Mamici de noiembrie- decembrie (114)
Raspunsuri - Pagina 16
dany2007 spune:
RGE inca o data FELICITARI!!! Chiar ca ai fost o eroina ...m-a impresionat povestea ta. Mii de
pentru George . Sa ne mai pui pozici cu el...
Dana
34+
Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
pussi spune:
Ramo si Bea! sa fiti curajoase! Azi e marea intalneala! Tinem pumnii! 

creem, darleena ... ne pregatim si pt. voi.... dar pe maine!

claudia felicitari mamico! sa fiti sanatoase amandoua!
dany ce ai avut cu tati?
sau nu tu?![]()
rge frumoasa poveste .. mai vrem pozici!
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 18 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
RGE spune:
RAMO, BEEA NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI!!! DOAMNE AJUTA!!!!

...AM MAI PUS POZICI PE MAILUL COMUN !!
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy80 spune:
Neata, burtici.
RGE, mi-au dat lacrimile cand am citit povestea ta. Fii fericita alaturi de familia ta. Ai un bebe minunat. Sotul o sa-si revina. E ceva nou si pt el, iar ei sunat mai speriati primele luni cand bebele este f micut.
AncaD[b/], te asteptam cu drag. Asteptam cu nerabdare povestea ta.
BB, speram sa auzim cat mai curand de tine si de Iasmi.
Creem, tinem pumnii maine la fata. Sa fii curajoasa, sa nasti usor. Mai ai atat de putin si o sa-ti puiutul in brate.
[b]Ramo, ma gandesc la tine. Sa nasti usor si sa ai un bebe sanatos.
Acum sa facem incalzirea pentru fetele care nasc azi si maine:

Roxxy
35+
Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!
dany2007 spune:
Pussi cred ca sunt cam gravida....
,tu ce crezi???
Dar ce e cu BB ??? nu a vb nimeni cu ea??
RGE - nu ai vb deloc cu a ta cuscra?
Dana
34+
Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Roxxy80 spune:
Anacami, bine ai venit acasa. De abia asteptam sa ne povestesti cum a fost (cand ai putin timp liber).
Darleena, mi-am adus aminte ca si tu nasti maine (deh sunt gravida uituca): 

Fetelor, maine intru in 36 de saptamani
. Am schimbat de azi semnatura ca nu mai aveam rabdare
.
Roxxy
36+
Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
RGE spune:
DANY am vorbit cu ea cand eram amandoua internate ..se simteau bine...mai lasati-o putin pana se acomodeaza.
INTREBARE PENTRU MAMICI
..la cat timp il alaptati pe bebe??....ca al meu mananca non-stop..il schimb, papa, doarme, papa, face caca , iar papa, iar papa, iar papa...cateodata sta si 3 ore la san,...mi le-a ruipt ..le-a facut ferferita......bine nu va zic ca-mi zambeste sau isi pune tzatza pe fata,,,o ia in brate..e mortal...si imi curge laptele siroaie...azi dimineata era balta in pat ..acum sunt iar leoarca ..curge ca la robinet....ce sa fac sa-l stochez la congelator?..am auzit ca se procedeaza si asa ...dar daca tot am de ce sa nu-i dau proaspat??...
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
mihuta spune:
'mneatza
Claudia, felicitari si bine v-ati intors acasa. O sa vezi ce repede recupereaza bebele tau kilogramele !
Roxana, foarte emotionanta povestea ta, de-abia astept sa termin de postat mesajul ca sa ma uit pe pozele de pe mailul comun.
Ramo, nastere usoara !
As bea si eu o cafea, dar ma duc sa scap de ekg-ul lui peste azi, asa ca ma abtin....
38s +
Sophia
gianina spune:
Buna dimineata!
Ramo, sa ai o nastere usoara...iar micuta ta Beatrice sa fie sanatoasa si norocoasa![/center]

Claudia, felicitari pentru Teodora...sa fie sanatoasa..bine ca acum sunteti acasa!
Anacami, Stef este o scumpete!
Vali, ce grasunica este fata ta...2,800..bravo ei!
Adina, si eu sunt convinsa ca daca am avea pediatri pregatiti am reusi sa alaptam mai multe...din pacate lucrurile nu stau deloc asa...nici macar in spitale (nu stiu cum este la cele particulare) nu te invata prea multe!
Roxana, felicitari pt. "ursuletul"tau..este tare frumusel....iar povestea este f. emotionanta!
[center]Creem, Darleena, va tinem pumnii pt. maine..sa aveti operatii usoare si asteptam vesti de la voi!

si o zi frumoasa!
37+
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)