Mamici de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Fetelor, cum adica dupa calcule e fetita sau baiat ???? ce fel de calcule care pot spune sexul copilului ???

Geta 17+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com - eu si cristi
http://bd.lilypie.com/Ssvkp3.png - pana vine bebe
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=19741172 - bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by babyname

ola burtici! am o stare fff nasoala...greturi la greu, varsaturi, nu pot manca nimic, nu pot bea nimic....uneori simt ca nu mai rezizt. fetita mea(mai am o fetita de 5 ani) parca nu mai poate conta pe mine, sotul meu nici atat...oare cand vor trece aceste stari? pe la 7-8 sapt am fost internata pt perfuzii, dar nici un rezultat. incerc sa ma consolez, dar...DE OBICEI nu ma vait, iar acum st o leguma:(. obosesc. nu am forta, slabesc, mi-e foame, sete, dar nu pot inghitii nimic.mai e cineva in starea aceasta? poop toate burticile si sarcina usoara!

yuyu

Buna seara fetelor

Observ din ce in ce mai multe simptome de gravidutze in plina transformare. Ce sa zic ca eu sunt taaare departe... Adica ca si babyname. Se pare ca, cu cat inaintez in sarcina imi e din ce in ce mai rau.Deja am renuntat de tot la masa de dimineata (stiu, stiu nu ma bateti, dar chiar nu pot inghiti nimic..Caci daca o fac se sfarseste inevitabil cu si jumate de zi inchisa in toaleta). Asa ca prefer prima jumatate a zilei sa fiu leguma doar din cauza greturilor foarte puternice...De la pranz se schimba situatia foarte mult.
Vad ca toate fetele se plang de stare avansata de oboseala.Voi pe la cat va culcati fetelor? Ca eu am ajuns sa plang de oboseala si fac urat daca nu dorm de la 9,30!!! (am ajuns mai rau ca aia micii)
Dar hai sa las astea rele.
Hai sa va zic ce imi zice tanti ginecoloaga:Cica bebe are acum 12 saptamani nu 11 cat i-am zis eu (m-am contrazis cu ea cateva minute , dar am cedat). Deci mi-a schimbat DPN la 23.05.2008.Eu o sa fiu indaratnica (incapatanata, cum zice cosminu') si aici pe forum as lasa fie asa cum e si acum.
A ramas uimita sa stiu despre DT sau alte minunatii (care aici nu sunt obligatorii). I-am zis ca vreau sa il fac eu , sa fiu eu cu inima impacata. Asta inseamna ca o sa dau ceva bani pe testele astea(bebe sa fie bine, banii vin si se duc). Sunt curioasa, in Romania cat costa un DT?
Vreau sa merg pregatita maine la eco , stie cineva cam despre ce ar trebui sa ma interesez(stiu de translucenta nucala, dar altceva ce)? Ca am vazut ca ei nu iti spun nimic daca nu ii intrebi tu.

Alysh bafta multa la renovat
Babyname nu esti singura...Suntem mai multe. Sa fim tari...trebuie.Acusi se termina

Vad ca deja vorbiti despre greutate...Eu ce sa zic..Acum 1 saptamana aveam cu 4 kg mai putin decat incepusem(incepusem cu 64kg si ajunsesem la 60). Am sa ma mai cantaresc poate saptamana viitoare. Eu nu ma plang deocamdata ca oricum era surplus. Sper sa pun pe mine cam 10 kg in sarcina, sper sa nu fie mai mult(da' cred ca sper degeaba). Burtica a inceput sa mi se vada, mai ales dupa ce pap seara si dimineata . Puiu e tare mandru de burtica mea si protejeaza. Azi mi-a zis sa imi cumpar o pijamalutza care sa nu ii stranga febletzea de flacau
Chiar ma gandesc ca pe la 16 saptamani sa merg la un eco sa vad ce alien de puiut am in burtica este sau ??
Saptamana asta incep sa fac si eu albumul pentru burtica, ca am si eu in sfarsit ce sa arat. De nu zic nimic: nici nu i-as lua nicaieri daca nu ar fi fost atasati de mine, la cat de humangus sunt (a se citi imensi, huuuugeee , sau oricum altcumva).

Hai ca am facut ditamai scrisoarea ...ca de obicei cu altceva decat informatii utile.... Promit sa stau si eu poate intr-un weekend si sa ma documentez numai pentru voi fetelor, sa imi fac si eu temele ca lumea.
Pana atunci va trimit un mare la toata lumea si sarcina cat mai usoara, si FARA greturi.

