Stimulare ovariana (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

crucisorel - FELICITARI
Cum ai obtinut sarcina? Prin inseminare? Sau natural doar cu stimulare de ovulatie? Sarcina usoara.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crucisorel spune:

Buna fetelor,
am facut doar tratament de stimulare fara fertilizare. Tratamentul l-am facut cu CLOSTY si cu Gonal, iar in ziua 12, am facut 15000 u de Pregnyl.Acum i-au utrogestan 4 pe zi (cam mult dupa parerea mea)dar asa mi s-a recomandat.
Sper sa reusesc sa o tin si doresc la toate aspirantele la statulul de burtici mult, ,mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

crucisorel, BRAVOOOOOO! ai vazut ca Dumnezeu e mare, tu erai suparata ca aparusera chisturile si acum ne dai asa o veste. ma bucur si sa ne tii la curent cu evolutia ta. in ce zi de la ovulatie ti-ai facut beta hcg-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Fetelor, bine v-am gasit.
Am si eu nevoie de o lamurire:
am luat prima luna de closty, am avut ovulatie in zilele 14 - 15 si acuma... nik. Sunt in ziua 31 si inca nu mi-a venit menstra. Mi-e cam frica sa fac test de sarcina... ca sunt super patita.
Vi s-a intamplat sa intarzie mai mult? Sa fie faza luteala mai mare de 14 zile?
Oricum, mai astept cateva zile si am sa fac totusi test.
Nu va mai spun ca la simptome de sarcina sunt beton - tot ce poate sa scrie in carti am si eu, normal. Dar pe fond psihic doar, cred.

Mergi la inceput

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa faci un test din sange Beta HCG-ul. Rezultatul ii ai intr-o ora si e mult mai sigur decat un test de sarcina. Beta HCG-ul se poate recolta cel mai devreme in a 9-a zi de la ovulatie. Sper sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Crucisorel
Felicitari din tot sufletul !!!! Sper sa ai un rezultat la beta hcg mult mai mare decat precedentul ! Doamne ajuta !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

crucisorel, ce faci? cum te mai simti. Sper ca esti bine si totul decurge normal. te pup, ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Crucisorel, asteptam vesti bune de la tine !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Buna fetelor, azi am facut al 3-lea Beta HCG si am asteptat pana azi ca sa va scriu. Rezultatul e crescut semn ca e sarcina si evolueaza in parametri normali. Ce pot spune sunt socata si imie frica sa ma bucur.
Se pare ca am nimerit un medic extraordinar si pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu!

Mergi la inceput

Florela, Magdita voi ce faceti?
Va multumesc din suflet pentru toate urarile de bine, si eu la randu-mi va doresc sa va implineasca Dumnezeu dorinta si sa ramaneti cat mai repede insarcinate. Va rog tineti-ma la curent. Eu miercuri ma duc la ecografie sa vedem daca se vede ceva. Tineti-mi pumnii!
Va pupic!

Mergi la inceput