis fetele.Tu scri saptamana in care intri cu plus ?ca atunci zice ca e gresit,asa scriam si eu.Steroizi i-am facut sa maturizeze plamanii bebelinei in caz ca voi naste prematur.Stiu ca a facut si alte fete dar ele au facut parca prin saptamana 26,27 astia fac mai repede.Ei zic ca de la sapt 24 cum sunt eu bebei au sanse sa supravietuiasca daca se nasc prematur.Oricum eu cred ca este prea mic un bebe la 24 sapt sa supravietuiasca,doamne fereste.Tu cum te mai simti??

GINGER eu stiu ca in Italia este bun sistemul medical caci din nefericire am ajuns si acolo prin spital.Prima zi de vacanta in Italia sa soldat cu o indigestie puternica,lesin si spitalizare pt 2 zile
frumos nu.Am citit pe la contractii,te mai lupti vad si tu cu ele,vai de fundul nostru

MADALINA asa este asta ma gandeam si eu dai spaga dar gaci treaba,tu ce mai faci??

LORELEI daca singerezi du-te la spital draga mea,daca sunt pete maroni e alceva.

23+
medamaya1 spune:
Da Cris, eu cum intru in saptamina x, pun x+, nu stiam ca se calculeaza altcumva. Eu oricum am cu 5-6 zile mai putin ca tine.Acum am inteles care-i treaba cu steroizii, la asta ma gindeam si eu dar voiam sa fiu sigura. 
Satmareanco, pup fata
Va pup pe toate, merg sa ma uit la Dansez ptr tine, parca vad ca iar bocesc
aurel_cris spune:
MEDA asa scriam si eu dar am vazut la mamici de ian-feb cum scriu,am intrebat fetele pe aici si au zis la fel.Pana la urma face sens asa ca eu intru in 25 de sapt deci scriu 24+,daca scriu 25+ cum faceam eu asta insemna ca ma indreptam spre sapt 26 si era fals.
Vizionare placuta la dansez pt tine

24+
delfi spune:
buna dimineata fetelor, haideti la o
sau un ceai, la alegere. Suntem treziti de la 6,30 si de atunci bantuim prin casa. Nu mai pot sa dorm, foarte greu cu odihnitul acum, as vrea sa
o noapte intreaga fara sa ma scol de 3-4 ori la baie...
lorelai du-te la un doctor acolo la tine nu mai sta pana marti 
mona
31 +
Alexandru si
Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 6 SAPTAMANI IN BURTICA 
mihuta spune:
Lorelai, du-te la spital, explica-le ca e sarcina obtinuta prin FIV, daca e nevoie spune-le ca ti-a recpmandat dr de la Bucuresti sa mergi de urgenta sa te stabilizezi. Ia utrogestanul oral. Stai la pat cu picioarele in sus, daca nu te interneaza.
Sa dea Domnul sa fie bine !
38s +
Sophia
pussi spune:
din nou acasa..........
va multumesc din suflet pt. sustinere, sunteti niste inimoase cu I 

- pt. voi toate.. nu va enumar!
Am ajuns asaca
si direct pe DC... pana luni dimineata stau acasa, imi iau tensiunea din 3 in 3 ore si sunt dr. sa raportez! De ieri stau cu ea la 115/75 cat de cat stabila.. dar cica bufeuri;le pot sa apara tot timpul!
Joi am stat pana la 2 in sala de nasteri( se punea problema ca Tustele sunt mai in siguranta afara decat inauntru) gata de intrat in cezariana(nemanacata, nebauta.. doar cu perfuzii), apoi a inceput sa scada! Conditiile din spital sunt oribile.. dar despre pesonal chiar n-am ce sa reprosez, am fost super monitorizata ecografii, IR-urile mi se masurau de trei ori pe zi si monitorizari de inimioare tot timpul... chiar n-am cuvinte la cum am fost urmarita! Am vb si cu dr. neunatolog ... in conditiile in care nasteam joi nu aveam sanse sa alaptez la san ... ele slabesc in primele zile pana la 1.800 gr. si nu aveau forta sa suga .. in cel mai fericit caz ajungeam la tetina ... asa ca eu sper din suflet sa le mai tin 2 sapt. in burtica( in conditiile de uter relaxat si ... col de 4.7 cm
)! Exista riscul sa nu mai puna foarte mult pe ele, dar si-ar reveni mult mai repede si ar recupera mult mai bine!
Cu tensiunea n-am avut niciodata probleme ... ultima data am luat-o duminica si era ok... si miercuri seara era deja varza ... ideea e ca preeclamsia e foarte deasa la sarcinile multiple ...sunt bufeuri de tensiune care pot fi fatale pt. feti!
n-o sa mai stau pe net (imi trebuie multa liniste si odihna) si de luni o sa va tin la curent sau prin SMS sau daca apuc sa prind vreun PC la spital![]()
PUSSI
35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
medamaya1 spune:
Pussi, pupam fata si Tustele.
Eu iar am
azi-noapte, ma dispera acidul asta, il am acum non-stop.E nasol de tot.
Delfii, te inteleg asa de bine cu somnul, imi doresc si eu sa dorm macar citeva ore fara sa merg la toaleta din 10-10 minute.
Lorelai , sper ca esti mai bine 
Fetele , ia lamuriti-ma si pe mine, e cum zice Aurel cris cu numaratul saptaminilor?
Mihuta, sa nu punem galeria la treaba ? Ce putin mai ai.
Va pupacesc tare pe toate
Meda 24+