Felicia 11+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Sunt tot felul de metode babesti , chinzesti, etc de calcul. daca dai un search pe net gasesti destule. eu am facut multe teste din astea si la unele mi-a iesit fetitza, la altele baietel. Eu, ca orice viitoare mamica, imi doream sa fie sanatos, orice ar fi. Eram usor influentata de cei din jur care isi dadeau cu parerea: e fetitza, o sa ai fata, etc. La echo 3D se vede de la 13 sapt(cazul meu). medicul ma intreba: si tu ce simti ca e? iar eu am zis ca simt 51% baiat si 49% fata. Daca nu ma lasam influentzata de visele mamei, de feelingurile celorlalti.. ziceam un procent mai mare pt baiat pt ca baietel este . deci feelingul nu va inseala, fetelor. La echo 3D se vede clar,imi pusese medicul putzulica in prim plan si zice: ei, ce este? dar mie mi-a fost rusine sa imi exprim parerea, am zis ca daca arata vo ureche si eu zic de baiat si ma crede obsedata dupa aia, ca vad numai penisuri pe ecran..
oricum, sunt topita dupa pui, l-am vazut cum dadea din picioruse, ce sa mai..sunt indragostita, deja imi este dor sa-l tin in brate si mi se pare ca mai e asa mult timp pana atunci de imi vine sa plang. O fi frumoasa sarcina dar eu vreau sa se termine mai rpd sa-l tocesc cu pupatul pe micutz
Apropo de greturi si starea de rau...mai fetelor, nu lasati stomacul nici o secunda gol. eu am observat ca daca rontzai tot timpul ceva si am grija sa nu se goleasca imi e bine. daca ma prinde foamea fara mancare la indemana ma ia o stare de rau de nici nu mai pot manca, nu pot decat sa cer, disperata, o punga... asa ca nu va gandti ca va ingrasati, ganditi-va la bb mic si scump care e asa mic si firav si are mare nevoie de nutrientzi sa se face maricel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:

Observ din ce in ce mai multe simptome de gravidutze in plina transformare. Ce sa zic ca eu sunt taaare departe... Adica ca si babyname. Se pare ca, cu cat inaintez in sarcina imi e din ce in ce mai rau.Deja am renuntat de tot la masa de dimineata (stiu, stiu nu ma bateti, dar chiar nu pot inghiti nimic..Caci daca o fac se sfarseste inevitabil cu si jumate de zi inchisa in toaleta). Asa ca prefer prima jumatate a zilei sa fiu leguma doar din cauza greturilor foarte puternice...De la pranz se schimba situatia foarte mult.
Vad ca toate fetele se plang de stare avansata de oboseala.Voi pe la cat va culcati fetelor? Ca eu am ajuns sa plang de oboseala si fac urat daca nu dorm de la 9,30!!! (am ajuns mai rau ca aia micii)
Dar hai sa las astea rele.
Hai sa va zic ce imi zice tanti ginecoloaga:Cica bebe are acum 12 saptamani nu 11 cat i-am zis eu (m-am contrazis cu ea cateva minute , dar am cedat). Deci mi-a schimbat DPN la 23.05.2008.Eu o sa fiu indaratnica (incapatanata, cum zice cosminu') si aici pe forum as lasa fie asa cum e si acum.
A ramas uimita sa stiu despre DT sau alte minunatii (care aici nu sunt obligatorii). I-am zis ca vreau sa il fac eu , sa fiu eu cu inima impacata. Asta inseamna ca o sa dau ceva bani pe testele astea(bebe sa fie bine, banii vin si se duc). Sunt curioasa, in Romania cat costa un DT?
Vreau sa merg pregatita maine la eco , stie cineva cam despre ce ar trebui sa ma interesez(stiu de translucenta nucala, dar altceva ce)? Ca am vazut ca ei nu iti spun nimic daca nu ii intrebi tu.

