rge..si al meu sot ma mai enerveaz..ca nu ma lasa sa-l tot bibilesc pe bebe dc plange, dar eu nu pot sa stau sa-l aud cum plange saracu intr-una..
poate o fi al tau asa harnicut..al meu e slabutel puiu.daca e ra fetita ziceam ca vrea manechina..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Roxana bine ai venit acasa. Sa-ti traiasca ursuletul, sa va bucurati de el si sa va aduca numai impliniri!!!
M-a impresionat foarte tare povestea ta, mai ales ca ma intereseaza si pe mine sa stiu ce o sa-mi faca astia maine ![]()
BB bine ai revenit printre noi. Ma bucur sa aud ca esti sanatoasa, si ii doresc muuuuulta sanatate lui Iasmi. Asteptam pozici cu frumusica papacioasa.
Ramo ce teapa ai luat azi 

. Lasa ca daca a zis dr. ca poate sa vina oricand, atunci poate pana diseara vine ![]()
39+ si
baby Kara 

AMR 2 zile 

hello
am intrat si eu sa va salut. oricum nu mi s-a simtit absentza cu atatea proaspete mamici.
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE AU NASCUT ZILELE ACESTEA !!!!
ENI 37+
IULIA
Da,teapa ca a mea ,mai rar...adevaru e ca doctorita n-a zis niciodata ca vin marti sa nasc,dar m-a incurcat cu anestezistu ala...Si chiar ziceam ieri,ca sa vezi ca noi ne agitam si nu-mi provoaca nasterea...oricum bagajele raman in masina...sunt pregatite...daca se gandeste sa vina...hihihi...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
40+
Beatrice Alessia
cap.115
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto