Mamici de iulie-august 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
bujo spune:
Am citit ca le-ai anuntat pe fete, sarumana. Eu imi doresc sa nu mai aflam vesti proaste si sa avem sarcini usoare.
bujo 4+ din prima incercare
album de nunta
Aalina spune:
monalac sa fii bine!
Bun venit tuturor fetelor noi.
Pupici la toate burticile.
Dorian
prunca...pruncul
bujo spune:
Cam slabut pe aici burticilor. Ce faceti dormiti? Deja trageti spre hibernare?
bujo 4+
album de nunta
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Mona iti doresc numai bine si multa sanatate si sa treci cu bine peste momentele astea. Pupici!
Bun venit Bujo Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Eu tot ma chinui cu raceala sunt putin mai bine dar nu destul tot scursa de energie si aseara am reusit cat de cat sa ma odihnesc numai ca s-a trezit fata pe la vreo 12 si nu a mai dormit vreo ora si ceva timp in care m-am chinuit sa ii desfund nasul si sa o conving sa doarma ori in carucior ori in pat si nu pra vroia nici una. Cu chiu cu vai pe la vreo doua a adormit si la 6 dim era in picioare. Ma termina cu trezitul asta asa de dim. Am luat-o cu mine in pat sa mai stau macar intinsa ca abia ma ridic daca ma ridic prea brusc ma ia cu ameteli si greturi de nu stiu ce-i cu mine. Si acuma ma chinui sa pap si eu ceva cat de putin ca ma doare stomacul de numa.
Pupici si revin mai incolo.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
dara_d spune:
Neata fetele cu burtici,nu prea sunteti la apel .
Bujo eu sunt aici prezenta ,doar sunt cunostinta ta de la aspirante ,vazand ca tu ai test pozitiv am prins curaj si am facut test si eu si asa am devenit cea mai fericita.
Si eu abia astept ecografia?Dar se pare ca trebuie sa mai am rabdare un pic.
Cam la ce varsta a sarcinii se aud bataile inimioarei lui bebe?
Pupici pentru toate gravidutele.
5+
http://bd.lilypie.com/tN0Bp2.png
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by ella81it
Buna dimineata fetelor!Multumesc ptr primire!Am vazut ca nu am scris toate datele mele scuzeDN 06.03.1981 UM25.09.2007 Mada mxm locuiesc in Italia de aproape 6 ani tu esti tot in italia sau am inteles gresit Am facut si eu analizele iar miercuri 14 nov am prima echo abia asteptam sa vedem fasolica noastraam inteles ca asa de mare ar fi.Va pup pe toate si revin miercuri sper cu vesti bune 7
Ella nu, eu sunt in Marea Britanie, in Anglia, intrebam ca am vazut ca la tine tara este trecuta Romania de asta intrebam esti in Italia sau in Romania? Cumnatii si cumnatele mele sunt in Italia. Vrem si noi sa vedem poate ajungem de Pasti pe la ei, sa vedem cum ma simt eu cu burtica si cum e si fata.
Am sa modific la listutza mai tarziu incerc sa imi revin putin acuma sa reusesc sa pap ceva si poate reusesc sa fac si un dush, sa ma mai invioreze ceva.
bujo spune:
Dara activitatea cardiaca se vede pe la 6 sapt. Pe mine m-a chemat la eco pe la 5 sapt juma, sper din suflet sa se vada ca sa nu mai trec prin ce-am trecut in iulie.
Mada tu in cate sapt esti? Sa inteleg ca mai ai o prichinduta acasa. Ziceai ca are nasul infundat. Ai incercat aspiratorul asta pentru nas? Am auzit ca face minuni.
bujo 4+
album de nunta
bubuleana spune:
mona: suntem alaturi de tine! curaj, putere si incredere in viitor!
ioana, ella: va tin pumnii sa va vedeti puiutii miercuri la eco
bujo: bine ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
dana: ai incredere! o sa fie bine
oanasm: eu nu stiu cum e cu colul, eu l-am gasit jos in vagin de mai multe ori desi sunt insarcinata...trebuie sa fie sus tot timpul?? incep sa ma ingrijorez...
dara: bataile inimii se pot auzi pe la 6-7 sapt in functie de data ovulatiei
bubuleana
4+
MissJJ spune:
Bujo nu stiu ce sapt e ar trebui cam 7+ sa fiu. Nu stiu ca nu am fost inca la scan si nu merg decat pe la vreo 12 sapt dat fiind ca e a doua sarcina si in prima nu am prea avut pb. La prima sarcina am fost la 6s5z la scan si se auzea inimioara la bebe.
Da mai am o fetita de 1 an si aproape 3 luni, floarea-soarelui a mea blondutza cu ochi albastri care momentan e racita bocna si ea saracutza. Cu nasul avem oricum pb ea mereu a avut pb cu nasucul, avem si aspirator nazal si toate minunatiile care de care mai nemaipomenite dar cam greu ca nu prea rezolvam mare lucru. Am si vicks vaporub si karvol din ala capsule si sterimar tot tacamul ca de cand s-a nascut fata mea a avut raceli la fiecare doua sapt abia dupa ce ne-am mutat aici a racit in total de doua ori. Sper sa nu fie prea nasol iarna asta.
Gata am reusit sa pap ceva cereale si putin iaurt fug la dush cat sta moatza cuminte si se joaca pe aici.
dara_d spune:
Multumesc de explicatii bujo si bubuleana.
Ce frumos este pentru fata din Anglia ,scuze ca nu am retinut numele ca mai are o fetita,am inteles bine? Ce varsta are? Sa iti traiasca si sa ii faci un frate sau o sora frumosi si sanatosi.
5+
http://bd.lilypie.com/tN0Bp2.png