Mamici de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

AnnaBaby eu am facut eco transvaginala si nu e nici o chestie. E ok, nu ai de ce sa te stresezi.
Tickerul il stergi mergand pe profilul tau , la semnatura si acolo stergi ce scrie.
Mai si la voi va tot apare ca nu sunteti logate? Ca eu in ritmul asta ma las de scris...

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata fetelor,
va pup pe toate sa nu se simta cineva neglijata,ca nu e
MIKYCRIS,noi am mai avut discutia asta la inceput....despre faptul ca unele dintre noi ne simtim neglijate
fiecare, in felul ei se simte neglijata...si acum motive ar fi cel putin doua!
una ca suntem abia la inceput si inca nu stim suficiente date despre nimeni...si doi traversam ceva "furtuni hormonale " cum bine a zis Alina

voiam sa va spun si eu ca ecografia transvaginala nu e dureroasa.....e putin stresanta,ca asa se intampla cand umbla ceva prin zona dar o sa-l privesti pe monitor pe BB si o sa uiti de altele...

of,cu kilogramele astea....cam rau!
eu am ..adica aveam 64-65 acum vreo 2 luni(la 1,68 inaltime) nu e nici prea bine,dar nici prea rau.....insa acum am ajuns aproape de 70
si nu vreau sa ma fac ca la urma greu mai dau jos...
la prima sarcina plecasem sin start cu vreo 10 kg in plus...la final am ajuns la 85 kg......ceea ce e f mult!
si de dat jos am dat f greu,ca eu desi nu mancam mai nimic de slabit nu slabeam,cred ca pe fond de stres...

Vio 6+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata fetelor , iata ca aseara nu am mai avut timp sa intru , dupa ce dusei fata sus la culcare si am coborat sotul inchisese deja calculatorul si avea pregatit un film bun si popcorn . Dragut din partea lui dar totusi as vii vrut sa mai intru pe net ceea ce nu am facut .
Asta am si eu minunatie de greata , imi este rau si nu suport mirosul dinfrigider cand ii deschid usa . Naspa rau , ma apropii de 2 luni si atunci incepusera si la Mandy .
Bun venit noilor burtici sedere placuta !
Am facut si eu calculul si a iesit bine precum ca Mandy e fetita si bb. cica baiat . Ramane de vazut .
Voi vreti toate sa stiti ce aveti cand vi se va face eco mai incolo ?
Sotul meu ar vrea insa eu parca nu . La Mandy am aflat in saptamana 20 ce era .
Cat depre "furtuni hormonale " ma cam supar e ficamea cateodata si ma rastesc la ea si imi pare rau ca doar nu fac un bb. si ma cert cu altul .
In fine ma pregatesc de lucru si sincer azi nu prea am chef dar e aproape weekend si sa vezi atunci chef pe capu;l meu .
Pe curand !

Alina 7+ si Mandy Stephanie 2,10 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Aalina ma bucur ca sunteti ok si ca ati trecut de operatie cu bine. Pupici!
Crisis81 bine ai venit! Din pacate la fata mea nu se potriveste testul ala zice ca e baiat si e sigur fata. Acuma imi zice ca va fi fata, sa vedem.
Mikycris mai scrie si tu cate una cate alta ca sa avem la ce raspunde. Nu vezi eu cum bat campii in fiecare mesaj???
Violeta si eu sper sa nu pun tare mult ca f greu se dau jos primele 10 kg sarcina trecuta s-au dat usor jos fara sa fac nmare lucru dar restul f greu si numai cu dieta. Mi-a luat cam un an sa ajung cat de cat la o greutate acceptabila.
Da si m-am cantarit azi dim si am 62,5 kg. Momentan stau bine sper mai incolo sa nu sar calul prea tare.
Nati da sotul tau ce nationalitate e? Nasol ca nu ii lasa si pe tatici langa voi. Am avut si eu catvea colege de odisee din Japonia si vad ca tare mult se pune accentul pe greutate acolo ca si lor mereu le zicea medicul ca is prea grase cu toate ca eu stiu ca intre 6 si 12 kg e total normal intr-o sarcina. Si cu toate astea stiu f multe fete care au pus mult mai mult de 12 kg intr-o sarcina.
La noi ieri a fost furtuna ziceai ca suntem in vrajitorul din oz asa zburau toate pe aici si azi bate un vant nebun da macar e soare ieri a plouat de ziceai ca da cineva cu pietre in geam. Vreme nebuna. Am vazut ca in ro deja ninge pe la munte. Sper sa fie zapada si cand mergem noi ca sa vada si fata ce e aia ca pana acuma nu a avut unde aici. Acuma am o pb cu gasitul hainelor groase pt ea ca aici nu e asa frig ca in ro si nu prea sunt din astea groase groase mai ales ca la ea fiind mica as vrea ceva gen costum de schi salopetica din aia sa ii tina cald si sa nu se ude. Ce am gasit de genul asta is mai mult de copii mari, mai caut poate poate gasesc si ceva gen salopeta de schi. Noi si cu pantalonii avem pb ca avem burtica cam marisoara si cam toti ne strang daca sunt gen blug cu nasture tre sa cautam ori salopeta ori ceva cu elastic.
Uff cand ma gandesc cate trebuie sa caram dupa noi ma ingrozesc. N-o decola avionul ca jumate din bagajele de cala o sa fie ale noastre.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

