Mamici de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, si eu am avut migrena aseara de pe la 8 pina dimineata cam pe la 6, din aia cu bubuieli in creier. Asa am patit si in sarcina cu Andrei, si nu pot lua nimic.
Foarte dragut numele Eva pentru fetita
Iar burtica intr-adevar o sa o simti cumva cum se mai ridica. Daca te pipai usor pe abdomen o sa simti uterul intarit. Cu fiecare saptamana o sa-l simti din ce in ce mai sus intarit, pina iti ajuge la buric si pe urma mai sus

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Cadina, sa stii ca si dr si cei de la clinica sunt tare nesimtiti si asta e o nedreptate, doar sa scoata ei bani mai multi, sincer eu stau tare mult pe ganduri daca sa fac porcaria aia de test sau nu...

Ylari, am inteles ca durerile de cap sunt acum frecvente, ca si greturile in primul trimestru. Tu ce fel de eco faci de se jeneaza al tau tatic sa vina cu tine ? Pt ca daca faci eco intravaginal, sa stii ca si al meu e la fel, dar si eu sunt jenata sa vina cu mine, sa vada ce face dr acolo la mine, mie cam jena sa asiste cand alt barbat umbla pe la treburile lui . Si cu numele lui bebe, pai si al meu e la fel de indiferent, pentru el, orice nume aleg e bun si frumos, la fetita lam ales de ffff mult, eu singura, inainte sal cunosc si pe el, va fi Carina Larissa, dar la baiat mie tare greu sa aleg un nume care sa pot spune cami place. Imi place Alex, dar toti baieteii pe care i cunosc i cheama asa, miar mai place Andrei, dar la Cristi nui place, sau Bogdan. Acum om vedea. Important si cel mai important e sa fie sanatos, nu ma intereseaza altceva. Miar place si mie sa ies la cumparaturi sa iau tot felul de lucrusoare, dar la noi e mai greu acum perioada asta, cu banii, si in plus stam intro garsoniera de 17 mp, in care avem si baie, si bucatarie si camera si stam destul de prost cu spatiile de depozitare, nu as avea unde sa mai pun atatea lucrusoare, o sa ne fie tare greu, dar cel mai important e sa fim sanatosi si o sa ne descurcam noi si cu banii si cu restul.

Geta 17+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com - eu si cristi
http://bd.lilypie.com/Ssvkp3.png - pana vine bebe
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=19741172 - bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

M-au sunat cei de la laborator, de la Genetic Lab si mi-au spus ca pot face analiza urmatoare fara plata, pentru ca intr-adevar aveam dreptate: ei specifica faptul ca o pot face si la 14 saptamani, deci a fost greseala lor si si-o asuma. Tot e ceva, deci se poate si in Romania sa se reglementeze lucrurile, macar la nivel de bun simt. Nu ma mai simt atat de nedreptatita, macar... si m-am linistit nitel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buna fetelor,

Am inceput sa am greturi si nu imi trec decat intr-un singur mod: IN TIMP CE mananc!! as manca cate ceva toata ziua insa sunt inspaimantata ca o sa ma fac iara cat o . La sarcina anterioara am luat 15.5 kg la 37 de saptamani si dupa 6 saptamani dupa nastere ramasesem cu 9kg in plus care nu plecau neam singure cu toate ca alaptam. A trebuit sa tin dieta sa scap de ele si nu prea sunt genul care dieteaza usor.
In rest ma simt crunt de obosita, am productivitate f redusa la servici si acasa seara ma lungesc pe canapele iara fi-mea trage patura de pe mine si ma apasa pe nas sa fac tiiit, doar sa o bag in seama ...

Si eu am avut probleme cu jumatatea mea la controalele interne in sarcina anterioara, doamne fereste sa vada ca cineva se uita pe acolo!! iesea pudic din camera de radeau toti de el. i-a trecut insa in ziua nasterii caci locul cu pricina devenise un fel de punct de lucru si de verificari si totul era atat de tehnic incat pudorile nu isi aveau sensul. A asistat si la nastere si a fost ok, m-a tinut si cand mi-au montat epidurala si nu a lesinat (se pare ca majoritatea barbatilor lesina cand vad cum le baga consoartelor un ac in coloana). La nastere a stat insa la capul meu si nu a vazut cum iese bb efectiv, eu muream de curiozitate sa vad personal ce se intampla acolo dar datorita unor probleme de logistica sa le zicem, nu ma prea puteam uita

Ginecoloaga mea e impotriva la TT. Nu stiu ce naiba sa fac, parca nici pe mine nu ma mai trage ata. La grupa mea de varsta e riscul de 1 la 600.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.
Ylari imi pare rau ca ai migrene. Sper sa-ti treaca repede.
Apropo de mers la doctor cu sotul, am fost acum o saptamana cu al meu sot. Mi-era si mie groaza ca imi va face intravaginal (dar macar eu merg la o doamna doctor).
Dupa ce-a inceput sa se uite dra pe monitor, l-a chemat si pe sot inauntru, si el nici macar nu s-a uitat la mine, ci doar la monitor (parea hipnotizat). Apoi m-am si imbracat de fata cu el. Si seara l-am intrebat ca nu i s-a parut ciudat ca mi se facea eco intravaginal, si cica nici nu a observat ce mi se intampla (el credea ca-mi face eco pe burta).Era clar ca atentia i-a fost captata de bebe mic si zglobiu .

La vreo 2 teste de pe net mi-a iesit ca voi avea baietel.Urmeaza sa vedem daca asa va fi.Poate miercuri se va vedea ceva la eco.

