Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Soni, sa speram ca raspund mai repede, sa il vedem pe Dan in picioare in verticalizator!!!!
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

tinem pumnii!!

DOAMNE, AJUTA!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Si noi asteptam Lia sa vina aparatul si sa se apuce Dan de stat in picioare.Acum ne gandin la o varianta pentru tastatura,cat sta in picioare sa poata folosi calculatorul, o tastatura cu cabulul lung.Caci in China statea si 4 ore, intr-o repriza.
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Carrie, iti multumim mult de tot!!!Au ajuns banii de la tine!!!Am mai pus 50 ron si am cumparat pentru Dan o alifie pentru escara:
CURIOSIN e a patra care o luam...
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doina, exista atat tastatura cat si mouse fara fir, uite www.ecost.ro/tastaturi/filter/tehnologie_fara-fir/" target="_blank">AICI mai multe modele

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Monica iti multumim!!!Tastataura tebuie sa cumparam, caci numai pe ea poate sa lucreze Dan.Azi ne uitam si ii contactam ca sa vedem unde au magazinele sa cumparam, caci dupa ce isi face gimnastica, singura preocupare a lui Dan pe timpul rece...dar si relaxare , este calculatorul.
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Offffffffffffffff, mai toata ziua Dan a transpirat foarte tare...ni s-a spus ca asa se va intampla...dupa toata asta ... a facut un frison ...acum s-a linistit, a adormit...
Cateodata ma intreb:cat poate rabda un OM?
DOAMNE AJUTA!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multa sanatate Doina, aveti grija de voi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Multumim mult Monica.Dan dormit aseara o ora, apoi s-a trezit si l-am pus in carut, a inceput sa tuseasca...deci e raceala!!I-am dat coldrex, acum 10 minute a plecat doctorita de familie.L-a consultat , nu e nimic pulmonar, continuam cu ceaiuri , coldrex , s-a pus in pat si a adormit caci noaptea care a trecut nu a putut sa doarma nici doua ore...Offfffffffffffff

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

DANEEEEEEEEEEEE revino-ti repede!

Am primit ieri scrisoare, am depus azi banii, am trimis mail cu transferul bancar, am vb cu persoana care v-a primi e-mailul care la rugamintile mele (D-na cu care eram in contact e in germania la un tirg si vine luni)s-a interesat daca patul este sau trebuie facut la comanda! cind am inceput sa-i povestesc a zis ,imediat , aha stiu! Hihi! (Rid ca ma gindesc ca au facut-o sa ----scape de mine!) S-a interesat, au recuperat PT TINE un verticalizator care maxim miercurea viitoare va pleca spre tine!!!

Am multumit in numele forumului si a fetelor care au partecipat la stringerea de fonduri, pentru colaborare si rapiditatea cu care ne-au ajutat (de multe ori se asteapata luni!)

Doina ti-am trimis mailul , pune tot la documente, si curaj ,mama eroina, o sa fie bine!

Un pupic si multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput