Mamici de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

ola burtici! am o stare fff nasoala...greturi la greu, varsaturi, nu pot manca nimic, nu pot bea nimic....uneori simt ca nu mai rezizt. fetita mea(mai am o fetita de 5 ani) parca nu mai poate conta pe mine, sotul meu nici atat...oare cand vor trece aceste stari? pe la 7-8 sapt am fost internata pt perfuzii, dar nici un rezultat. incerc sa ma consolez, dar...DE OBICEI nu ma vait, iar acum st o leguma:(. obosesc. nu am forta, slabesc, mi-e foame, sete, dar nu pot inghitii nimic.mai e cineva in starea aceasta? poop toate burticile si sarcina usoara!

yuyu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor,
Andreap ma bucur ca bb e ok.
Anasol ce misto ca ai mai scapat de greturi...
Eu sunt in aceeasi stare de rau, mai astept poate imi trec si mie greturile curand.
Am fost la dr , mi-am facut analizele, sunt ok.
Pe 19 merg la gineco , pana atunci e plecata dr mea din tara.
Gravidutelor noi din lista , bun venit!

Anca 10 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Avem si noi un carucior...care se pare ca e 80% albastru
Deci..am fost la echo, l-am vazut cracit din prima, chiar si eu care nu sunt dr i-am vazut "bogatziile" din prima.
In rest..totul ok-translucenta nucala 2mm, manutze, picioare, organe interne, coloana, inimioara..numai fatza nu ne-a aratat-o..era cu nasul bagat in placenta, si la un moment dat si-a mai pus si o manutza pe fatza. In schimb statea picior peste picior spre sfarsit..cred ca s-a rushinat

Deea12+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumim de primirea calduroasa!
Voiam sa va intreb daca v-ati mai confruntat cu asa ceva, care e treaba cu fibromul in sarcina? Am un fibrom subseros de 22 de mm pe peretele anterior al uterului. Doctorul meu mi-a zis ca nu-si face prea multe griji pentru ca e pe peretele anterior si nu va afecta sarcina. Am inteles insa ca de obicei se face cezariana pentru sarcinile cu fibrom, mie insa mi-e frica de cezariana, eu tare as vrea sa nasc natural.
Ati mai intalnit gravidute care au dus cu bine sarcina avand fibrom?
Va pup, aveti grija de voi si de burtici!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by deeapui

Avem si noi un carucior...care se pare ca e 80% albastru
Deci..am fost la echo, l-am vazut cracit din prima, chiar si eu care nu sunt dr i-am vazut "bogatziile" din prima.
In rest..totul ok-translucenta nucala 2mm, manutze, picioare, organe interne, coloana, inimioara..numai fatza nu ne-a aratat-o..era cu nasul bagat in placenta, si la un moment dat si-a mai pus si o manutza pe fatza. In schimb statea picior peste picior spre sfarsit..cred ca s-a rushinat

Deea12+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

niatsa fetelor,
si io am fo ieri seara la ecografie, numai ca bb a fo atat de energic, ca nu am vazut nicio bucatica de putsulica. Ba a dat un shut, ba a incrucisat genunchii, ba s-a intors.... a stat cu pumnii la atac - boxer il face mama. Ca se practica si la fete . Ce conteaza ca e sanatos, se dezvolta normal, un pic peste estimari (15 si 3 zile cf eco, 14 si 4 cf calcule...), colul inchis (56 mm ...mi se pare f. mare!!) Si de emotie, iar am uitat sa cerem sa ne inregistreze ecografia.
Dar suntem fericiti.
Cei mai fericiti parinti

15+ cei mai fericiti parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Deea, felicitari pt baietel!!! Ce bine ca ai aflat, Doamne, abia astept sa aflu ei eu!
Ce mai astepti, baga un carut albastru la semnatura! Vei fi prima dintre noi cu carucior!

Cleo, bravo pt vestile buna! Oau, ce col lung ai. eu il am jumate din al tau. Asa mi-e teama si mie ca la cat a fost de energic bebele nostru la eco trecuta, nu stiu daca o sa stea sa vedem ce are acolo, intre picioruse! Dar lasa ca vorbesc eu cu el pana atunci!

Alina 13+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Deea, felicitari pt baietel. Deci o sa fii soacra cu doua nurori, nu?

Multumim, inais. Ti-am trimis un pm cu ceva informatii despre casele in olanda.

Bravo pt fetele care au venit cu vesti bune de la doctori. asa sa fie pana la nastere, si dupa.

Dana
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

buna fetelor!
ce bine e acasa, la caldura.
bun venit fetelor noi si o sarcina dusa cu bine pna la sfarsit.
felicitari celor care si-au vazut BB si mai ales care si stiu ce e.
noi suntem bine, nimic schimbat.
referitor la oboseala pot sa spun ca a inceput sa mai slabeasca putin, inainte eram la ora 21 in pat, sforaiam acum rezist vitejeste pana la 23, doar ca noaptea pe la 3-4 am intalnire cu wc-ul, deja mi se pare ceva normal.problema e ca beau si f multe lichide si ar trebui sa le raresc seara dar nu pot, asta e.si a inceput sa fie aceeasi problema si la scoala, azi de ex am fugit din ora la wc, copiilor le-am spus ca am uitat ceva in cancelarie, ca inca nu i-am anuntat, habar n-am cum sa o fac ca-s f mamosi.dar ma consolez cu gandul ca BB meu trebuie sa fie sanatos si dupa aceea urmeaza cei de la scoala.
hai ca deja scriu romane, va pup si fug sa pap ciorbita de fasole boave rosie cu afumatura, ce pofta m-a luat ieri de asa ceva de nu am rabdat pana n-am gatit, sa speram ca nu o sa-mi fie rau.
pa-pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna fetelor!!!

Eu maine ma duc la eco. Voi avea dupa calcule 13 saptamani si 3 zile. Sa vedem ce zice si dr. Eu nu am mai fost la eco din sapt 6. Am mai fost prin sapt 8 la control cand am dus si rezultatele la analize, dar de atunci nu am mai fost. Nu stiu, dar am emotii. Oare o fi totul bine? Ca asa in mare.. m-am simtit bine. Si sangerari sau alte chestii de genul asta nu am avut. Doar dureri de burtica si mai nou de stomac. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

kristinik iti tin pumnii la dr si sigur o sa fie totul bine.bafta si sa vi cu vesti f bune!

Mergi la inceput