Lilly 11+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Getutza81, eco pana acum mi-a facut intravaginal, dar asta nu este o problema, ca m-am interesat si nu are cum sa ii faca rau lui bb ecografiile. Am citit tot aici pe forum de o doamna doctor ginecolog care cand a fost gravi, a "spionat" copilul in fiecare zi... La ei cred ca e o problema sa intre ceva/cineva acolo de fapt. Ideea e ca intelesesem ca deja nu o sa mai imi faca intra, la ultima eco doctora mi-a zis ca pe urmatoarea o facem pe deasupra. Voi ce stiti despre asta?
Gabitzam, multumesc de "pontul" cu burtica!
Cadina, felicitari ptr perseverenta. Am patit si eu asa cu un telefon super scump care s-a stricat dupa 3 zile si nu m-am lasat pana nu mi l-au schimbat. Deci, intr-adevar se poate!
Alra, al meu a zis nici sa nu ma gandesc sa asiste la nastere, ca cica nu suporta sa ma vada ca sufar... cica sa stea mama cu mine! Of...

Multumesc pentru compasiune tuturor...

Va poop!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
eu azi sunt f fericita ca am confectionat cu copilasii la scoala lampioane si toate 19 au iesit faine.nici unul nu a taiat pe langa, sa stiti ca e un progres, pacat ca nu le-am facut poze.normal ca ma bucur ca aseara ne-a prins ora 22 pe mine si pe sotul meu ca taiam la sabloane, atat le trebuia sa taie aiurea.
silvia cred ca vroia sa stie cum e cu chestia cu fata sau baiat, eu sincer iti spun ca daca vrei sa faci fata sa incerci sa ai contact sexual in prima zi de ovulatie nu inainte, sper sa fie asa.
testul de pe net mi-a spus ca e fata, am scris data mamei si a iesit tot fata.am scris data la sorul meu si a iesit tot fata, se pare ca numai fete stie acel test.
vai la noi e asa de complicat cu numele,sa va scriu ce nume de familie avem :arnandof-welther.sincer acum imi dau seama ca mai bine pastram numai unul din ele, dar eu mai orgolioasa din fire nu am vrut sa renunt la al meu, pe motiv ca nu vreau sa-mi pierd drepturile din germania, aberatie oricum.mai asteptam pana pe 22 sa vedem poate vede dr ce e si atunci pe treaba.
dar daca e fata mi-ar place beatrice-paula, sotul meu numai nume de baiat are in cap, mie una nu-mi vine nici unul de baiat in minte care sa-mi placa.
de mers la dr cu sotul si la noi e problema, dar nu ca nu vrea ci ca am programare cand el e la serviciu si nu are cum sa se schimbe, asa ma enerveaza.dar poate tot il pacalesc data viitoare.
iar am scris mult.
va pup pe toate paaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare burticilor

Sunt haioase povestile cu taticii la eco. Eu a trebuit sa defilez pe jumate goala in fatza sotzului si a doctorului, dar chiar nu ma sinchisesc... ambii stiu ce am eu acolo :D Am doar grija sa fiu la inaltimea asteptarilor lor
Am revenit de la Rotterdam, sunt racita si obosita, dar fericita ca totul a fost bine, desi m-am agitat foarte mult. Si am reusit sa nu ma mai gandesc la bebe non stop timp de cateva zile, ceea ce mi-a facut bine, zic eu, pentru ca eram cam obsedata.
Ati scris foarte frumos si mult, ma bucur ca cineva vorbea si de schimbarile psihologice care se petrec cu noi ... e adevarat ca in primul trimestru cred ca ne concentram mai mult pe fizic :D daca ne simtim asa de rau ...acum eu de exemplu incep sa fac burtica si ... de fapt, colacei, si, desi stiu ca e normal, nu pot sa ma stapanesc, si ma stresez cand ma uit in oglinda si vad ca se duce naiba silueta mea de care eram foarte mandra Of... cred ca nu sunt genul asta, foarte mamoasa... Apoi mi se pare tare greu cu , ca io efectiv nu am chef ! desi uneori ma gandesc si parca parca vine ceva :D totusi ... nu ! Si mi-e mila de al meu sotz, incercam alte activitati ... alternative :D :D dar zau... devin depresata... Ma rog, mofturi, mi-ar zice mama :D
Getutza - bine ai revenit :) Io nu te-am uitat, chiar ma gandeam daca iti este mai bine

Ma duc la masa si revin dupa ce va citesc mai in detaliu.

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Ylari, pe mine dr ma asigurat ca nu il afecteaza deloc pe bebe eco, pt ca eco transmite niste radiatii ffff mici, care nu ajung pe la bebe, sau ceva de genul asta, singura eco care i mai puternica e aceea mai imp, cea mai imp, dar nu mai retin care... morfo ??? sau alta ??? nu mai stiu...

Geta 17+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com - eu si cristi
http://bd.lilypie.com/Ssvkp3.png - pana vine bebe
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=19741172 - bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

emycor am vazut ca esti din tg-mures.poate ne vedem in ian sau februarie ca incep sesiunea.tu la ce dr mergi la ms?multa lume imi spune in ultimul tipm sa nu nasc in sighisoara si sa merg in ms sa nasc ca ar fi alte conditii.trebuie sa vorbesc cu dr meu sa vedem daca are ceva plecari din tara in acea perioada si daca are sa-mi caut unul in ms ca e mai sigur, dar mai e pana atunci.
va dati seama fetelor ca sunt si studenta in anul 1 la fac, oare o sa pot invata pt examene?mi-e groaza ca inca nu m-am apucat nici de citit dar de invatat, oare ce o fi fost in capul meu azi vara?dar nu renunt fie ce o fi!

Mergi la inceput