Alysh bafta multa la renovat
Babyname nu esti singura...Suntem mai multe. Sa fim tari...trebuie.Acusi se termina

Vad ca deja vorbiti despre greutate...Eu ce sa zic..Acum 1 saptamana aveam cu 4 kg mai putin decat incepusem(incepusem cu 64kg si ajunsesem la 60). Am sa ma mai cantaresc poate saptamana viitoare. Eu nu ma plang deocamdata ca oricum era surplus. Sper sa pun pe mine cam 10 kg in sarcina, sper sa nu fie mai mult(da' cred ca sper degeaba). Burtica a inceput sa mi se vada, mai ales dupa ce pap seara si dimineata . Puiu e tare mandru de burtica mea si protejeaza. Azi mi-a zis sa imi cumpar o pijamalutza care sa nu ii stranga febletzea de flacau
Chiar ma gandesc ca pe la 16 saptamani sa merg la un eco sa vad ce alien de puiut am in burtica este sau ??
Saptamana asta incep sa fac si eu albumul pentru burtica, ca am si eu in sfarsit ce sa arat. De nu zic nimic: nici nu i-as lua nicaieri daca nu ar fi fost atasati de mine, la cat de humangus sunt (a se citi imensi, huuuugeee , sau oricum altcumva).

Hai ca am facut ditamai scrisoarea ...ca de obicei cu altceva decat informatii utile.... Promit sa stau si eu poate intr-un weekend si sa ma documentez numai pentru voi fetelor, sa imi fac si eu temele ca lumea.
Pana atunci va trimit un mare la toata lumea si sarcina cat mai usoara, si FARA greturi.

buna fecian, imi pare rau de starile tale de voma, daca te incurajeaza mie in aspt 13 s-au...cam dus. Si parca incep sa adorm de la 10, 11, nu dedinainte de 9
Despre ecografie: intreaba lungimea lui bb+ greutatea, (si estimarea ecografica a varstei sarcinii) , bataile inimii (poate te pune sa le si asculti), sa te uiti la cat de energic e (daca nu doarme si cu fatsa la perete, pardon placenta), se mai masoara osul nasucului, dar nu stiu sa zic ce informatie iti poate da asta, de translucenta nucala vad ca stii (adica cat de destept e,da?).
SI dublul test eu l-am facut in aceeasi zi, dupa ecografie m-am dus cu rezultatul si fisha completata (de dr ginecolog) sa dau sange (cah,asta e) a costat 99 roni la Medicover (nu e acoperit de asigurare) si raspunsul in 9 zile. DT iti da un risc. Ti-l interpreteaza dr-ul. CIca e mai 'sigur' decat TT. Oricum, tre sincronizat cu o ecografie recenta,f. recenta.

Pe de alta parte, in romania toata lumea face, si medicii din clinici incurajeaza...ca se iau banii. In afara de situatiile reale de risc (cazuri in famelie, varsta, antecedente etc)...

P.S. io de la 53 kile am ajuns la 55.
Cat despre DPN-ul stiut de tine, si cel de doctor... sa nu uiti ca nu voi alegeti cand vine bb. EL E CEL CE DECIDE!!

15+ cei mai fericiti parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Subscriu la cele spuse mai sus de Silvia...eu am venit de la servici cu o stare de greatza si de "nu pot inghitzi nimic". Dar imi dadeam seama ca stomacul e gol. Asa ca m-am caznit sa mananc o farfurie de ciorba (in care am mai stors o jumatate de lamaie...ca vreau acra, acra, ACRA) si apoi a mai mers si o felie de pizza. Iar acum mi-e super bine!!! Nu mi-e greatza, nu am nimic! Deci incercati...

Fecian DT costa in jur de 160 RON. Eu asa imi amintesc ca mi s-a spus cand am sunat sa ma programez.

Toate bune,
Ina

http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Si eu am tot cautat calcule de stabilire a sexului lui bb dar toate m-au dezamagit. Am facut si sondaje printre fetele care au deja BB sa vad in ce procent se potrivesc si nimic peste 50%....
daca stie cineva vreunul mai sigur il vreau si eu, sau macar sa imi calculeze cineva.In afara de calendarul chinezesc..astept orice varianta..
Eu sunr 99% k e tot baiat, dar nu stiu dc simt asa pt k asa e sau doar k o masura de protectie pt mine k sa nu fiu dezamaagita cand voi afla k e chiar baiat( boi ne dorim fetitza..k avem un baietel deja)
Vineri sunt programata la echo morfo de trim I sii sunt curioasa dc se vede.

Madalina 13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Nu pot sa pricep cum poate sa imi fie un dor cumplit de puiutz in conditiile in care e tot timpul cu mine, il am peste tot. Dar imi este asa un dooor, of of, nu stiu ce sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor...Iata ca nu am adormit azi la 9,30
Dar acusi ma duc la culcarici,dar cel putin nu la 9,30

Va multumesc tare mult ca mi-ati raspuns la intrebari.

Inais saru'mana . Eram curioasa sa vad cam cat cossta aici si cat costa acasa.Aici trebuie sa dau in jur de 100 dse euro, sau poate ceva mai mult...Inca nu stiu sigur..

SilviaPop te cred ca la tine functioneaza chestia cu rontzaitul insa la mine nu functioneaza deloc. Dimineata nu pot nici macar sa beau apa. Credeti-ma ca eu nu obisnuiam sa plec de acasa fara sa mananc micul dejun...nici nu imi pasa daca intarzii la servici, atat de important e pentru mine. Insa dupa cateva incercari foarte nereusite de a manca, prefer sa raman numai cu greata, decat sa incerc sa mananc ceva si sa il dau imediat afara. Dupa amiaza si seara deja nu mai sunt probleme.

Cleo78 mersi de informatii. Acum o saptaman voinicul nostru masura 4,2cm si se misca de mama focului. Am ramas total surprinsi sa il vedem atat de activ intr-o perioada atat de scurta. I-am vazut si inimioara care batea repede, repede...Dar nu ne-a spus care e ritmul...si noi am fost prea hipnotizati sa mai intrebam ceva.

Madaluta asa si eu simt ca am baietel, dar poate ca instinctul meu nu e bun si o sa fie fetitza. Noi o sa il/o iubim muuuuuulttt muuulttt. Ma oftic ca deocamdata nu am nici o idee cum sa fac camera, asa ca o sa o fac neutra. Din decembrie vreau sa o aranjam, iar lucrurile sa le luam pe parcurs...Uitati-va si voi la ce imi e gandul

Gata fug la culcarica ca mi-e somnic si deja casc si toate cele

V-am pupacit si va doresc o seara placuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Hehe, cat e noapte in Romania, ma ocup eu sa tin topicul sus, asta ca dimineata cand va treziti sa gasiti totusi ceva de citit Caci cautam topicul si nu il gaseam, apoi am vazut ca era pe a doua pagina, nu prea sunt invatata, mereu il gaseam pe prima.
Monic16 iti multumesc de raspuns si eu sper din tot sufletul sa se absoarba fibromul pana la sfarsit pentru ca am inteles ca afecteaza si fertilitatea pentru mai tarziu. Oricum, eu sunt foarte optimista. Am avut sangerari in saptamana a-5-a, un hematom langa sacul embrionar, am fost la urgente dar aici nu iti da nimic pentru sustinerea sarcinii. Ba mai mult, am fost la eco si inima lui bebe nu s-a auzit, atunci doctorita de garda ma "incuraja" zicandu-mi ca mai bine sa elimin sarcina cat e mica decat mai tarziu si ca ea nu prea e optimista in privinta mea. Oricum mi-a zis sa ma intorc dupa o saptamana, daca sangerarile tot nu inceteaza si inima tot nu se aude, atunci imi va provoca avort.
Desi am stat cu inima cat un purice toata saptamana, nu am vrut sa plang si mi-am repetat ca totul va fi bine.
Asa ca dupa o saptamana, cand si sangerarea s-a oprit, am mers plina de incredere la eco si intr-adevar atunci am vazut inimioara lui bebe cum se zbatea ! Silvia, ai mare dreptate, deja mi-e tare dor de bebe, desi stiu ca e minut de minut cu mine, si poate e singura etapa din viata noastra in care suntem intr-adevar 24 din 24 de ore impreuna! Este o etapa minunata!
Numai ca nu se putea sa fie totul bine, nu mai aveam hematom, in schimb aveam fibrom uterin!
Dar eu tot opimista sunt in continuare! Imi zic ca e si o parte buna a lucrurilor, l-am vazut pe bebe de mai multe ori!
Fecian si toate fetele care au greturi, acusi acusi se termina si primul trimestru si o sa fie mai bine! Eu nu le-am experimentat inca si sper nici sa nu le experimentez, desi cateodata imi zic ca as prefera sa imi fie mie cat de rau numai sa stiu ca bebe e bine si sa nu mai stau mereu cu frica de fibroame si hematoame.

Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!
Andreea 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Si cu intarziere de o zi, la multi ani Ralu_t!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput