Mamici de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Eu cred ca la respectivul test, e un singur raspuns: fetitza

David (10 nov 2004) si
Simona 15+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Cory74, ajuta-ma sa inteleg mecanismul ca data viitoare vreau neaparat o fetitza.
Deci: intr-un jet de sperma sunt si spermatozoizi cu X si spermatozoizi cu Y. Sa ziceam ca ca vb de inceputul ovulatiei. Spermatozoizii (si cei de fetitza si cei de baiatel) incep sa urce lent,prin miscarea coditei, spre ovul care este sus de tot, abia expulzat din ovar. Ovulul coboara si el lent spre trompa. Pana sa se intalneasca trec vo 2 zile si spermatozoizii pt baietei au murit, cei pt fetitza sunt mai viabili si prind ovulul==> iese fetitza.
Dar daca, sa zicem, ca ovulatia a avut loc inainte de contactul sexual si ovulul e coborat pe trompe in jos, a ajuns in uter. atunci apare un jet de sperma cu spermatozoizi viabili si de fetitza si de baiatel. Aici e vb de ultimile 2 zile. Ce se formeaza? de unde reiese ca se formeaza baietel?
Toate fetele sunt binevenite sa isi dea cu parerea ca vreau sa-i fac pereche la baietel

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Multumesc, Silvia , intr-adevar sunt niste diferente.
Eu astept cu nerabdare ziua de luni cand voi primi rezultatul de la TT, sper sa-mi iau o piatra de pe inimia.

Pupici la gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Silvia, "baieteii" sunt mai vioi si ajung primii De asta era ideea ca in situatia a doua cel mai probabil iese baietel.
Teoria asa o stiam si eu, "baieteii" iuti si vioi dar mai putin viabili, "fetitele" lenese, dar mai viabile.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HellenT spune:

Salutare tuturor,

Eu sunt din Bacau si sunt insarcinata in 7 saptamani.
Ma trece si pe mine cineva pe site?
DPN 13.06.2008
UM 06.09.2007
DN 05.07.1973

Am o problema si anume infectie urinara si am luat ampicilina si rovatinex la prescriptia medicului. Din cate am citit nu e recomandat sa se ia antibiotice in primul trimestru de sarcina. Are cineva experienta similara? Astept parerea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Diana dar de ce ai stat asa stresata? Ai cazuri cu SD in familie? Eu la prima sarcina mi-am facut analiza de sange si mi-a spus ca riscul e foarte mic...la sarcina asta nu mai intentionez sa-l fac...doar daca la masuratori o sa fie ceva suspect!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna dimineata ! Am facut si eu testul si eu as zice ca testul da numai baietei, cel putin la anii mei (26)aproape toate ies baietei, in feb iese fetita, dar nu am facut pana la capat. Pe mine cred ca ma prins raceala, am nasul infundat, si imi curge putin mucii

Geta 17+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com - eu si cristi
http://bd.lilypie.com/Ssvkp3.png - pana vine bebe
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=19741172 - bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Ce m-am enervat!!!!
Ma trimite dr. sa fac TT la Genetic Lab in sapt 14.5 zile. Ma duc la Genetic Lab, mi se recolteaza sange, platesc analiza. Rezultat in 4 zile. Azi primesc un telefon ca nu mi-a iesti nush ce valoare pentru ca m-am dus prea devreme, si initial trebuia sa ma duc cam in sapt 15 si ceva. Ca atare, sa ma duc din nou la recoltare, sa platesc din nou analiza in conditiile in care in borsura de la Genetic Lab scrie ca TT se recolteaza in sapt 14-21. Dar, de saptamana viitoare, analiza se va scumpi cu vreo cateva sute de mii de lei iar ei se vor muta din sectorul 6 (unde locuiesc si eu) in centru.
Nu-mi revin si nu-mi vine sa cred. Nu mi se pare normal sa mai platesc analiza inca o data (ba chiar nitel mai mult, ca se scumpeste), atata timp cat nimeni de la acest laborator nu mi-a spus ca exista o posibilitate cat de mica sa nu-mi iasa testul pentru ca sarcina e prea mica. Plus drumul in centru care nu-mi este deloc la indemana...
Mi se pare cam bataie de joc... Ce m-am enervat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, fetelor... si eu p'aici... am luat o mica pauza la servici sa va citesc si sa va mai dau si eu un semn de viata. Sunt suparata ca tot ma doare capul... de ex ma doare de ieri in continuu. La 8.30 aseara dormeam dusa, la 2.10 m-am trezit credeam ca imi explodeaza capul... M-am intalnit cu mama la bucatarie, suferea de insomnii si m-am si enervat, mi-a zis ca poate din cauza ca nu mananc carne (nu-i place lui bebe) de-aia, ma doare capul... In fine, nu e de gluma, luni merg la doctora de familie ca si asa se face luna de cand nu am fost si mi-a zis sa vin o data pe luna si o intreb. Pe 19 nov sunt programata la TT si inainte de asta as vrea sa mai merg si la ginecolog o data. Stiti cumva, si TT se confrunta cu o echo? Ptr ca ultima eco pe care am facut-o e de pe 20.10.2007. Eu as fi vrut sa fac DT ca auzisem eu ca e mai clar decat TT, dar nu am mai gasit niciun pic de timp sa ajung la doctor.
Sunt suparata si ptr ca as fi vrut sa merg la ginecolog in weekendul asta ptr o echografie, si vroiam sa mearga si Iuby cu mine, care niciodata nu a venit cu mine, dar s-a apucat sa imi abereze ca ii fac rau lui bb cu atatea eco. Spuneti si voi, am zis ca il fac de ras la toata lumea. In rest, face o gramada, o sa ne luam masinutza acum, ma mangaie pe burtica, mereu vorbeste cu bebe, dar sa nu-i spun sa vine cu mine la doctor. Parca l-am facut cu mama, numai ea a venit... Of, imi vine sa plang... Dar m-ar durea si mai tare capul, asa ca ma abtin.
Nici la nume nu s-a gandit... ca nu stie ce e. Eu m-am gandit numai la nume de fata. Nu stiu de ce, dar de baiat nu imi vine nimic in minte. Si numele la care m-am gandit (si ii place si lui) este Eva. Ce ziceti?
Fetelor, mie intr-o zi mi s-a parut ca nu mai am burtica!!! Mama mi-a zis ca s-a ridicat si intr-adevar, il simt mai sis pe bebe, dar nu va zic ce m-am speriat!
Va pup dulce pe toate.

P.S. Parca m-a mai lasat durerea de cap de cand scriu la mesaj.

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoxanaV spune:

DN 03.03.1983, UM 19.09.2007, DPN 26.06.2008

Mergi la inceput