Bebelusi de Nov-Dec - partea a IV a

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ce rau imi pare ca nu ne-am putut intalni!!!!! totul e din cauza ca m-am grabit si am rupt firul de telefon!!!
Asta e, sper ca ne vom mai intalni fetelor!!!!
Carmena, la inceput nici eu nu simteam mai deloc pe bebe, asa un pic dadea si el din piciorus, adica de vreo 2-3 ori, si tot nu stiam daca era el sau nu. Lasa sa mai treaca timpul si ai sa vezi ce voinic se va face.
Fetelor, unde sunteti, sau caldura asta nu va da pace????
pupici!!!

alinkav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milana spune:

hehe, si eu pe aici.
stau cu ochii pe ceas ca pe butelie doar-doar s-o face ora de plecare ca tare bine e acasa :)).
vad ca este cam innorat. macar sa apuc sa ajung si eu acasa si sa nu inceapa sa ploua.
tare frumos a fost sambata la intalnire. tare frumos... lasa alina ca nu au intrat zilele in sac. chiar vorbeam sa ne mai intalnim peste vreo 2-3 saptamani, asa ca daca mai sunt amatoare de intalnire a burticilor stati cu ochii pe subiect :)).
va pup si o seara buna

- 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Dana Pintilie,

Tu nu stii ce dr. era la echo 3D care n-a vrut sa te consulte?? Cum il chema??
Eu am sunat azi sa ma programez, si o asistenta tare draguta a zis ca ar fi de preferat sa merg lunea sau vinerea, ca atunci are program dr. Micu/Mihu (nu mai stiu exact).Miercuri mai sun sa vad daca pe 30 iulie, cand merg eu la Cluj si e de serviciu o alta dr. se poate face echo 3D (eu am inteles ca nu toti dr. se pricep sa interpreteze/vada o eco 3D!!!).

Bebica al meu a inceput sa ma boxeze bine :)
ieri am crezut ca plang vreo 3 ore mi-a stat fain-frumos pe vezica, de aveam permanent impresia ca fac pe mine.......:)
Azi vad ca s-a mai mutat puti, oricum, cred ca e din cauza ca burtica nu e asa mare in afara, si atunci se inghesuie toate organele pe-acolo, plus bebe, care face regula!!! :)
Cand va iesi burta mai in afara, are si el loc mai mult!!!
!!! Ce ziceam??? Ca s-a cumintit?? Uite-acuma m-a sagetat, de trebe sa fug la pisu!!! :)

V-am pupacit!!!

Ven si de 17 sapt. si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alisa spune:

Buna burtici si rezidenti ai acestora,
Sunt dupa prima mea noapte cand m-a durut spatele si bazinul intr-un mare fel, asa incat nu am apucat sa dorm prea bine, in rest burta tare si in fata pt. servici inainte....
Cateodata mai imi vine cheful de chiul dar si cand am stat acasa m-am plictisit prea tare.
Carmena, am citit mesajul tau si m-am bucurat ca a reusit sa afle cineva inaintea mea ce facem cu concediul de crestere a copilului si cand trebuie depusa cererea, vorba ta vestile nu sunt foarte vesele dar asta este, noi sa fim sanatosi.
Apropos din gravidutele de pe aici nimeni nu sta prin zona Tineretului?
Hai ca mai vorbim , va pup si sarcina usoara.
Raluca - 22 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut la toate!

Ven, nu stiu numele medicului care era acolo. Medicul meu nu are cabinet acolo, am mers strict pentru ecografie si nu am stiut ce medic sa aleg.
Ai spus doctorul Mihu? Oare nu e doctorul de care mai vorbesc fetele din Cluj cum ca ar fi foarte bun?
Puiutul meu a fost activ ieri, tot vezica si-a gasit-o de joaca si la mine... :) Azi vad ca e mai somnoros. Poate mai tarziu se mai joaca cu mami un pic.
Dana,18s si 2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Buna mamici,

Am o intrebare pentru cele dintre voi care sunteti la al doilea copil. Cum il pregatiti pe micutul de acasa cu venirea unui frate/sora? Eu am o fetita de patru ani care asteapta cu bucurie pe bebe dar stiu ca pot aparea si gelozii, care sunt naturale. Aveti vreo idee despre asta?
sanatate
Z.
20s si 2z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Zeeva, al meu are 7 ani si de trei luni incoace aproape in fiecare zi tot de bebe vorbim, mai ales cand ne asezam in pat la culcare. De la intrebarile cum a ajuns bebe in burta- am si raspunsul daca-l vrei, pana la cum iasa bebe de acolo, si ce se intampla daca doctorii fac o greseala. Cel mare e baiat si viitorul bebe e tot baiat, asa ca oarecumva poate sa "relate" cu el. L-am dus cu mine la ecografia de la 20 de sapt, sa-si vada fratirul, a fost foarte entuziasmat, apoi l-am dus la cumparaturi pt bebe, dar i-am luat si lui ceva, ii mai cer parerea despre cate un lucrusor, si el e incantat. Apoi ii mai spun ca va trebui sa-l invete pe Alex diverse chestii care el le stie deja, pt ca e big brother, i-am pormis un t-shirt pe care scrie big brother, pt ca a vazut la cineva in tabara.

