Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (254)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

alina, ali si la noi la fel....f putin timp este curat-curat. plus ca peste tot mai vezi o masinuta, o minge etc...plus un ciorapel ( ii place la nebunie sa se incalte si sa se descalte singur - aprpos moni cu dia - "e bie" ) etc.

si sebi prefera sa manance la tv in sufra fructe, un cotoi, actimel cu pai ( ii pun in jurul lui prosopelul ) ca este " furat " de desene.

are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Dana pai eu as vrea sa raman si cu ceva kg in plus dupa bebe 2...duc lipsa... la papusele.

Bumbita deci si Sebita face dezordine...Iarina papa in bucatarie...ca are si televizor...de incaltat nici gand la noi...de descaltat foarte rar...e puturoasa rau la faza asta

Ali19+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

dana asa e.... de-abia astept. eu strang cat de cat jucariile implicandu-l si pe el...si ii zic sa le punem in cos...si e f incantat ca " o ajuta pe mami". restul, le fac cand doarme. oricum e bine de tine ca are camera lui, eu sufar f tare ca am decat 2 camere si 2 copii...da' cine stie...poate-poate.

ali o sa slabesti la foc automat cu 2 copii... eu deja am revenit la greutatea de dinainte de nastere, adica 65 kg, dar acum vreau si mai mult sa slabesc...deh! ambitie!

il scoase tati putin afara la 10 30 si la noi e o vreme f ploioasa, da' deh ! nu ne pututram intelege cu el...plangea " pa-pa-pa", isi dadu jos pantalonii....in fine, iesi afara.
peste 45 minute ma suna tati, ca adormi in carut...il aduse in casa, frant de somn, il dezbracai si ....doarme dus si acum...

are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Alina , tot nasol ce sa zic.Astept sa treaca , daca va trece.

Anca 10 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

ioana cand ai interviul acela? sa ne zici sa-ti tinem pumnii!

mai fetelor , vreau sa va cer si eu parerea. vreau sa iau la bb2 ori leagan d-ala cu melodii, de se leagana singur , ma rog, de la primii pasi sau scoica...si nu stiu care e mai util... va rog un HELP MARE!!!!!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Uau ce ma bucur cand va vad pe toate aici.
Bumbita eu as prefera scoica pentru ca mi-a fost utila..una la carat prin magazine si pus pe cos, a doua pentru ca avea suport si am folosit-o in masina ca avea si functie de scaun si a treia ca se fixa si pe carut .
Leaganul sa nu creeze dependenta si sa vrea sa stea toata ziua acolo .
Pupci si revin ca am un pic de rteaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu mananc un sanwich p-aci.
Diana nu mai are unde adormi in carutz,ca in ala umbrela nu prea mai incape echipata de iarna.Iar in tricicleta reparata (sudata) nu are cum dormi comod
Saraca tricicleta: demult nu mai are cele doua oglinzi,geamul de protectie,tabla cu butoanele pentru melodii etc. Firele atarna artistic Dar inca e folosibila si demontabila Sambata a venit cu o bucata de plastic la mine: CE-I ATA? Pai ce sa fie,ia inca o bucata scoasa de p-acolo de ea,evident
Am depistat ca de fapt Diana nu zice pe langa R si S ,nici pe F bine. Deci nu zice chiar FOCA ci un fel de ... POCA .Am facut ieri o proba,la mai multe cuvinte cand am observat.
Dar vorbeste la greu si inlocuieste ce nu poate pronuntza de te strici de ras.Am filmat-o aseara cand zicea de ce nu voia sa vada, ca II CACA! ... A GUNOI !,dar s-au terminat baterile pe cand sa descarc.O sa il pun azi.Tot asa o tine Mami a zis ca o sa ii treaca,dar deja de-o saptamana numai de caca si gunoi aud

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bumbita si noi tot apartament cu 2 camere avem. Dormitorul e camera fetelor, iar eu si Cosmin vietuim in sufragerie.
Trebuie sa recunosc ca nu e tocmai bine, dar pentru moment asta e.
Oricum suntem hotarati ca pana va incepe scoala Oana, deci in 2-3 ani sa ne mutam la 3 camere.
Acum nu se poate, deja ne-am angrenat in alte cheltuieli: masina noua, teren si mastere.

In privinta dilemei tale... nu te pot ajuta, n-am avut leagan la niciuna dintre fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aseara am ajuns tarziu de tot si nu am mai intrat. ce super a fost in oras, la cina si la un bar pe urma.
Al meu cupil a fost cuminte, a dormit si a baut tot lapticul. dim. l-am dus la gradi si a dupa mama.
am fost prin oras, mi-am luat cizme de acolo Ingrid, dar am stat la o coada... .poate ajung sapt.asta si la Dermatina, cica nu e lume multa, preturi putin mai mari si modele mai multe.
Mama are avion la ora 19, asa ca pe la ora 18 mergem catre aeroport. daca piticul dupa ea, il fac colet si-l trimit cu ea.

revin imediat...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana_ene

Bumbita si noi tot apartament cu 2 camere avem. Dormitorul e camera fetelor, iar eu si Cosmin vietuim in sufragerie.
Trebuie sa recunosc ca nu e tocmai bine, dar pentru moment asta e.
Oricum suntem hotarati ca pana va incepe scoala Oana, deci in 2-3 ani sa ne mutam la 3 camere.
Acum nu se poate, deja ne-am angrenat in alte cheltuieli: masina noua, teren si mastere.

In privinta dilemei tale... nu te pot ajuta, n-am avut leagan la niciuna dintre fete.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

am incercat si varianta eu cu cel mic in dormitor si tati cu sebi in sufra..pai in miezul noptii se mutau in dormitor si nu rezolvam nimic. e foarte greu pana adoarme ca vrea sa vada ce face bebe, de ce plange, sa ii puna el suzeta si asa ajungem la o ora destul de inaintata pana adoarme.

de ce nu ridicati casa pe teren? stiu ca in bucuresti sunt f scumpe apart...decia ti putea ridica casa....

mi-ar placea fff mult sa creasca copii la curte, in are curat, decat intre patru pereti.

si noi am vrea tot la 3, dar cel mai mult mi-ar placea si mie sa ne apucam de casa...avem terenul dar avem si credit pentru el...deci nu stiu cu ce sm putea ridica casa offf!!! offfff!!!

are mama doi baieti

Mergi la inceput