Mamici de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata burtici!!
Hop si noi in zona dupa cateva zile de absenta sa dam raportul: exista intr-adevar viata dupa greata..., dar am dat in somnolenta..as dormi toata ziua..

Bun venit noilor si felicitari fetelor care au aflat deja ce sex are samburelul din burtica
abia astept sa mergem si noi la eco sa vedem daca vrea sa stea la poza sa vedem ce este. Mor de curiozitate si asa putem demara actiunea "cumparaturi" pentru bebe .
Cu numele noi am hotarat sa asteptam tot pana dupa urmatoarea ecografie , daca aflam ce sex are bebe o sa fie ceva mai usoara munca de alegere a numelui.. se reduce la jumatate .. nu?!
Presupun insa ca va fi cel putin la fel de greu ca la Sofia.. la ea ne-am hotarat la varianta finala abia cand aveam vreo 8 luni de sarcina.

Numai bine tuturor si sper ca in weekend sa recuperez ca am cam ramas in urma..

Cami 13+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata!! Va invit la o cafelutza, ceiutz, cacao cu lapte, tot ce doriti! Ca apoi ma apuc de treaba.........

Noi am avut o noapte linistita, fara prrea multe intepaturi si impunsaturi (bineinteles ca la un moment dat incepusem sa ma intreb de ce nu le mai am )

Am facut si eu testul dat de crisis 81, a iesit fetita. Sa vedem daca ne va confirma si dr.

Silvia, graficul acela e super util, mai ales ca si bebe al meu la 12 sapt avea 5 cm si ceva.......si ma ingrijorasem, dar vad ca se incadreaza in grafic.

Alina 14+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Alysh vin eu dar la lapte cald ca vreau sa adorm pe urma..

Cu testul ala ai observat ca foloseste calendarul lunar dupa care varsta mamei in momentul conceptiei este diferita de varsta pe care o stim noi...?!

Cami 14+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata mai fetelor, nu mai apuc sa scriu, dr ma bucur ca e agitatie pe aici, am citit din urma, dar n-am sa nominalizez ca nu mai stiu cui raspund.
1. Triplul test se face in saptamina 16.
1. faza cu mincatul sau nemincatul inainte de DT si TT , parerile sunt impartite, eu una cred ca nu conteaza, nefiind o analiza uzuala de singe (glicemie, Ca, fier, etc).
3. Cu epilatul e intr-adevar muuult mai greu, doare mult mai rau, nici eu nu stiu cit voi mai rezista.
4. mi-am facut testul cu e baiat sau fetitza si pentru sarcina de acum si pt prima si iese fetitza de fiecare data(si la prima am avut baietel, am mai facut vreo 2 probe, toti ies fetitza, sunt curioasa daca i-a iesit cuiva baietel
5. Denisa, cit ti-a iasit riscul la Dt, spune-mi si mie, de curiozitate
6. la kilograme, unul maxim 2 in plus..deci nu imi fac griji deocamdata. Desi burtica...este destul.
Aaaa, si eu inca am greturi seara, nu mai vomit, dar am stomacul intors pe dos...pe la 8 ma bag in pat si adorm in doi timpi si 3 miscari. Dimineata il intreb pe al meu ce s-a mai intimplat cu david, cum a adormit, etc
Andreeap, La multi ani pentru Mariuca si de asemenea, sarbatoritilor de ieri, eu n-am mai reusit sa intru, dar fac urarile cu intirziere.
pupici tuturor

David (10 nov 2004) si
Simona 15+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

buna dimineata!
L-am vazut pe BB aseara......e asa de dulce!!!! Tot timpul ne-a facut cu manuta, parca stia ca ne uitam la el.
Nenea doctoru' a zis ca e bine, si am masurat si translucenta nucala care are 2 mm.....deci bine si avem o lungime de 7.3 cm.
Mie doctorul mi-a recomandat numai TT......in sapt 16....dar a zis ca numai daca vreau.....o sa vedem.

Ma bucur fetelor ca ati mai scapat de greturi.....experienta asta e asa de frumoasa fara....

va pup pe toate

Emycor12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna dimineatza fetelor!!!!

Am fost ieri la eco. De data asta am fost la alta dr. nu la cea la care merg in mod obisnuit. NU sunt prea incantata. Sa va spun de ce. Asa , s-a purtat f profesionist cui mine, nu pot sa zic. Dar am mai intrebat si eu una, alta si nu prea imi raspundea. Se apuca sa imi explice verzi si uscate. De ex am intrebat cam cati cm are si ea a inceput sa imi zica ca nu toti se dezvolta la fel, ca conteaza per ansamblu etc etc. Nici pozici sau CD sau filmute.. nimic!!!
Sa va zic ce scrie pe biletel:
T II Sarcina ~ 14 saptamani in evolutie(DBP <23,9mm....adica nu se ntelege....Plac ant tip II)
Rec: -dispensarizare

Am inteles de la cineva ca placenta anterioara tipII ar insemna sa am grija sa nu prea fac efort.

Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cami,gata, s-a facut, am pregatit laptic caldut pt tine. scuze pt intarziere dar am fost la spalat de vase.

Kristinik, tot ce pot sa spun e ca pt mine conteaza enorm la dr sa se poarte frumos, sa-mi explice absolut tot; din pct asta de vedere sunt o norocoasa. Bine, dr mea e si foarte sincera: daca e de bine imi spune, daca e ceva in neregula nu ma menajeaza. Dar imi explica tot, tot, cu lux de amanunte.
Parerea mea e ca sunt multi dr tinerimult mai atenti si draguti si ai de unde alege. Dar dr ta la care mergi de obicei cum e? Si eu am fost sfatuita sa consult mai multi medici dar consider ca e un efort si un stres in plus. Daca ai incredere totala in dr ta, mai bine mergi la ea pana la sfarsit.

Alina 14+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by kristinik

Buna dimineatza fetelor!!!!

T II Sarcina ~ 14 saptamani in evolutie(DBP <23,9mm....adica nu se ntelege....Plac ant tip II)
Rec: -dispensarizare

Am inteles de la cineva ca placenta anterioara tipII ar insemna sa am grija sa nu prea fac efort.

Ce ziceti?

Tip II nu e cumva grad II de maturitate? avand in vedere si ca ai intrat in trim 2, in trim 2 placenta are grad II de maturitate...

David (10 nov 2004) si
Simona 15+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Multumesc de raspunsuri..o sa merg oricum la medic marti si-l voi intreba si pe el.Parca imi spusese sa fac doar TT,nu si DT.Credeti ca are rost sa le fac pe amandoua?
O sa incerc sa fac programare de acum la eco morfologica.
Eu ma simt bine acum,sa vedem dupa ce stau in fund cateva ore cum mai e.In WE plecam iar la Pitesti..rasfat!De luni in concediu acasa,marti vine si mama mea.....sper sa fie bine cu BB mic.
Nu stiu ce sa zic,dar eu am probleme mari de constipatie de cand am renuntat la cafea si tutun.Mari de tot..si ma gandesc uneori ca durerile sa nu fie asociate cu constipatia.Burta se umfla,colonul se 'stramba'(s-ar zice) si apasa pe ovare,uter..ma gandesc si eu.Acum de ex.am 'rezolvat' situatia si nu ma mai doare nimic.Trenbuie sa vb si de asta cu medicul,ceva remedii sa-mi dea.
Am facut si eu testul..la prima sarcina s-a potrivit.Acum zice tot fetita,sa vedem.
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am facut si eu testul ala de gender prediction, la Andrei s-a potrivit ca e baiat, acum cica ar fi fetita

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput