Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)
Raspunsuri - Pagina 4
doinabita spune:
Dan este bine, face gimnastica , scripete si bicicleta.Parca misca mai bina mana dreapta.In schimb eu sunt intre drumuri la spital.Ieri au externat-o pe mama mea , iar noaptea pe la 1 am dus-o la urgenta iar .Sunt stoarsa de putere, nu cred ca acum scapa de operatie la fiere.....
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
soni spune:
off Doina ! Multa sanatate mamai tale! Sa speram ca ii face laparoscopie, si nu taie!
Au telefonat ieri de la Udine, aparatul pleaca azi. V-a ajunge saptamina viitoare. Vei fi avizata la nr. de mobil pe care l-am dat!
DANE! cu ajutorul fetelor si a lui D-zeu si a unei mame extraordinare s-a ajuns si aici!
Lupta , ca tre sa ne inviti la vara ---la un gratar facut de ---tine!
Multa sanatate tuturor!
aidaciolac spune:
Doina , nu stiu de ce ati tot amanat operatia mamei tale. Si ce daca ii scoate fierea. Si sotul meu s-a operat in decembrie anul trecut si se simte mult mai bine.
Laci a fost operat cu taietura si imediat s-a vindecat plaga , pe cand la cumnata mea i-a facut laparoscopic si a avut mult mai mult de tras.
Oricum ar fi multa sanatate si sa treceti cu bine si peste asta
DAN si spor la treaba ... ca ai multa.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
doinabita spune:
Soni, Dan abia asteapta sa ajunga aparatul, sa ne priveasca de la verticala!!!!Mii de pupici si multumiri pentru efortul facut!!!!!
Aida, nu noi am fost cei care am amanat operatia mamei, doctorul de la noi a spus ca e mai bine sa se opereze cand e mai cald afara....si...azi am dus-o la urgenta la Alexnadria cu :ICTER MECANIC!!!Imi vine sicer, sa fac ceva ce nu am facut in viata mea abia ma abtin...am venit acasa sa ma odihnesc putin caci cad din picioare, a ramas unul din frati cu ea, daca se mai remediaza icterul o opereaza luni sau martidimineata merg eu si ma schimb cu fratele , stam pe hol la ATI caci acolo este internata cu mate bagate pe gat....nu mai am acum putere decat sa ma rog!!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
Doina sa-ti dea Dumnezeu putere si tie si fam tale multa sanatate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aidaciolac spune:
Mey Doina , daca nu intrebi si tu unde trebuie ...
si va tinem pumnii
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
Doina, ce faceti? cum se mai simte mama ta?
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Monica se simte mult mai bine.I-a revenit culoare in obraji, se simte bine.Am vorbit cu doctorul si a zis caci au avut efect neasteptat medicamentele pe care i le-a dat.Luni sau marti o opereaza.
Dan este bine, face gimnastica, asteapta sa ajunga apartaul care este in drum spre noi!!!!Parca am mai multa forta acum, ma speriasem rau de tot!!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
Doina, tinem pumnii in continuare ca totul sa fie bine
sanatate multa mamei tale...ma bucur ca este mai bine si tu ai alta stare de spirit si numai bine
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
doinabita spune:
Multumesc mult Monica!Sper sa fie bine si dupa operatie.Dan a fost saptamana asta si el "demolat"din cauza starii de sanatate al mamei mele.Ieri dupa ce i-am spus ca este mai bine si-a revenit.Caci nu pot sa il pacalesc , o suna si dupa voce isi da seama.Mi-a spu ca in ziua cand o opereaza el vrea sa fie acolo!ca sta pana o vede el ca isi revine din anestezie!!!cat as incerca sa nu il duc nu reusesc...Mi-a zis asa: Trebuie sa impartim si bune si rele...asa e viata...
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita