Zodia GEMENILOR (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Luna, s-a potrivit manusa horoscopul de azi. Pentru prima data, am vrut sa fug azi de la munca. Nu-mi placea nimic: nici fata lunga a sefei (care de obicei este o suuuper draguta) si nici a celorlalti oameni. Pur si simplu, atmosfera tensionata si incarcata nu-mi place. Si cand te gandesti ca merg maine in delegatie cu sefa 2 zile... Noroc ca-mi iau si sotul de aripa, caci asa vreau eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscopul zilei

Primiti de departe – prin telefon, prin posta - o veste care va ia o povara de pe umeri. Este un raspuns mult asteptat sau o solutie la problemele care va framânta, ce au rolul de a îndeparta grijile. Daca plecati la drum, la destinatie va vor astepta persoane a caror prezenta au un efect benefic, pentru ca va relaxati în compania lor si gasiti idei bune la tot ce va preocupa. (acvaria)

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ati acordat candva ajutor unui prieten care nu a gasit, pana acum, forma potrivita de a-si arata recunostinta sau de a-si achita datoria, cu aceeasi moneda.

Va doresc un weekend placut!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va doresc sa aveti parte de un wek placut

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Helaaau , helaaau si de la mine.

Azi am avut zapada si am iesit cu Emma la imbulgareala.
Am intrat in casa inghetate si pline de zapada
... pacat ca acum a inceput deja sa se topeasca

la toate

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Interventia unui colaborator in treburile dv. nu se va dovedi a fi constructiva, pentru ca mai mult incurca. Apare un fel de gardian care interzice sa continuati ce ati inceput.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ca sa vezi cat de bine zice la mine horoscoapa

Se potriveste la marele fix

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Olim,bine ai revenit printre noi.Cum te-ai descurcat pe perioada sarcinii? Vad ca mai ai ... putin,dar cu siguranta sunt cele mai grele zile - corp ingreunat,dureri de spate,emotiile nasterii
blackgirl,cum a fost in delegatie?
Tzuni , nimic despre Sara?
Aida,o duminica placuta
Ma duc sa gasesc un horoscop pe ziua de azi

Mergi la inceput

iata si horoscopul

Puneti gaz pe foc într-o disputa nejustificata si, în loc sa gasiti o cale de a aplana lucrurile si a reduce tensiunea, faceti ca totul sa ia amploare si mai mult. Cea mai buna solutie pentru a nu va strica weekendul ar fi sa ignorati mediile ostile, cu persoane nervoase, gata oricând de critica. Iesind sau fugind de sub influenta lor nefasta, totul va merge struna.(acvaria)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
luna 75, a fost destul de greu, dar sigur a meritat efortul.Am avut o gramada de alarme false, a vrut sa si iasa, dar pana la urma a inteles ca mai trebe sa stea acolo.
Acum asteptam marele moment
va doresc o duminica frumoasa tuturor

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput