Mamici de noiembrie- decembrie (114)
Raspunsuri - Pagina 18
mihuta spune:
Si pe mine, si la mine e tentatia mare, ca ma gandesc ca ma pot duce oricand sa nasc...
38s +
Sophia
pussi spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Nu mai am rabdare!!!!! Abia astept sa am bebelina in brate!!!!! Cand citesc povestile voastre, ma apuca melancolia.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png34+
Ioana
AMR 27 de zile pana la cezariana
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 18 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Si pe mine, si la mine e tentatia mare, ca ma gandesc ca ma pot duce oricand sa nasc...38s +
Sophia
Abtine-te!!!!!!!

Nu ai voie acum!!!!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+
IoanaAMR 27 de zile pana la cezariana
mihuta spune:
Da, dar gandeste-te, ma sui in masina si intr-o ora jumate sunt la spital si peste vreo 3 as avea-o pe Sophia in brate !!! Si as putea astepta linistita sa vina tati sa ma stranga de gat ...![]()
38s +
Sophia
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Da, dar gandeste-te, ma sui in masina si intr-o ora jumate sunt la spital si peste vreo 3 as avea-o pe Sophia in brate !!! Si as putea astepta linistita sa vina tati sa ma stranga de gat ...38s +
Sophia
Bine-ti face!!!!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+
IoanaAMR 27 de zile pana la cezariana
bb_yasmi spune:
hello
am intrat doar scurt sa va anunt ca sunt bine, eu sunt super ok, am nascut natural cu peridurala, si recomand aceasta anestezie din suflet, merita toti banii din lume. eu sunt bine, nu am nici o problema, in schimb bubu mie e un pic racita, azi noapte am avut o noapte alba, cu alaptat din ora in ora, cred ca e o mancacioasa ca mami ei....![]()
o sa revin cu mai multe detalii.
aaaa si e cea mai frumoasa printesa din lume!!!!
pupici
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
39+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
adinag spune:
Buna,
Aralia, felicitari, refacere rapida si bb sanatos!
Claudia, ma bucur ca acum totul e bine si felicitari pentru minunea ta! Cum si-a revenit bb? Cred ca au fost 6 saptamani groaznice pentru tine... Cand ti-au descoperit preeclampsia?
Ramo, tin pumnii stransi, stransi!
Creem, Darleena, deci si ziua voastra mare se apropie! Tin pumnii pentru maine!
Catus, nu ma pricep! Intreaba doctorul! De altfel cum te simti?
Cami, te-ai intors repede! Recuperare rapida iti doresc! M-am uitat la poze si ai o fetita foarte frumoasa, sa nu-si fi schimbat ursuletul George planurile!
Cum a intampinat-i Sebastian pe surioara lui?
Roxana, ce poveste frumoasa! Ma bucur ca a fost totul asa frumos si bine sa lasa, c-o sa-l vrajesti tu pe tati sa mai faceti si o surioara ![]()
Stefi, tu cum te mai simti? Scrii asa putin in ultimul timp... Esti bine?
Roxana, ai grija, 3 ore la san e prea mult, se joaca si iti poate face rani tare dureroase... (stiu din experienta, ca si eu o lasam cam mult la san!). Asta cu laptele in surplus se va regla de la sine in timp de cateva saptamani. Sigur ai putea sa pui la congelator, eu nu am pus tocmai ca nu vedeam sensul. Si daca pui, atunci corpul nu se mai regleaza, crezand ca tie chiar iti trebuie atata lapte, intelegi? Sorpul va intelege dupa cerere cat lapte trebuie sa produca. Ai grija, pe la 5-6 saptamani apare prima criza la alaptat, bb are un puseu de crestere in perioada asta si va avea nevoie de mai mult lapte. Sa fii convinsa ca nu ai pierdut laptele sau produci prea putin, nu ai nevoie de lapte praf, il vei alapta mai des si corpul va intelege ce are de facut...
Flory, numi se deschide linkul, nu stiu de ce (desigur am eliminat spatiile libere)
Important este sa avem o pozitie corecta, bb sa se uite la noi, burta la burta, sa ducem sanul inspre capusorul lui, nu invers (daca-i apasam capul inspre san va plange si nu va vrea). BB sa aiba in gurita cat mai mult din aureola, nu numai sfarcul. Ducem sanul inspre bb, nu apasam sanul, ci il sprijinim de dedesubt formand palma ca un C. Si ca sfarcul il "gadilam" la coltul guritei (in cazul in care nu se repede oricum ca un speriat inspre san :-)) ). Sa nu trebuiasca sa suceasca cumva capul inspre san, produce dureri si rani...
Gianina, cred ca nicaieri pediatrii nu sunt pregatiti la capitolul alaptare, in definitiv nu este domeniul lor... In mod normal moasele ar trebui sa stie...
BB, bine ai venit acasa! Asteptam poze si sanatate printesei!
Mie imi merge netul tare aiurea azi, probabil de aia nici nu pot deschide toate linkurile, ca dureaza prea mult :-((
Ne mai auzim si nastere usoara la cine ajunge azi la spital!
Adina +
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Victo spune:
rge si bb bine ati revenit
eu ma straduiesc sa-i dau la bebe sa papa din2 in 2 ore..chiar si 3, ca sa se digere laptele vechi, altfel se amesteca si fermenteaza si ii dau dureri de burtica.
al meu mai si plange, Roxana...al tau nu???????????????
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Acular73 spune:
Buna ziua mamici si burtici
Eu v-am citit tot timpul si de multe ori am avut informatii si sfaturi foarte utile de la voi. Din pacate nu m-am invrednicit sa scriu decat vreo cateva mesaje.
Sunt si eu inscrisa la odiseea voastra si acum pot sa va anunt ca din 29 octombrie 2007 am o fetita pe nume Mara nascuta prin cezariana.
Rog fetele care actualizeaza datele sa o treaca si pe bebelina mea la bebeii nascuti in octombrie.
A, si am vazut ca treceti si data noastra de nastere. Eu sunt nascuta pe 22.02.1973.
Multe multumiri si va urez in continuare sarcii usoare, nasteri fff usoare si bebei sanatosi, mancaciosi.
Raluca