Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alehiam, tare dragute pozele de la botez, am vazut ca BB s-a mai si plictisit. Sunteti niste draguti, Robert un dulcic. Pfii, cand ma uit la el si la pletosul meu...

Andries, daca te consoleaza si fie-mea are la 3 ani si 8 luni undeva sub 15 kg. Eu in schimb imi port suncile si zau nu ar strica la moral sa ma cantaresc pe cantarul ala al tau. Cat despre Andrei, pfii, l-as da eu la gradinita cu mare placere ca sa nu inceapa iar in primavara nebunia cautarii bonelor. Cu Alex nu stiu ce sa mai fac, sigur nu las asa. Si la gradi nu ii lasa cu jucarii teoretic, ba mi s-a atras atentia sa nu o mai las nici eu, insa unii totusi aduc. Marul discordiei sunt insa niste jucarii aduse de mamica unei colege si donate gradinitei ca sa poata sa se joace fetita cu pricina, insa fetita cu pricina nu le percepe ca fiind comune ci ca fiind ale ei. Si de aici circul...

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Andries, bine ca nu e gelozie la voi si ca e tati acolo sa stea cu el. La noi e mai greu. Am avut o perioada de iubire, apoi indiferenta, apoi agresivitate, si acum iar iubire. Insa tipete si zdupaieli sunt si la noi, Andrei nu prea le agreaza, insa s-a mai obisnuit.

Va pup, scot baiatul afara ca nu mai pot.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by crishtina

In alta ordine...am fost la controlul gine de dupa nastere...mi'a spus ca am uterul retrovers. Inainte de sarcina nu mi'a spus nimeni ca ar fi asa...deci nu era...insa acu ma indoiesc putin...daca era si n'am stiut? Voi ce stiti...e posibil sa se fi 'strans' asa dupa nastere? e ceva grav?

Crishtina & Robert
09.09.2007

stai linistita, nu e nici o problema, poate il aveai dinainte si nu ti-a zis nimeni, eu am avut intotdeauna retroversie uterina , singura problema care poate sa apara, sunt durerile in timpul moment ca care trebuie sa schimbi tactica

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Gata plimbarea, insa fara rezultat. Adica nu numai ca acum se foieste de m-a capiat, dar nu a dormit nici afara in mama frigului. Mai mult a stat cu ochii deschisi, dar macar nu a plans. Offf! Eu am degerat, mi-am pus gluga. Mi-au inghetat si mainile, cand am intrat in casa mi s-au inrosit si ma mancau rau. Nu stiu cum i-o fi fost lui.

Apropos, voi le puneti manusi? Cum ii imbracati pe vremea asta?

Eu i-am lasat manutele in manecile de la geaca. Insa erau reci, si la fel si piciorusele, ma refer si la pulpite, nu numai la labe. Eu l-am lasat cu body si pantalonii de casa, i-am pus o salopetica, un pulover, geaca si botosi. Plus patura. Insa ma gandesc sa trecem la fash.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Oana, am dus analizele azi la laborator. Il sun pe medic joi sau vineri sa vedem. Faza e ca iar plange la pp . M-am uitat azi si i-am dat cu Bephanten la pisilica, pe labiile exterioare, ca mi s-a parut putin iritata.

Sper sa nu fie infectie urinara, ca nu vreau sa ia antibiotice de pe acuma .

Foarte faine linkurile cu wrap... Sar'na

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Nana, frumoase pozele!!!! Sunteti niste dulci si tu arati de revista!!!!! Multa sanatate lui Andreiutzu, sa se faca bine repede .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Ramona, bun venit in randurile scutecoaselor!!!

Lisa

Mergi la inceput

Adimercedes, tinem pumnii sa fie bine.

Andrei a adormit. Mie mi-a prins mai bine iesirea, am facut miscare, apoi am consumat calorii - cica asa consuma organsmul pe frig ca sa pastreze temperatura constanta, si mi-am limpezit si creierii. Ca sunt cam prost dispusa de cateva zile. Nu stiu ce am. Sotul meu zice ca hibernez, dimineata mi-a zis ca arat ca o ursoaica gata sa traga piatra la grota sa nu mai vada pe nimeni. Hmmm...

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Roxule, sa iti traisca puii si sa va bucurati de ei. Super pozele!!!

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

va multumesc mult de tot ptr primire fetelor.
roxana si eu mi-am scos odorul pe afara azi,am zis ca doarme mai bine,insa efectul a fost contrar.de azi de la 4 dim pana acum nu a dormit deloc,nu il doare nimic nu plange nu se vaieta atata doar ca nu adoarme.
ce ziceti fetelor sa ma ingrijoreze treaba asta?e prima oara cand face asa.de mancat mananca ceva mai mult decat de obicei.il las sa vad ce are de gand,ca am incercat toate metodele si degeaba,nu vrea sa faca nani.
acum imi fac mea culpa ca ieri nu am mai putut si am papat 2 patratele de cioco oare de asta nu doarme?sau campionul la capitolul rezistenta la somn o fi taman al meu?

Mergi la inceput