Sunt convinsa ca va fii gelos, pt ca pana acuma totul a gravitat in jurul lui. I-am spus ca atunci cand vine Alex, va trebui s-o ajute pe mami cu el, si dupa ce-l punem pe bebe la culcare e timpul de joaca pt noi. La mine va fii munca mare stiu de pe acuma, si anumite tabieturi care le avem acum va trebui sa le pastrez indiferent cat de greu va fii, tocmai ca sa evit accesele de gelozie. De ex noi seara stam can 15 minute in patul lui si povestim, asa ca va trebui sa continui traditia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna la toata lumea!!!
Tocmai m-am intors de la Prisma. Am fost sa vedem patutul, salteluta si cadita, si altele.
Patutul il vom lua din lemn, ca mi se pare mai sanatos, din pct de vedere al rezistentei.Erau de la 3 000000 pana la 7000000. Dar noi cred ca vom lua unul de vreo 3, 5 mil, ca arata destul de bine. Saltelutele erau din iarba obisnuita(pai) la 500.000, dar au avut cocoloase, saltele relaxa- 2,5 mil, si saltele cu iarba de mare-2,5 mil.
Cum arata si cum se simtea la mana, mi-a placut saltea relaxa, dar ma cam sperie pretul, oricum mai vedem.
Ne-am oprit si la o cadita, una simpla, fara suport.Dar vom lua si un mic suportel care se pune in cada, ca sa nu alunece bebe, e foarte simplu si costa vreo 200.000.
Mai era si lenjerie, dar nu m-am uitat atenta.
Ca sa nu plec de acolo cu mana goala i-am luat lui bebe un costumas.
Cam atat!!!
De cateva zile ma doare osul bazinului din partea stang, cand calc pe piciorul stang, simt ca ma taie.
Ma duc sa stau un pic in pat, ca am obosit.Desi am mers cu masina, nu-mi mai simt picioarele.
Pupici!!!!
alina - 22 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut

ce mai faceti?
fetelor, a fost super la intalnire, astept cu nerabdare sa ne mai vedem
poate chiar pe 1-2 august...
eu imi iau concediu de pe 1 august
va multumesc din suflet Julia 23 si Carmena pt ajutor...
am reusit sa obtin concediu din 1 august.....
bb al meu e jucaush..da din picioruse intr-una...
abea astept sa il vad la 3D...

eu va pup si ne mai scriem...
alinkav, poate data viitoare reusim sa ne intalnim si cu tine

pa
Kokolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

buna fetelor
am intrat si eu 5 min sa vad ce mai este pe aici si sa ma mai odihnesc ca de o sapt ma trezesc numai la 7 dim si ma culc dupa ora 12 noaptea,ma inebunesc pregatirile astea pt cununie,nu mi am imaginat ca o sa fie asa greu,dar sint si incapatinata si nu vreau sa ma ajute nimeni,vreau sa cumpar si sa fac totul cum vrem noi,iar eu sint cu cumparaturile si sotul cu treaba acasa.bine ca mi am gasit cu ce sa ma imbrac ca asta era prob cea mai mare,am gasit in obor,acolo sint multe lucruri frumoase si elegante dar multe nu se potriveau la gravidute,pina la urma mi am luat pantaloni separat si am gasit o bluza din voal eleganta pt gravidute.
alina pacat ca nu ai putut veni la intilnire,dar sper data viitoare sa nu o mai ratezi.a fost superrrrrrrr,mai ales cind mergeam toate prin parc si se uita toata lumea la noi.poate ne vedem sapt viitoare iar si poate mai vb si cu alte gravidute mai mici sau mai mari sa vina si ele,sa punem un subiect cu intilnire gravidute.
alisa noi majoritatea stam in drumul taberei,sg care sta prin zona tineretului este milana,dar si ea a venit la noi in zona.oricum stabilim locul sau vb la telefon,o sa gasesti nr meu si al lui carmen pe site.
laura scuze ca tot nu am apucat sa ti scriu mail dar sint f ocupata,de simbata o sa fiu mai libera si o sa vb atunci mai mult.
cum suportati caldurile astea?eu am impresia ca inebunesc mai ales ca mai trebuie sa merg si prin oras.
va pupic pe toate

Mergi la inceput