Bucurii de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
Monica multam de cafea tare buna
asnoapte a fost mai liniste in dormitor,dr dudumiciul din dotare la 4 a facut kk s a trebuit sa-l spal sa-l skimb s gata somnu lu mami s el voios nevoie mare s-a dat jos din pat asa cum era in piciorusele goale s a inceput sa bata in perete si sa strige pe bunicasu sa vina la el
imi venea sa-l mananc nu alta
Sephora mai mare dreptate mai ai,copii is tare diferiti s fiecare cu temperamentul lui
pt cele care au criticat-o pe tamina pe PM rusine s mai bine ar trebui sa va puneti in situatia ei s sa va ganditi ce iseamna sa ai grija singura grija de copil zi s noapte fara ca cineva sa va ajute sa ia copilul macar 2-3 ore sa poti face altceva decat sa ai grija de copil s de casa(ceea ce spun e din experienta propie pt ca am trecut s nu a avut cine sa ma ajute)
Tamina ai toata admiratia mea s capul sus sunteti pe drumul cel bun
astea sunt de la mine s de la Darius va pupam
LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor,Mihai,Gabriele s Gabrieli numai bucurii s fericire
Mamilili am ramas impresionata de acel copil,BRAVO lui s parintilor lui care au stiut sai cultive asa bine notiunea de familie s ce inseamna ati ajuta familia s aproapele ar trebui sa luam exemplu
Andra pe vlad cel frumos
vad ca bucuriile au preferinte pt cate un articol de imbracaminte,dudumici are preferinte la sosete dar il incanta ale lui
ieri de exemplu am facut ordine in lucrusoarele lui s am mai separat din ele s domnisorul a inceput sa arunce cu sosetele s sa dea gol asa era de incantat s batea din palme ca il las sa faca ce vrea el(offff mancalar mama pe el de dudumici)
va pupez s sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Hello Hello

In primul rand La multi ani Gabriel puiut de alexutza!
La multi ani si pentru toti cei care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril!

Monica multumim de cafea

mamilili, m-a impresionat tare mult ceea ce ai scris despre baitelul care vindea carti. Din pacate sunt multi copii in situatia lui la noi in tara si tare ma doare sufletul cand ii vad.
Deci frumuselul Mathias s-a distrat aseara de mami si tati?! La fel rade si Patry cand ne vede pe noi ca ne jucam. Mai nou s-a invata sa fuga de noi sau dupa noi si e asa dulce cum prinde ea viteza si rade de nu mai poate.

tanima cum sunteti? imi pare tare rau pentru reprosurile pe care le-ai primit pe PM de la asa zisele mamici! si eu zic ca inainte de a face cineva o acuza ar fi mai bine sa ne uitam fiecare in "ograda" noastra. Normal ca daca ai un ajutor cat de cat din partea sotului, a bunicilor, a unei preitene, surori sau mai stiu eu a cui ti-e mult mai usor. Eu ma pot considera o norocoasa ca tati cand ajunge acasa numai cu ea sta, iar acum de cand mi-am inceput si eu serviciul ne petrecem dupa-mesele impreuna juandu-ne cu puiul mic care nu ne slabeste o secunda. Daca cumva ajunge cand Patry doarme se invarte ca un titirez si arde de narabdare sa se trezeasca sa aibe cu cine se juca, iar cum o aude ca s-a trezit fuge primul la ea la patut. Iar acum o mai am si pe mama in ajutor, careia nu pot sa-i reprosez nimic, decat sa-i multumesc ca a facut multe sacrificii pt a veni sa stea cu Patry. Nu pot sa zic am avut si eu zile si luni cand nu aveam ajutorul nimanui peste zi(sotul ajungea tarziu cand Patry deja dormea, iar mama lucra si ea)si a fost ff greu. Nu cred ca macar o data de cand minunatele noastre bucurii au venit pe lume nu ne-am enervat vreuna dintre noi pe ele de ne venea sa o luam la sanatoasa, asa ca nu ar trebui sa existe acuzatii, ci sprijin si suport pt mamicile care intampina astfel de probleme. Deci tanima multi -ici de la noi sa treci cat mai repede peste situatia asta grea.

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Monique, multumesc pentru cafea.

La multi ani Gabriel de Alexutza! La multi ani celor care se aniverseaza astazi!

Lili, m-a impresionat acel baietel, bravo lui, ce inseamna sa fii crescut bine, sa ai un suflet curat si bun... Azi ies in oras, la ora 16 am programare, dupa care am de facut un drum in Metro dupa pampersi, nu am gasit aseara in Kaufland numarul Narcisei.
Ramo, si eu joc "prinsa" cu Narcisa, ii place tare mult.
Elenia, pupam pe Darius.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Multmim fetele de felicitari

Uram si noi sarbatoritilor Mihai(l), Mihaela, Gabriel(a) - si puiului meu grasan - LA MULTI ANI!!!! - sa fie sanatosi si cuminti, sa ne bucure inimile in continuare!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

N-am citit din urma, am intrat repede sa va cer niste sfaturi, am facut analizele de urina si i-a iesit lui D infectie cu Streptococ grup D, maine o sa repet urocultura sa fiu sigura ca asa este, nici n-am apucat sa vb cu dr, e dupa-amiza azi. Stiu ca mai multe Bucurii au avut infectii urinare, a mai avut cineva cu Streptococ? Oare trebuie sa ne facem si noi analizele, stiu ca este o bacterie care se ia, voi ce stiti?

Am dat o cautare pe net si m-am ingrozit de ce infectii poate sa determine streptococul asta, cele mai grave fiind meningita sau infectii cardiace.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Monique - saru'mana de !

LA MULTI ANI GABRIEL de Alexutza!!!

Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Cristina - esti o draguta ca de obicei si multumiri si ici speciali!!!

Valabil si pt Ramona si Xandrutza -

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani Gabriel, grasunel de Alexutza!
Si la multi ani tuturor Bucuriilor si rudelor de Bucurii care azi isi sarbatoresc onomastica!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

La multi ani celor ce poarta numele sfintilor Mihail sau Gavril!
Si o urare speciala lui Gabriel cel grasunel!

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Fetelor - Andra, Lexi - m-am emotionat, nu alta....multi ici

PRINTZUL

Mergi la inceput