Stimulare ovariana (2)
Raspunsuri - Pagina 6
florela30 spune:
ce faci, crucisorel. cum te mai simti? si eu tot pacienta dnei dr. bolintineanu sunt, din pacate dupa prima luna de tratament si inseminare a trebuit sa ne mutam ptr 6 luni la miercurea ciuc si nu am mai putut continua inseminarile la medlife, dar tratamentul mi-a fost prescris tot de dna dr. Fiv-ul vreau sa-l fac tot la voi dar nu am gasit-o pe dna dr ca sa pot vorbi cu dumneaei. mi s-a spus ca este la niste cursuri si sa sun in septmebrie.
fetelor, va salut pe toate.
dadadada spune:
Buna eu am facut asa:
- prima luna de stimulare cu ovamit (1/zi din ziua 2 timp de 5 zile apoi din ziua 16 pana in ziua 25 duphaston. Am obtinut un folicul de 20 mm am facut pregnyl dar nu s-a intamplat nimic
- a doua luna aceiasi schema si au rezultat niste amarati de foliculi de 10 mm
- a treia luna pauza (acum) si in z10 aveam un folicul de 10 mm, dar am mai facut monitorizare si in z18 si aveam un folicul de 17 mm. Acum asteptam sa vedem ce se intampla.
quote:
citat din mesajul lui crucisorel
Buna fetelor!
Eu am facut stimulare 2 luni, si in a doua luna am ramas insarcinata.
Medicul meu este dr. Bolintineanu Alina , insa va garantez ca toti medicii Materno-Fetala din Medlife sunt extraordinari. Cu d-na dr Bolintineanu am comunicat eu mai bine si de acea am ales-o pe dumneaiei.
Tu de cand faci stimulare si cu ce-ai facut pana acum?
ana maria
http://tt.lilypie.com/z5ckp2.png
Gianina34 spune:
arianutza - si eu merg la d-na Bajenaru. Am hipertiroida Basedow - Graves in remisie cu ajutorul repediilor homeopate (d-na Nita Greta de la Medlife). Tu ce probleme ai?
Eu la primele 2 IA am primit urmatoarea schema de stimulare: clomifen 1 pastila/zi zilele 3-5-7-9 si puregon de 50um in zilele 4-6-8-10
Acum ma pregatesc pentru IA3 si am primit urmatoarea schema: clomifen 2 pastile/zi in zilele 4-5-6-7-8 si puregon de 100 um in ziua 8.
Mentionez ca sunt pacienta dr. Predoi de care sunt f.f.f. multumita.
toate fetele,
gianina
florela30 spune:
gianina, iti tin pumnii sa fie o inseminare reusita. sa ne spui cum reactionezi la stimularea de luna aceasta.
crucisorel, nu mai zici nimic? cum iti este?
Gianina34 spune:
Multumesc de sustinere FLORELA30
- sper din tot sufletul sa fie cu noroc de aceasta data.
Astazi ajung la endocrinolog si ma elucidez si cu medrolul, ce rol are de trebuie sa-l iau 6 saptamani si apoi astept rabdatoare ziua 1.
In mod surprinzator, desi am o perioada groaznica la serviciu si , in plus, suport si tare greu caldurile, mi-au iesit bune, bune analizele de tiroida. Asa ca ma canalizez mai departe pe proiectul bebe.
cu drag,
gianina
crucisorel spune:
Buna fetelor!
Sunt bine multumesc, fara greturi si fara stari de rau. Din cand in cand am arsuri , dar nu pot spune ca-mi fac mari probleme.
Arienuta, schema mea a fost asa:
Din ziua 2 pana in ziua 5 inclusiv , Clomifen cate 2 pastile seara. Evaluare ecografica. Apoi din ziua 8 pana in ziua 12 inclusiv, Gonal injectii (le faceam in burta). Apoi am fost din nou la monitorizare.
Erau vreo 5 foliculi care crescusera cam la 17 mm, am mai asteptat 2 zile si apoi alta monitorizare. Cand au ajuns la 20-22 mm am facut Pregnyl 10000 unitati (adica 2 fiole). Din ziua 16 am inceput si utrogestanul cate 2 seara. In ziua a 9-a de la injectia cu Pregnyl am facut testul Beta HCG, si a iesit pozitiv.
Pup pe toata lumea si va doresc numai bine!
Gianina34 spune:
crucusorel - ti-a spus cineva sa iei clomifenul seara, sau asa s-a intamplat sa iei prima pastila si apoi , pe urmatoarele le-ai luat la aceiasi ora?
Tot am citit pe aici ca nu e buna stimularea cu clomifen /closty - ca nu are rezultate (nu raman fetele gravidute!) si ca subtiaza foarte mult endometru. Ai avut probleme cu endometru? Sau ai luat ceva si pentru el?
te pup, iti tin pumnii si ma bucur pentru tine,
gianina
crucisorel spune:
Neata fetelor!
Geanina eu am luat si Estrofem, pentru cresterea endometrului.Acesta se ia cate o pastila pe zi timp de o luna. Iar Gonalul F, vine in continuarea Clomifenului, in esenta face cam acelasi lucru doar ca Gonalul e mai tare. Dandu-mi-le pe amandoua sansele au crescut vizibil.
Clomifenul (closty) l-am luat seara ca asa mi-a venit mie , n-am avut nici o restrictie in sensul asta.
Tu ce faci esti in tratament acum?
florela30 spune:
fetelor, si eu am luat 4 luni consecutiv clomifen, cate 2 capsule pe zi( din ziua 2 pana in ziua 6 )si nu mi-a subtiat endometrul deloc. din contra, eu aveam endometru subtire (maxim 7 mm)si in timpul tratamentului a ajuns cam 12-13 mm. asa a reactinat organismul meu, sper ca si voi sa aveti aceeasi reactie a endometrului.
crucisorel, ma bucur ca te simti bine, sa ai o sarcina usoara si frumoasa ca sa te poti bucura din plin de aceasta perioada.
cipcirip spune:
Buna fetelor
a facut careva stimulare cu menopur 1/zi pt inseminare? Eu tb sa fac incepand cu z3 a CM shi ash vrea sa shtiu dc a mai facut cineva shi ce rezultate a avut. Eu natural ovulez dar pt a creshte shansele de reushita doresc sa fac ac tratament. Dr mea m-a intrebat dc doresc tratam de stimulare shi i-am spus k da. Nu am mai facut pana acum nici o stimulare shi sunt la prima inseminare. Deci nu shtiu in ce ma bag
Cirip