Zodia GEMENILOR (17)
Raspunsuri - Pagina 2
blackgirl0 spune:
Fetele, am lipsit cu postari, insa v-am citit din urma! Asta pentru ca altceva m-a preocupat mai mult. De azi, oficial, sunt
in 4 saptamani. Am vrut ca DPN sa cada undeva in gemeni, dar neah! va iesi racusor! Este prea devreme sa ma bucur???
Sper (fetele cu copii) sa imi spuneti ceva din bucuriile acestei perioade!
Am inceput sa experimentez: pofta exceeeeeesiva de mancare, greturile, durerile pelvi-abdominale si mersul deeees la toaleta!
Va pup pe toate!
Horoscopul pe maine:
Dimineata este posibil sa primiti o suma importanta, care va prinde foarte bine. Poate sa fie o mostenire sau plata pentru o colaborare.
Puteti sa va faceti planuri de viitor. Daca va bate gandul sa investiti intr-o afacere, nu ezitati!
Va recomandam sa va menajati sanatatea.
aidaciolac spune:
blackgirl0 felicitari
si la cat mai multe saptamani.
ce fericiti trebuie sa fi 
Si inca ceva , nici una din experimentarile tale nu isi au locul ... decat psihic deocamdata ![]()
Sarcina usoara si sa fie bine! 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
blackgirl0 spune:
Aida, claaaaaaaaar sunt pe fond psihic
! Insa atat am asteptat momentul acesta, incat am impresia ca tot ce mi se intampla (sau trebuie sa mi se intample) este minunat/namaitrait/nemaiintalnit etc. Bineinteles ca deja am cosmaruri noaptea legat de sarcina, am si facut o mare parte din analize de acum 2 saptamani(paranoica, nu?!
)
Insa mai vb noi, nu?!
aidaciolac spune:
blackgirl0 stai linistita ca nu esti paranoica.
Eu si acum cand mai uit data cand trebuie sa vina cm parca mi-e foame , am greturi ... si asta doar din dorinta ca poate - poate ![]()
Lasa ca o sa fie bine o sa vezi ... ce simti acum este absolut normal 

Matza Emma in actiune
blackgirl0 spune:
Azi:
Posibil sa apara o piedica personala, o teama nascuta din senin, fara sa ai un motiv anume de tristete. Incearca sa lupti mai mult pentru ceea ce iti doresti cu adevarat.
si:
Dimineata este posibil sa primesti o suma importanta, care iti prinde foarte bine. Poate sa fie o mostenire sau plata pentru o colaborare. Poti sa iti faci planuri de viitor. Daca te bate gandul sa investesti intr-o afacere, nu ezita! Iti recomandam sa iti menajezi sanatatea.
Nimic neobisnuit! Prefer sa le ignor!![]()
Luna75 spune:
blackgirl,
felicitari si din partea mea!Foarte frumoasa/plina de surprize lunile care urmeaza!
Cum spunea si Aida,semnele pe care le ai acum sunt pe fond psihic insa nu vei scapa de ele,cu siguranta.
Sunt si fete care nu au greturi-poate vei fi in categoria norocoaselor - eu am avut greturi/stari de voma incepand de la 7 sapt.pana la 16,dupa care am avut o perioada relativ linistita pana in luna a 8-a cand au inceput arsurile la stomac,dureri de spate,mersul des la toaleta si in ultima instanta retentia de apa
Felicitari inca o data si suntem alaturi de tine
Aurora,bine ai revenit printre noi!Ce iti mai face fetita?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
aidaciolac spune:
Se pare ca intra bine horoscopul cu mici modificari ... mostenirea e salariul ![]()

Matza Emma in actiune
Luna75 spune:
eu in schimb mi-am
menajat sanatatea - am stat in pat toata ziua
o raceala netratata la timpul potrivit m-a lasat fara nici un pic de energie + ameteala,dureri de cap/musculatura
sper sa imi revin in 2-3 zile
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
aurora56 spune:
Luna,fetita e bine a reinceput scoala dupa minivacanta de o saptamana ,isi face planuri pentru lista lui Mos Craciun si a devenit un pic mai responsabila de cand are papagalul.Azi nu a fost la handbal pentru ca nu sunt copii de seama ei dupa-amiaza ci numai dimineata si ea are ore .E foarte dezamagita mititica.Dupa-amiaza sunt numai fete de liceu ,nu are pereche pentru pase si-imi pare rau pentru ea ca ii place handbalul.Am incercat sa o conving totusi sa mearga macar sa mai exerseze un pic ca pana la anul cand o sa poat sa vina si ea de dimineata e cale lunga.
doinabita spune:
Blackgirl, felicitari!!!

o sa urmeze multe clipe fericite!!!!
Luna , sanatate multa!!!!
Ai nevoie de multa independenta, ceea ce-ti poate produce dezechilibru afectiv. Insa vei reusi sa treci peste asta, gratie influentei benefice a lui Saturn. In plan financiar, Pluto te ajuta sa faci investitii profitabile, sa-ti plasezi bine banii sau sa faci unele cumparaturi care se vor dovedi extrem de utile.
Doina Bita