la mine testul nu s-a potrivit!!!
probabil ca sunt in acei nu stiu cat % care confirma "regula" =teoria
Alina,eu vreau sa stiu ce e BB!
am vrut si la fi-meu sa stiu...pai de ce sa nu stiu si eu cu cine stau de vorba?!
sa-i spun domnisoara si el sa fie domnisor?! sau viceversa
nu se cade si apoi tb sa stiu cine imi da pumni si picioare in burtica

voi cum stiti?
daca ai stari de greata e fetitza? si daca nu e baiat?
sau e invers?!
ca eu la fi-meu n-am avut nici o "greata" nici o pofta si nici somn nu mi-a fost.....
acum e exact pe dos...am toate starile posibile....numai ca inca n-am apucat sa
insa am un somn ca ma bag in pat de la 8 si o tin asa pana diminata la aproape 7

Vio 6+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

AlinaMaria eu si data trecuta am vrut sa stiu si acuma vreau pt ca de ex la noi in perioada iulie august sunt reduceri masive de pana la 70% si am profitat si anul trecut si am luat tot ce am avut nevoie pt fata, i-am facut garderoba completa pana pe la 1 an. Si am luat haine cu 50 de lire care de fapt ar fi costat 150 si dupa ce am nascut sigur nu am avut chef de shopping cu bebe mic dupa mine asa ca am profitat in ultimele sapt sa luam tot ce avem nevoie si a fost mai bine asa. Acuma daca e fata nu prea mai trebuie nimic cumparat ca avem de toate si is f putin purtate, bine mai trebuie ceva body-uri, sleepsuituri si babetele ca sunt multe care is patate si nu mai iese de pe ele, da in rest toate is in stare buna, daca e baiat tre sa schimbam majoritatea.

Mergi la inceput

Violeta eu stiam ca daca vrei sarat si acru e baiat si daca esti cu dulciuri si din astea e fata. Sarcina trecuta am mancat mai mult fructe si iaurturi si dulciuri deci eu stiu daca o fi adevarat, dar am mancat si mancaruri normale acuma nu stiu astia aici zic ca astea is pur old wives tales si ca nu se potrivesc deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
am recitit mesajele postate de mine ieri si nu-mi vine sa cred ce am putut scrie! parca nu as fi fost eu!
imi cer scuze inca o data ca v-am indispus cu starea mea dupa ce ca majoritatea au problemele lor.imi sunt acceptate scuzele?
despre transvaginala as vrea si eu sa spun ca am facut mai devreme decat trebuia pt. ca nu stiam ca am avut ovulatia mai tarziu si mare lucru nu s-a vazut decat ca e putin mai jos,e in evolutie?,si ca e prea mic! asa ca ma vad nevoita sa mai arunc o suma de bani pe fereastra marti pt a vedea mai bine ce si cum si mai ales cat de bine isi fac efectul medicamentele pe care le iau.
am observat ca daca nu stau linistita in pat asa cum a spus dr. ma aleg cu dureri pe jos!apropo de greutate,in ultimul timp,adica de vreo 2-3 zile nici nu mai am pofta de mancare dar nici sau nu am! voi aveti pofta de mancare?
aveti grija de voi si de bebeii nascuti ori nu!
5s+
MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu la Dorian am mancat dulce la greu. Dar si muraturi intr-o vreme mi-au trebuit. Si acum sunt la fel.Pot baga orice. Noroc ca inca reusesc sa ma abtin.
Atunci imi era greata dimineata acum imi e toata ziua.
Nu am vrut sa stiu ce va fi la prima sarcina dar la ultimul ecograf prin saptamana 37 am vazut singura. Insa imi doream mult baietel.
Acum vreu fetita si o sa intreb medicul ce si cum. Oricum o sa ma bucur indiferent de sexul copilului.

Makicris stai calma...toate vom trece prin furtuna la un moment dat. Eu sper voi sa ma intelegeti cand o fi :) ca si pe sotul meu il tot pregatesc sa stie omul la ce toane sa se astepte.
Sper sa fii bine si daca simti ca e ok atunci stai in pat. Si la mine la oboseala mare incep incet durerile. Eu am pofta de mancare dar incerc sa bag echilibrat :)
Va pup

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Sunt o mamica de iulie-august 2007 si-am intrat sa va urez la toate sarcini usoare, fara probleme si copii sanatosi!
Bubuleana, Ankalaura, Monalac si Mada_mxm, ma bucur tare mult pt. voi!
Mona, imi pare tare bine sa aflu ca esti gravidutza, dar imi pare rau de problemele pe care le ai. Un mic ajutor, daca-l accepti: mi-au ramas 2 doze de clexane (4000 UI anti-Xa/0,4 ml) - nu e mare lucru, stiu -, pe care ti le dau cu placere.
Da-mi PM, daca le vrei.

Va pup pe toate!

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput