abia am nascut si sunt din nou gravida?
Buna
Am nascut pe 1 august si dupa ce am avut prima menstruatie (pe la 2 luni) am inceput folia de anticonceptionale Exluton. Tot cam atunci am reinceput si raporturile sexuale fara alta metoda de contraceptie, bazandu-ma pe Exluton. Dar cred ca am gresit, pentru ca urmatoarea menstruatie trebuia sa imi vina acum 2 saptamani.
Credeti ca as putea fi din nou gravida? Nu am curaj inca sa imi fac un test. Sunt ingrozita!!!!
A mai patit cineva asa ceva? Sa ramana gravida foarte repede dupa ce a nascut?
Raspunsuri
mami_papatot spune:
avand in vedere ca exista frati nascuti in ani consecutivi, as zice ca da, se poate ... cel mai bine si mai sigur ar fi sa-ti faci un test de sarcina...
mami_papatot
18+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
aldaesme spune:
Buna,
mama mea a patit cam ce ai patit tu, dar pe vremea aia nu erau anticonceptionale. Diferenta de varsta intre mine si fratele meu este 11 luni iar eu am fost nascuta la termen (eu sunt aia mica), cu alte cuvinte mama mea a avut pauza de 2 luni...I-a fost greu, pe vremea aia insa nu avea nici o optiune.
Eu zic sa iti faci testul, sansa e mare sa nu fii gravida. Dupa sarcina iti ia o perioada pana sa ti se regleze ciclul, in plus iei anticonceptionale care pot fi si ele cauza intarizerii...are nevoie si organismul tau sa se obisnuiasca cu noile medicamente.
o zi buna,
Esme
gabitzam spune:
Mie mi-a venit ciclul prima data cam dupa 9 lui, din cauza Exluton-ului.
Cred ca nu e cazul sa te sperii, Exluton-ul poate deregla ciclul, sau se poate sa nu-ti vina multa vreme de acum incolo.
Doctorita mea mi-a zis ca Exluton-ul actioneaza prin subtierea endometrului f.f.mult si astfel nu se prinde o eventuala sarcina, si nici nu are ce se elimina la ciclul menstrual.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
dianocica spune:
si eu stiu ca exlutonul provoaca dereglari. fa un test ca sa stai linistita.
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
m_monique spune:
eu stiu ca exluton se da femeilor care alapteaza si nu au menstruatie.
eu am avut mici menstruatii pana la vreo 2 luni de la nastere si vreo 4 la numar. la 2 luni am inceput sa iau exluton, si prima menstruatie adevarata am avut-o pe la 5 luni.
xerxe2005 eu nu cred ca esti insarcinata. dar fa-ti testul.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
aylin_tarcan spune:
sunt sanse mari sa nu fii gravida! dupa nastere menstruatia este total dereglata. nu vine lunar cum o stim! plus exulton-ul...
dar fa un test sa fii sigura!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
rapsody spune:
Nici eu nu cred ca esti, dupa cateva luni de la revenirea menstruatiei dupa nastere, nu mi-a venit o luna, am fost la dr. si era o dereglare hormonala.
anamaria spune:
singura cale de a afla raspunsul la intrebarea ta este sa faci testul 'barza' sau sa consulti medicul...
asa, din povesti - adevarate, evident - vei afla ca posibilitatea de a fi gravida atat de repede dupa nastere este de 50%: ori esti gravida, ori nu!
singura cale de a afla raspunsul este testul si, cel mai sigur, un consult la medic!
cu cat faci asta mai repede, cu atat vei afla mai repede despre ce e vorba si vei putea ori sa te linistesti, ori sa cauti solutii potrivite...
sa stai asa, cu stress, nu e bine nici pt tine si nici pt bebe, pt ca deja stii, ai vazut, cat de usor ii transmite o mamica bebelusului sau orice stare de nervozitate/ suparare/ ingrijorare samd !
sa auzim de bine! 
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Pesimistul vede intr-un tunel intunericul;
Optimistul vede lumina de la capatul lui;
Realistul vede luminile trenului care vine;
Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine, gata sa-i calce trenul...
MIKYCRIS spune:
BUNA FETELOR!
EU AM NASCUT ACUM 10 ANI SI 9 LUNI SI POT SPUNE CA AM RAMAS CU TOT CU ANTICONCEPTIONALE(MAI SLABE CA DUPA NASTERE) SI MAI SI ALAPTAM FETITA!
EU NU AM PUTUT SA IMI DAU SEAMA DEOARECE MAI TOT TIMPUL AVEAM (MUSAFIRII).DECI CRED CA SE POATE SI ASA DAR DEOINDE DE FIECARE CORP!
SI AVETI GRIJA DE VOI!
5s+
MIKYCRIS