Mamici de noiembrie- decembrie (114)
Raspunsuri - Pagina 20
dany26 spune:
RAMO NASTERE USOARA!!!!!

fetelor eu aseara cred ca am avut contractii:era burta f tare cam 2 ore si din cand in cand simteam niste intepaturi f scurte
ne-am cam speriat....
RGE MULTUMIM PT FRUMOASA POVESTE!!!!!!!!
ANACAMI SI RGE aveti bebei superbi!!!!
DARLEENA SI CREEM SUCCES MAINE...SI NASTERE USOARA!!!

37+
ANDREI
AMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!
RAMONELLA spune:
Mai fetelor,nu a doresc sa treceti prin ce am trecut eu.Nu e de bine,nici de rau.Acuma sunt la servici.
Nu glumesc.Fac situatia cu furnizorii si datele scadente.![]()
Asa,deci ma duc dimineata cu bagajul,cu catel cu purcel,ca imi provoaca nasterea si eu azi nasc.Va dati seama ce emotii...
Asa,si mergem,o cautam pe doctorita si mergem la ecograf.Bebelina e in pozitie de nastere,colul foarte scurt,dar nu sunt dilatata.Dar zice ca poate veni in orice moment.Si daca nu nasc pana joi,sa vin joi...De internare nu zice nimic.Si ii zic eu,ca am venit pregatita cu bagajul,ca asa am inteles,ca ma interneaza,ca m-a chemata zi cand e de garda anestezistul.A zis ca ea treebuie sa-l informeze pe anestezist in legatura cu situatia mea,de aceea a zis de el...In fine...Si a zis ca nu ma interneaza ,ca nu are rost sa stau sa le ascult pe alea cum nasc.
Si deci ma duc joi...
Va multumesc din suflet pt incurajari!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
40+
Beatrice Alessia
Roxxy80 spune:
Dany, ma gandesc ca poate e normal. Se pregateste uterul de nastere. Oricum ai depasit 37 de saptamani, deci nu ai de ce sa-ti faci griji. 
La cat sunt de lenesi bebeii de la odiseea noastra, nu iese Andrei inainte de cezariana.
quote:
Originally posted by dany26
RAMO NASTERE USOARA!!!!!
fetelor eu aseara cred ca am avut contractii:era burta f tare cam 2 ore si din cand in cand simteam niste intepaturi f scurtene-am cam speriat....
RGE MULTUMIM PT FRUMOASA POVESTE!!!!!!!!
ANACAMI SI RGE aveti bebei superbi!!!!
DARLEENA SI CREEM SUCCES MAINE...SI NASTERE USOARA!!!37+
ANDREI
AMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Roxxy
36+
Matei_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
adinag spune:
Ramo, lasa ca e bine asa, are dreptate doctorul! :-)) Si joi e o zi buna!
Si asa au mai exersat mejoretele un pic, nu?
Flory, am reusit sa vad doua filmulete, sunt bune! De vina e netul meu...
Adina 33+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
gianina spune:
Ramo, noi vom fi aici si joi sa iti facem galerie!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
RAMONELLA spune:
Stiti ce ma gandeam fetelor,ca e mai frumos sa te apuce durerile,sa se rupa apa,sa elimini dopul,decat sa mergi acolo la spital intr-o zi stabilita.
Era frumoasa ziua de azi pt nascut,dar nu conteaza,cand va vrea Dumnezeu.
bebelina
poze
Ramonel
40+
Beatrice Alessia
Roxxy80 spune:
Mie tocmai de asta mi-e frica: de dureri, ruperea apei.
.
Maine punem iar majoretele la incalzit pt tine si pentru Bea.
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Stiti ce ma gandeam fetelor,ca e mai frumos sa te apuce durerile,sa se rupa apa,sa elimini dopul,decat sa mergi acolo la spital intr-o zi stabilita.
Era frumoasa ziua de azi pt nascut,dar nu conteaza,cand va vrea Dumnezeu.
bebelina
poze
Ramonel40+
Beatrice Alessia
Roxxy
36+
Matei_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
RGE spune:
VICTO..nu pot sa-l tin doar 30 minute ca il pun in patut si plange mai vrea..e un fomist..sti cum face cu tzatza??..o ia in brate..o strange cu ambele maini, se mutileaza singur..isi da palme, se trage de obraji...frate..e disperat dupa tzetzele mele...inainte eram suparata ca nu am sani si acum ma vaiet ca sunt "mamela"...
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
darleena spune:
Eu m-am trezit pe la 6 jumate cu contractii. Am stat eu si le-am monitorizat pana pe la 8, erau cam la 5 minute. Mi se intarea burta si uneori mau si durea. Nu foarte tare, insa ma durea ca la ciclu.
In consecinta, pe la 8 si ceva l-am sunat pe doctor sa-i prezint situatia si cand a auzit mi-a spus sa ma duc la spital.
Am ajuns acolo si m-a consultat medicul care era de garda. Situatia: colul scurtat dar inca exista si este inchis, contractii neregulate si internare pentru supraveghere, mai ales ca oricum maine dimineata sunt programata pentru cezariana.
Asa ca acum stau internata la Medlife, unde conditiile sunt de nota 10, dupa cum vedeti va scriu de acolo. Pe deasupra nici nu e laptopul meu, mi-au pus ei la dispozitie unul, ca ma plictiseam pana vine sotul cu echipamentul din dotare
Cat despre contractii, le am cam tot asa, dar nu cred ca vor face mare branza. Cred ca tot cu cezariana raman, maine dimineata.
Oricum, va tin la curent cu situatia. Daca ma apuca tare, va leg de mine sa ma tineti de mana pana nasc ![]()
39+ si
baby Kara 

AMR 2 zile 

RGE spune:
ADINA ..mersi mult de sfaturi...ce sa zic..ranile mi-au trecut ![]()
....fetelor care ati nascut..taticii cum se comporta???ca al meu e ciudat rau de cand am nascut...parca e speriat de bombe..

..noua ne-a cazut buricul..diseara il bag la baica!!
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"