Mamici de noiembrie- decembrie (114)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rge..si al meu sot ma mai enerveaz..ca nu ma lasa sa-l tot bibilesc pe bebe dc plange, dar eu nu pot sa stau sa-l aud cum plange saracu intr-una..
poate o fi al tau asa harnicut..al meu e slabutel puiu.daca e ra fetita ziceam ca vrea manechina..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Roxana bine ai venit acasa. Sa-ti traiasca ursuletul, sa va bucurati de el si sa va aduca numai impliniri!!!
M-a impresionat foarte tare povestea ta, mai ales ca ma intereseaza si pe mine sa stiu ce o sa-mi faca astia maine

BB bine ai revenit printre noi. Ma bucur sa aud ca esti sanatoasa, si ii doresc muuuuulta sanatate lui Iasmi. Asteptam pozici cu frumusica papacioasa.

Ramo ce teapa ai luat azi . Lasa ca daca a zis dr. ca poate sa vina oricand, atunci poate pana diseara vine

39+ si baby Kara

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
am intrat si eu sa va salut. oricum nu mi s-a simtit absentza cu atatea proaspete mamici.

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE AU NASCUT ZILELE ACESTEA !!!!

ENI 37+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da,teapa ca a mea ,mai rar...adevaru e ca doctorita n-a zis niciodata ca vin marti sa nasc,dar m-a incurcat cu anestezistu ala...Si chiar ziceam ieri,ca sa vezi ca noi ne agitam si nu-mi provoaca nasterea...oricum bagajele raman in masina...sunt pregatite...daca se gandeste sa vina...hihihi...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel40+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cap.115

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput